Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6396791 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Komutan aktar geldi abi su sutunlarla testereleri soylede bi hizlansinlar efe cok kiziyo de obitasa :D
Onlar da sana kızıyor @Efe . bizim için 2-3 güzel iltifatta bile bulunmuyor diyorlar  :tabe:

Çevrimdışı Fatih

kızma hocam ama obitaşın  sana maaş verdiğini düşünüyorum forumda 1-2 kişi ile birlikte bu kadar körü körüne savunulmaz hiç bi olay
:lol: :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

Yeni açığın arkasında şu an su birikintisi olan kısım bildiğim kadarıyla stad bitsede açık kalacak. E her yağmurda bu su birikitintisi olacakmı orada?
şu an giderler daha aktif değildir yerleri bırakılmıştır ama tesisatları çekimemiştir birde oralarda çukur olmayacak tesviye şapı gelecek ve akıntı verilecek giderlere gelen su yolunu bulup gidecek şu an bunların hiç biri yapılmadığı için göllenme olması normal bir durum @Emre.Guler

İki şirkete de helal olsun. Bu soğukta akşam bile çalışıyorlardı. Ben bu emeğe hakaret değil, önünde saygıyla eğilirim. Lütfen sizler de saygınızı eksik etmeyin arkadaşlar. Hürmetler.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

Malesef bizim statta insan hayatı önemli olmuş  :by2:  çatallar ile yola devam edecekler
@ALI RIZA İnsan hayatı her zaman önemli, Türkiye'de buna alışık değiliz. Yine örnek oluyoruz işte. Tamam çatal merdiven bir uhde olacak ama bu halini sevmeyi öğrenecez.

Çevrimdışı Efe

bu sefer daha sert bi hava geliyor kar yağışlı bu kaba bitmeyecek anlaşıldı :akuma:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Beşiktaş...

Görüş ve önerileriniz için konumuza buradan ulaşabilirsiniz -----> http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Ust taraf koselerde de keske alt kattaki gibi bir giris-cikis kapisi olsaymis.

Çevrimdışı TØLGA

ciddimisin :D dalga geçiyosundur heralde  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

köşelerde üstte çok fazla taraftar sayısı var altla bir değil tek kapı sıkıntı olur

Çevrimiçi Necmi

bu sefer daha sert bi hava geliyor kar yağışlı bu kaba bitmeyecek anlaşıldı :akuma:
zaten şu an çok sert bir hava var çalışılacak gibi değil

Çevrimdışı aa.aslan

Kaba bitsede kurtulsak ay sonu+ prekastlarda Şubat ortası bitse. Yetti ya. Son anlar daha zor geliyor. Daha ince işler , çatı, koltuk, çim, aydınlatma var. Yeni sezonu inşallah stadımızda açarız.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Anıl

Beşiktaş...

Görüş ve önerileriniz için konumuza buradan ulaşabilirsiniz -----> http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

Yine muazzam gözüküyor umarım Vodafone yazısını da siyah yazarlar :)

Çevrimdışı MonteKontu

köşelerde üstte çok fazla taraftar sayısı var altla bir değil tek kapı sıkıntı olur
alttaki taraftar giriş çıkışı değilki.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2015, 19:58:33
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
diğer iş ne oldu sevindirdinmi bir kardeşimizi  :)
ayıptır söylemesi 300 liralık alışveriş yaptım yeğenime @Tolga  :D

Çevrimdışı Efe

mehmetin fotoları inceledim şimdi düşündüğüm gibi obitaş arka tarafta çalışıyor tablaları bitirebilmek için sütun ve kirişler bir müddet bekleyebilir :) çiçeklerde 3.tablanın yapılabilmesi için 3 sütun ve 1 ufak kolonu dikti bunlardan 3 tanesi kalıplandı bu gece betonlanabilirler yine eski açık tabla kalıplandı yarından itibaren demirleme hızlanacaktır eski açık 2.tablada kalıplama devam ediyor 1.kattaki tabla bekleniyor hızlanması için 31 ocağa kadar bakalım neler olacak heyecan dorukta :busted_cop: :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kartal Ç

Çevrimdışı Efe

abim soğukta bile mutlu beşiktaşlı olmak bu işte  :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MonteKontu

Numaralı hariç bütün tribünlerde en üstte gelen yatay kirişler testerelerle aynı zamanda yapılıyordu. Ama namaralıda baslamadı. Bunun bir nedeni var mı? Numaralı bitiş tarihi sarkmazmı.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2015, 20:11:56
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
abim soğukta bile mutlu beşiktaşlı olmak bu işte  :halay:
abi bir kartal pozu yap dedim hemen yaptı emekçimiz  :D

Çevrimdışı Efe

Numaralı hariç bütün tribünlerde en üstte gelen yatay kirişler testerelerle aynı zamanda yapılıyordu. Ama namaralıda baslamadı. Bunun bir nedeni var mı? Numaralı bitiş tarihi sarkmazmı.

başladı yarıya geldi bile kalıplaması yapıldı bugün bi bölümün :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA İnsan hayatı her zaman önemli, Türkiye'de buna alışık değiliz. Yine örnek oluyoruz işte. Tamam çatal merdiven bir uhde olacak ama bu halini sevmeyi öğrenecez.
@Yunus hocam hiç haz duymuyorum biz şu an Kobayıyız sagolsun mimarda buna bir tutam tuz serpti... Çatal davası geçmişi madem o kadar önemli diğer statlarda yapsınlar mecburi olsun prosedür gereği yapsınlar ama görüyoruz ki son muazzam stat konya da bile çatal değil...! Düzeltilebilecek bir durum 50 -100 kişi kazanacak edasıyla bakmıyorum sonucta uygulanmayacak bir durum laf olsun diye bırakılmasına yanıyorum...