Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6398155 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

arkadaşlar mustafa öğlen foto atmış , eğer tekrar talebiniz olursa stada gidip fotoğraf çekmeyi düşünüyorum gerek görmezseniz ve istemezseniz gitmiycem
gitmeyen fenerli olsun :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 16:21:34
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı Efe

Mustafanın fotolarda eski acik birinci tablada kalan 2 perdeli kolonunda betonlandigi goruluyor yarin ve oburgun yagas olmaz isi eski acik 1.tabla bitecektir sadece 2.kat loca tablasi kalacak oda gelecek hafta bugunlerde bitecektir sonrasi sadece testere artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

çıktım gidiyorum o zaman  :) :kop:
yok yok gitme mustafanin fotolarda hersey net calisma yok zaten :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

yok yok gitme mustafanin fotolarda hersey net calisma yok zaten :)
o laftan sonra başka şans bıraktınmı :kop: :kop:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bursa stadının yapım aşamalarını izliyorum, gerçekten oda muazzam bir stad ve atmosfer olacak. Bizden daha farklı çalışmışlar gibi sanki.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bursa stadının yapım aşamalarını izliyorum, gerçekten oda muazzam bir stad ve atmosfer olacak. Bizden daha farklı çalışmışlar gibi sanki.
cok daha farkli calismalar oldu ozelikle catida cok zorlandilar tabi bizimki gibi bi cati degil bizimki cok pratik ve yerine en uygun catilardan olacak bursada devasa celikler kullanildi ve cok zaman kaybettiler onlari yerine oturtup 1 mm hata payi olmadan yerlestirmeleri gerekiyormus cok sıkıntılı bir is
Şampiyon Beşiktaş JK

http://www.bursabuyuksehir.tv/canli-yayin/stadyum-insaat-asamasi-stadyum-ici-7479.html

Çatı bir stadın herşeyi.

Yarım haliyle bile bişeyler katmış. Atmosferi canlandırmak zor değil.

Çevrimdışı Türkay

Vodafone Arenadan sonra Türkiye de ki en iyi stat Bursanın ki olacak
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Valla bana kalırsa, tribüncü adam için en iyisi bursa, konfor ve seyir zevki için Vodafone tabiki birinci öncelik.

Çevrimdışı Karabay

Herkese mutlu bir yıl diliyorum.  Umarım inanılmaz başarılar yakalarız.

Çevrimdışı Anıl

Bursa'nın kamerasından görüldüğü üzere tribünlerin en aşağısını kapatmıyor çatı, ya da kapatsa bile tam kapatır yani ancak yağmur dümdüz yağarsa hiç ıslanmaz ama en ufak bir rüzgarla beraber en önlerde oturanlar tehlikede :money:

Çevrimdışı Türkay

Bordo mavide localar hakkında gördüğüm bi yorum:

"bence locaları aylık 250 tlye öğrencilere kiraya verecekler şu locaya baksana diğer anadolu kulüplerine çok daha güzel localar yapılıyor"

:kop: :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Bordo mavide localar hakkında gördüğüm bi yorum:

"bence locaları aylık 250 tlye öğrencilere kiraya verecekler şu locaya baksana diğer anadolu kulüplerine çok daha güzel localar yapılıyor"

:kop: :kop:

Birilerinin üzüntüleriyle dalga geçmek şık olmuyor. Ellerinden bir şey gelmiyor. Yaralarına tuz serpmeyelim. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Bursa'nın kamerasından görüldüğü üzere tribünlerin en aşağısını kapatmıyor çatı, ya da kapatsa bile tam kapatır yani ancak yağmur dümdüz yağarsa hiç ıslanmaz ama en ufak bir rüzgarla beraber en önlerde oturanlar tehlikede :money:
bizdede öyle olacak tüm stadlarda öyle tam kapatmadığın sürece bunun çaresi yok

Çevrimiçi Necmi

Valla bana kalırsa, tribüncü adam için en iyisi bursa, konfor ve seyir zevki için Vodafone tabiki birinci öncelik.

bakalım o stadda misafir tribünü neresi yapacaklar. kale arkası oldumu felaket olur içine ederler öbür türlüde pahalı koltukları misafire ayırmak zorunda kalacaklar. :D

Çevrimdışı aşığımsana

İyi akşamlar. Stadımız names e benzeyecek diyorsunuz bugün maç özeti izledim ambulans çıkışları koltuk falan yapılınca aynı seviyede mi olacak? bizim çıkışlar daha mı büyük? Cevaplarsanız sevinirim
Ömrümsün Beşiktaş!

ysariusta

• Ziyaretçi

Kaba inşaatın bitiminden itibaren arkadaki konteyner kent kalkacak mı? Sanırım içeride ince işçilik için olan elemanlar İstanbul'da yaşıyorlar. Çatı için gelecek olanlara konteyner vermke gerekecek mi?

Çevrimdışı Deniz

@Mehmet güzel fotolar eline sağlık :claps:

@Necmi abi fotoları yüklediğin için teşekkürler :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

küfeki iskeleleri gelmeye devam ediyor.@Necmi abi sen bilirsin 1 kolon ne kadar sürede kaplanır yaklaşık olarak ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

küfeki iskeleleri gelmeye devam ediyor.@Necmi abi sen bilirsin 1 kolon ne kadar sürede kaplanır yaklaşık olarak ?
Küfeki iskelesi resimleri eski sanırım @Deniz abi karışmıştır muhtemelen :tabe:

Çevrimdışı Deniz

Küfeki iskelesi resimleri eski sanırım @Deniz abi karışmıştır muhtemelen :tabe:
@Necmi abi yeni diye attı  :alala: .yine karıştırmış arşivi anlaşılan  :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK