Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6396793 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bu video mukemmel adamim... Sabah sabah gozlerimiz bayram etti.. kafa gitmis arena kadrajdan cikinca ekrani kaydirarak geri getirmeye calistim.. :ebebe:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu Videoyu çekenlerin Ellerine Sağlık , Gerçekten Muhteşem görünüyor, Ş.Ligi Maçlarında Helikopterden Çekimler olursa Nasıl Muhteşem Duracağı Şimdiden belli oluyor :sevinc
İstanbul un Göbeğinde Bir Şaheser Yukseliyor :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ZEKI

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Haldun

beterin beteri var bu çatal merdiven olayına pek takılmamak lazım sporting lizbonun stadyumu

Çevrimdışı Ardau

Günaydın.

Nasıl harika bir video çekenin ellerine sağlık.  :claps:
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Akif Çakıcı

beterin beteri var bu çatal merdiven olayına pek takılmamak lazım sporting lizbonun stadyumu
Bilmiyorum kusuruma bakmayın ama bu çatal merdivenin ne gibi bi eksisi var istenmiyor acaba görüntü mü hoş durmuyo ondan mı ?
İyi Bir Gelecek İçin KONGRE ÜYESİ OL

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bi Fark yokki , Buda Ters Çatal :by2: Bizimki Düz Çatal bu Ters Çatal. Ama Goruntu olarak daha kotu görünüyor Tabiki bu :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

arena fonte nova brazilya almany:4-portekiz:0 maçının stadı

Olimpiyat stadını da böyle yıkmak lazım dinamatlerle tek seferde :evillol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Çalışma olunca stat bi başka güzel  :ishock:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türken

tambir arena :super:
bu açıdan aslında prekastları bitmiş halde çatı olmadan çekebilmek vardı aaah aaah :s20:

Çevrimdışı Efe

Suan eski acik 1.loca kati tablada cicekler yardıryor aksama kadar bitebilir baya kalabaliklar eski acik 2.loca kati tablasinda kalipcilar calisiyor numarali 3.tablayi tasiyacak 3 sutun ve 1 ufak kolon hazir heralde yarin kaliplama baslar 9.testerede de calisma suruyor yeni acikta beton hazirligi var bi tanede sutun kaliplaniyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı attila_metu

Öğlen stada ugrayip foto atacağım arkadaşlar.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Numaralida diger sutunlarin demir iskeletleride dikilmeye baslanmis hemen yerlerine konacaklarini dusunuyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

ya videoyu izlerken içim bi tuhaf oldu.bunu çeken kim acaba.bir kaç hafta sonra bidaha çeke mi bizleri için.bide ortada dönüp 360 gezdi ya kapalının heybetini gördünüz mü...ilk videoda
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Haldun

Bilmiyorum kusuruma bakmayın ama bu çatal merdivenin ne gibi bi eksisi var istenmiyor acaba görüntü mü hoş durmuyo ondan mı ?
yok estetik açıdan pek probleminin olacagını düşünmüyorum gözükmeycek bile çatal merdivenler maç esnasında :)

Çevrimdışı Haldun

videoyu izledim stad muhteşem oluyor eski açık harika gözüküyor eski açıgın alçak olması hiç problem olmamış estetik açıdan

staddan kombine alacak olsam kesinlikle eski açıktan alırdım
[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2015, 11:40:54 çarşimşek ]

Çevrimdışı ozan062

sezgin içimizden vuracaksın şimdi bizi şu 360 ı istediğim kadar hiç bir şeyi bu kadar istememiştim 55 binmi olsun 360 mı deseler 360 derim :bandit:

ciddimisin abi ben senin bunu bu kadar istediğini bilmiyordum:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi murat

çekim güzel olmuş.mabete sorduğumda işçiler çubukla düşürür demişti :evillol: o yüzden galiba çalışma olmayan günü beklemiş galiba çekim için. :lol:

Çevrimdışı yavvuzz

Cekim cok guzel , ust katlarin egimi cok daha iyi belli oluyor . Valla bu stat acilinca vay rakiplerimizin haline . İyiki kombineyi alttan almisim , ustten o egimden sahaya atlarim diye gaza gelirdim diye tahmin ediyorum ...

Çevrimdışı KUMANOVALI

bizim şansımız yenikapı miting alanı doldurulurken biz sonlara doğru hafriyata başladık şayet eş zamanlı yenikapı ile başlasaydık en az 3 ay erken biterdi... evin penceresinden yenikapı dolgu çalışması

samatya hastahanesine yakınmı oturuyon ?!
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com