Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6396654 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Güzel olmuş eline yüreğine sağlık. Çatının iç yuvarlağına led ekran yerleştirme çalışması da yapabilir misin bir de o şekilde görelim stadı. :ok:

yapmaya çalışırım abi  :)

Çevrimdışı Tolga

efe bu fotoyu hatırladınmmı :biggrinking: :biggrinking:
Abovv bu ne böyle görünce morali bozuluyor insanın :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bu açıdan bir foto olsa tadından yenmez şimdi.. :photo:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Efe

hatırlamammı ne günlerdi kazık makinasına küfür ediyorduk ne suçu varsa artık adam kaya var diyor biz bitir git diyoduk ben kıramıyorum diyor biz kır diyorduk  :lol: en sonunda gitti kurtulduk :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

bu fotograf benim için statdın nekadar zor şartlarda imal edilğini gösteren yegane belge niteliğinde :ok:

Çevrimdışı Tolga

bu fotograf benim için statdın nekadar zor şartlarda imal edilğini gösteren yegane belge niteliğinde :ok:
:claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı fore_kazık

Çevrimdışı combomaxs

Bjk_mabet uzun zamandir yok ya eskiden sohpet ederdik :)

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

yapmaya çalışırım abi  :)

Komple bi ledle çevir çatıyı fikir vermesi açısından bakalım nasıl duracak 4x4lük bişey olmasına gerek yok öyle. Şimdiden teşekkürler. :ok:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Necmi

aslında trafiğinde en sakin döneminde çekilmiş normalde öyle trafik bulmakta zor :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Komple bi ledle çevir çatıyı fikir vermesi açısından bakalım nasıl duracak 4x4lük bişey olmasına gerek yok öyle. Şimdiden teşekkürler. :ok:
sezgin içimizden vuracaksın şimdi bizi şu 360 ı istediğim kadar hiç bir şeyi bu kadar istememiştim 55 binmi olsun 360 mı deseler 360 derim :bandit:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

sezgin içimizden vuracaksın şimdi bizi şu 360 ı istediğim kadar hiç bir şeyi bu kadar istememiştim 55 binmi olsun 360 mı deseler 360 derim :bandit:

@Necmi abi benim de tüm hayalim 360. Bu hayata geçerse bizim dilimiz hayranlıktan, tokililerin dili kıskançlıktan tutulur. :)

Çevrimiçi murat

hemen bir anket açalım :D

Çevrimdışı Anıl

Stadın gerçek kapasitesini bende bilsem ben de 360 derdim @Necmi abi :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Hiçbir ihtimal yok mu bunun için @Necmi abi :by2:

Çevrimdışı ALBATROS

loca arası elektronik pano olsun da 360 skorbord da zamanla olur elbet  :ishock:

Çevrimdışı okansosa

Konu dışı olacak ama ntvsporda Kızılyıldız real madrid eurolugue maçı var salon mütiş bütünlük var. Yeni salonumuz keşke aynısı olsa gerçekten çok güzel tabi salonu doldurursak.
o salona göre kadro kurulursa dolar aynı şampiyon olduğumuz sene ki kadro gibi sinan erdem full çekiyordu o zaman
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı FARUK

yaptım şuan render alıyor siyah çerçeve  var ama içi boş görüntüsüz :)

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet Neredeler de acaba bilen duyan gören yok mu ?  :money:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Stadın gerçek kapasitesini bende bilsem ben de 360 derdim @Necmi abi :bandit:
:D @anilt sen az değilsin neymiş kapasite :D

Çevrimiçi Necmi

Hiçbir ihtimal yok mu bunun için @Necmi abi :by2:
yirmi yirmibeş milyon euro bulursak var ama başkana vermemek lazım direk biz sipariş edelim yoksa alır parayı başka işte kullanır :D

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

yaptım şuan render alıyor siyah çerçeve  var ama içi boş görüntüsüz :)

Beklemedeyiz :nargile: