Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6397417 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Aksama kadat numaralidaki 3 sutun ve 1 ufak kolon kaliplanacak gibi gorunuyor aksam 4 gibi bi kac foto gelse iyi olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

sizi gören duyan da çalışmıyor sanır arkadaki kısım bizim değil fenerin mi ?  :alala: .bırakın adamlar işini yapsın bjk inşaat nereyi yap diyorsa orayı yapıyorlar  :bandit:
arkadaki kisim fenerin degil ama tribun bitmedende girip mac izleyemezsin cati bitmez stad 2015 sonuna kalirsa ne olacak 6 ayda neler cektigimizi goruyorsun 1 gun bile gec acilmasina tahmmul yok sirketlerinde buna gore hareket etmesi lazim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

arkadaki kisim fenerin degil ama tribun bitmedende girip mac izleyemezsin cati bitmez stad 2015 sonuna kalirsa ne olacak 6 ayda neler cektigimizi goruyorsun 1 gun bile gec acilmasina tahmmul yok sirketlerinde buna gore hareket etmesi lazim :)
Çiçekler köşeyi yapsın önce  :naughty:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmet türken

kolon kaplama bir tane yapılsa da nasıl olduğunu görsek
mabet yılbaşından sonra başlayacak demişti. Düz mantık bugün başlaması gerekiyor kolon kaplama işinin :D

Çevrimdışı ALI RIZA

sanki çiçekler 4*4 ilerliyor ya 6 aydan fazla eski açıgı bitiremediler sebepleri rampa imiş  :evillol: Obitaştaki rampa değildi dağ idi dağ

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sanki çiçekler 4*4 ilerliyor ya 6 aydan fazla eski açıgı bitiremediler sebepleri rampa imiş  :evillol: Obitaştaki rampa değildi dağ idi dağ
Yorumlar biraz yanlı oluyor :) Çiçeklerin eski açığı bitirememesinin sebebini hepimiz biliyoruz :) bel altı vurmayalım lütfen  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

Yorumlar biraz yanlı oluyor :) Çiçeklerin eski açığı bitirememesinin sebebini hepimiz biliyoruz :) bel altı vurmayalım lütfen  :D
evet yorumlar yanlı çünkü bizde senin gibi tarafız  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

herkes aynı tarafta olursa bu işin zevki olmaz :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Aynı yoldayız  :bandit: :bandit: :ok: :ok: :halay:

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

çiçekler yapamadı mı suçlu ihsan coşkun obitaş yapamadı mı suçlu obitaş  :kuserim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türken

evet yorumlar yanlı çünkü bizde senin gibi tarafız  :evillol: :evillol:
taraf olmayan bertaraf olur :evillol:

Çevrimdışı erzurum1903

hava şartlarıda göz önüne alındığında şubat 15 gibi kaba inşaatın tamamının tamamlanacağını düşünüyorum. geriye yaklaşık 6 ay gibi bir zaman kalıyor bu sürede iş çatı ekibinin artık ne kadar hızlı olurlarsa stat o kadar çabuk açılacak. lakin saha zeminin de 45 ile 60 gün kadar beklemesi gerektiği düşünülürse en geç haziranda çatı kalkmış olmalı ki yetişsin yoksa 2-3 maç daha  yeni sezonda saha ararız yada ilk üçü deplasmanda oynayım ikinci yarı evinde oynayacaksın başka yolu yok .

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çiçekler Sempatizanları Obitaşa her gün Bel altı vuruyor ama :bandit: ForzaObitaş :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

neden obitaş vazgeçti sütunlardad @Efe bilgin varmı? Acaba kule vinçlerin işini bitirip bir an önce söküp kira ödemekten krtulmak için yapaıyor olabilirmi?
yok o vinçler obitaşın kendi malı obitaş aynı zamanda vinç kiralama işide yapıyor @ahmet türken

Çevrimdışı ALI RIZA

yok o vinçler obitaşın kendi malı obitaş aynı zamanda vinç kiralama işide yapıyor @ahmet türken
Büyük firma  :evillol: İşin üstatları  :evillol: 11 tane kiriş kalmış yanlış saymadımsa yeni açıkta 1 tester kiriş 1 gün neden sürmüyor 12  saat yetmiyor mu acaba ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çiçekler Sempatizanları Obitaşa her gün Bel altı vuruyor ama :bandit: ForzaObitaş :super:
Belediye ve bürokrasi ile ilgili işlerden dolayı bir firmayı suçlamak yanlış bence.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Anıl

Sen bunlari stad icin mi yapiyorsun? Taraftarsan zaten su soylediklerinin hepsini yapmak zorundasin. Kimseye kiyak olsun diye yapmiyoruz bunlari. Resmi mac degilse kombine gecerli olmaz ve bu da cok dogal. 1 senelik kombine parasina 2 senelik kombine verdiler.
Tabii ki kimse bunları stad için yapmıyor. Ben orada sırf açılış maçına girmek için bunları yaptım gibi birşey söylemedim. Ama Başkan her fırsatta stad yapıyoruz taraftarımız destek olsun diyor haklı olarak. Bende diyorum ki olmayan stada kombine alanlardan açılış maçı için ücret talep edilmesi şu mali duruma rağmen hiç katkı vermeyen taraftarların yaptığı gibi bir vefasızlık olur. Yoksa açılış ücretli olsa bile bilet alıp gidicez. Ben başka birşeyden bahsettim. Hep taraftardan istemekle olmaz.

Çevrimdışı Deniz

Maşallah firmaya bak  :ok:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tabii ki kimse bunları stad için yapmıyor. Ben orada sırf açılış maçına girmek için bunları yaptım gibi birşey söylemedim. Ama Başkan her fırsatta stad yapıyoruz taraftarımız destek olsun diyor haklı olarak. Bende diyorum ki olmayan stada kombine alanlardan açılış maçı için ücret talep edilmesi şu mali duruma rağmen hiç katkı vermeyen taraftarların yaptığı gibi bir vefasızlık olur. Yoksa açılış ücretli olsa bile bilet alıp gidicez. Ben başka birşeyden bahsettim. Hep taraftardan istemekle olmaz.
Aynen öyle. Hem destek vermeyenleri vefasızlıkla suçla sonra destek verenleri taca at. Bir orta yol bulunacaktır kimseyi kırmadan üzmeden.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı toedeyou

Arkadaslar Obitasin testerelerdeki sorununu bilen varmi yoksa simdiye kadar hem kolon hemde kirislerde birkactane daha yaparlardi. Sorun sadece beton gelmeme sorunu degil sanirim guvenlikle emniyet kurallari ile  ilgili bir sorun gibi tahmin ediyorum ama sadece tahmin @bjk_mabet bizi aydinlatirdi ama oda kayip

Çevrimdışı Anıl

Hiçbir firma 4*4 lük değil. Ama Çiçekler kendi sorumluluğundaki bölgeleri Ocak sonu bitirmiş olacak. Obitaş'ın Şubat 15'ten önce bitirme ihtimali yok. Şubat sonuna kadar da sarkabilir. Ama stad geç açılsa da olur yeter ki Obitaş'a laf etmesin kimse.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Obitas yanlis yapmiyor arkadaslar tribunu yaparken arkayi da yukseltiyor cunku arkaya dogru durust inis yok malzeme ve beton isi buyuk sikinti yaratirdi oranin da yukselmesi lazim rahatca beton dokulebilmesi icin..
Zamanında arka tarafı yükseltmediği için şimdi ön tarafı bitirmeden arka tarafa yoğunluk verdi. Daha önce bunu dile getirmiştim sadece ön tarafı yükseltip arka tarafı sonra yapabilir mi diye sonra beton dökmek veya tabla kurmak için yeterli alan bulamayacaktır şeklinde. Sonuç olarak; dün yediğin hurmalar döner bugün bi tarafını tırmalar :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Kombinem yok ama açılış maçında kombineli adamı sokmazlarsa ortalık fena karışır söyleyim.Stada temelden topraktan girmiş insanlar bunlar ilk maçı izlemeyecek de neyi izleyecek?