Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6396622 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

@bjk_mabet Neredeler de acaba bilen duyan gören yok mu ?  :money:
duyan bilen var stadda kendisi çalışıyor bizim gibi değil stadın bitmesi lazım :bandit: çalışanlar üşüyor çay demlemek lazım ısınsınlarda daha fazla çalışsınlar :D

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Bu havalarda çaycıların işi çok yoğun olur. :D

Çevrimdışı ALI RIZA

:D @anilt sen az değilsin neymiş kapasite :D
44000 @Necmi abi  :evillol: öyle kabul ediyoruz safları sıkıştırırsak 50.000 olur  :halay:

Çevrimdışı ALI RIZA

duyan bilen var stadda kendisi çalışıyor bizim gibi değil stadın bitmesi lazım :bandit: çalışanlar üşüyor çay demlemek lazım ısınsınlarda daha fazla çalışsınlar :D
pehh pehh pehh  :money: gelsin özlettiriyor kendisini  :money:

Çevrimiçi Necmi

Bu havalarda çaycıların işi çok yoğun olur. :D
herhalde koşturmaktan K.ç.ndan ter damlıyordur. Soğuk havayı bile hissetmiyordur :D

Çevrimdışı ahmetx

@FARUK 2.kat korkuluk duvarlarını kaplamayınca ben amatörce kapladım,böyle daha iyi değil mi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

44000 @Necmi abi  :evillol: öyle kabul ediyoruz safları sıkıştırırsak 50.000 olur  :halay:
iş safları sıklaştırmaya kalırsa 70 - 80 çıkarda çıkar iki koltuk arasındaki mesafeye karşı koltuğa ayaklarımı koyayım desen yetişmez aslında otopark sorunu yok koltuk aralarına park edebiliriz :D

Çevrimdışı FARUK

@FARUK 2.kat korkuluk duvarlarını kaplamayınca ben amatörce kapladım,böyle daha iyi değil mi?

eline sağlık tabi ki böyle daha iyi
ama  olmaması muhtemel orijinalinde
üst tribünler de pankartla felan önü kapanır ayrıca 1 tane yapılırsa 2. si gereksiz maliyet olur bence

Çevrimiçi Necmi

oraya reklam panosu gelmez taraftar pankart açar her yerde reklam olacak değil ya birazda pankart açacak yer kalsın :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

eline sağlık tabi ki böyle daha iyi
ama  olmaması muhtemel orijinalinde
üst tribünler de pankartla felan önü kapanır ayrıca 1 tane yapılırsa 2. si gereksiz maliyet olur bence
@FARUK san mameste ve emirateste 2. katlarıda kaplamışlar bütünlük açısından  :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

iş safları sıklaştırmaya kalırsa 70 - 80 çıkarda çıkar iki koltuk arasındaki mesafeye karşı koltuğa ayaklarımı koyayım desen yetişmez aslında otopark sorunu yok koltuk aralarına park edebiliriz :D
Başkanın yerinde olsam yeni statta bilet sayısını sınırsız yapardım gelmek isteyen gelsin 50 60 bin rahat olur ne olacak statı da test ederiz  :evillol:
6000 e kaldı son 3

Çevrimdışı Efe

güzel  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

:D @anilt sen az değilsin neymiş kapasite :D
İşte @Necmi abi ben bilmiyorum o yüzden 55 bin diyorum, ama sen biliyorsun 360 diyorsun :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

oraya reklam panosu gelmez taraftar pankart açar her yerde reklam olacak değil ya birazda pankart açacak yer kalsın :bandit:
reklam olmak zorunda değil,beton olarak kalmaması için kaplıyorlar.

Çevrimdışı FARUK

reklam olmak zorunda değil,beton olarak kalmaması için kaplıyorlar.

iletilir bence böyle birşey yapılabilir
BEŞİKTAŞ JK ve arma kartal aralıklı dolanabilir
ama araya vodafone da sıkışacaksa böyle beton kalsın :)

Çevrimdışı Efe

emiratesin çatısına bak Allah aşkına rezil bi görüntü var stad içinden bizimki harbiden inci olacak çok çok iyi bi yapı yapıyoruz karşılaştırma yapınca dahada ortaya çıkıyor  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dropoon

bu emirates in tribüm yüksekliği azsanki zulimpiyatı anımsatıyor. zaten olimpiyat olmayacak bari o saçma çatıyı söküp en alt katıda böyle emiratesteki gibi sahaya uzatsınlar bide bizim germe çatıdan. belki 10 sene sonra falan gidilesi bi yerler olur oralarda ülkenin bi yatırımı daha çöpe gitmez

Çevrimiçi Necmi

İşte @Necmi abi ben bilmiyorum o yüzden 55 bin diyorum, ama sen biliyorsun 360 diyorsun :evillol:
Senin bilmediğini benim bilmemin mümkünü varmı @anilt bir gözün kitapta bir gözün stadda ders çalış  :bandit: bırak stadı

Çevrimdışı Anıl

Stad gibi stad, çatı gibi çatı. Kesinlikle şuan da faal stadlar içerisinde Avrupa'nın en iyisi :tabe:

Çevrimdışı Anıl

Senin bilmediğini benim bilmemin mümkünü varmı @anilt bir gözün kitapta bir gözün stadda ders çalış  :bandit: bırak stadı
Sadece haftasonu olduğu zaman bu kadar çok bakabiliyorum zaten @Necmi abi. Normalde yatmadan yarım saat önce sadece okuyorum :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi aynı böyle mi @anilt

Çevrimdışı dropoon

arena fonte nova brazilya almany:4-portekiz:0 maçının stadı

[eklenti yönetici tarafından silindi]
[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2015, 01:29:04 dropoon ]

Çevrimdışı dropoon

bide bu 3D videosu şık olmuş göz atarsınız yapım aşamasına

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Anıl

Numaralı'da kolonlar betonlanmış ya da betonlanacak. Basın katının tablası da tamamlanacak heralde 3-4 gün içinde sonra sadece testere kirişler kalıyor Numaralı da :ishock: