Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6396006 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı dropoon

@Sezgin Cengiz  @Necmi  360 deneme

birbirine entegre edilmiş şekilde her çatı kaplamasının altına 1 tane barkovizyondan yapsak şöyle bişey led pahalı geliyorsa müthiş olurdu

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı FARUK

canlandırmam biraz zor oldu :D ama yapılsa çok şık duracağı kesin
Görsel yerlestirmek lazım 3boyutun algilanmasi icin ama onu yapmak zaman alır sanırım

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Çevrimdışı Fatih

Alıntı
Çatının yapılması ve monte edilmesinin en az 3 ay süreceği belirtiliyor. Böylece işler yolunda giderse, Vodafone Arena kapılarını mayıs ayında ligin son haftasındaki Gençlerbirliği maçı ile açacak. Zaten çatı bitmeden, çimler de döşenemiyor.
Hay yapacaginiz habere...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Sanki bu catalli merdiven olayi sadece bizim stadyuma has birsey. O kadar stad resmi gordum bizimkisi gibi birseye rastlamadim. Neyseki ilerde degistirilme imkani olan seylerden biri.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Balasagun

Anlamadığım o kadar çakıl getirildi çamurdan dolayı araçlar rahat hareket etsin diye ama neredeyse 1 aydır falan sermediler öylece duruyor. Son 1 aydır sıkıntılar var bu çok net belli oluyor.

Çevrimdışı onder23

Üstten görünüş mükemmel gözüküyor

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ALI RIZA

Şu videoyu çekenle irtibata geçmek lazım emeğine sağlık demek gerek süper video  :ok:

Çevrimiçi Necmi

Hay yapacaginiz habere...
komedi gibi bir haberdi bende gülerek okudum yazan acaba yazdığını okumuşmu yayınlamadan önce :kop:

Çevrimiçi Necmi

Anlamadığım o kadar çakıl getirildi çamurdan dolayı araçlar rahat hareket etsin diye ama neredeyse 1 aydır falan sermediler öylece duruyor. Son 1 aydır sıkıntılar var bu çok net belli oluyor.
o çakıllar paletli için getirildi onun dolaştığı yerlere seriliyor batmasın diye 8 tonluk prekastı kaldırırken batarsa ciddi tehlike yaratır @Balasagun bir aydır ne gibi sıkıntı var çok belli olan :D aralık gayet verimli bir çalışma oldu sadece son dönem yağmur soğuk olumsuz etkilemiş olabilir ama pekte sıkıntı görmedim ben

Çevrimiçi Necmi

http://www.youtube.com/watch?v=2OMdE_v9pQ0&feature=youtu.be
@anilt yani nasıl muhteşem bir iş yaptında bu videoyu buldun hemde bu gün çekilmiş sanırım yani dün :D şu ana kadar gördüğüm en güzel stad videosu :ok:

Çevrimdışı Geovani

http://www.youtube.com/watch?v=2OMdE_v9pQ0&feature=youtu.be

bu nasıl bir güzelliktir.... bir sanat eserinin,dünyanın en güzel yerinde yapıldığının belgesidir...Çeken arkadaşın ellerine sağlık muazzammmmmm....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ERKANN

Stad havadan muhteşem gözüküyor.Süper çekim olmuş kim yapmışsa ellerine sağlık....   :super:

Çevrimdışı doganay

vidyoyu cekenin emegine saglik. Stadimizda en yakin zamanda biter insallah. umarim ay sonuna kadar kabasi asagi yukari tamamlanmis olur.