Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6399468 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

:ishock:  :duman:bu ikisine hala gülüyorum.
bir kaç tane daha var onlar ilerleyen zamanlar da  :halay:

Çevrimdışı ALI RIZA

kanser olacağım sizin yüzünüzden
@Necmi abi allah korusun düşmanımın başına vermesin  :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

neyse herkese hayırlı geceler abilerim inanın bende en az sizin kdr ligtv den nefret ediyorum alayı. .. neyse yrn grsmek dilegiyle
iyi geceler kardeşim. :)

Çevrimdışı Deniz

Ne oldu ki  Sigara üstünde gördügünde sigara içiyor musun @Deniz :steamed:
Ben sigara içmem  :bandit: :bandit: .

başkasının nefesini verdiği hortumdan sen de nefes alıp veriyorsun kim bilir bir mekanda içtiğinde o mekanda her gün kaç kişi o hortumdan hava soluyor...
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

kanser olacağım sizin yüzünüzden
Allah korusun abi benim suçum yok bu konuda :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmet türker

[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2014, 00:14:51 ALI RIZA ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Ben sigara içmem  :bandit: :bandit: .

başkasının nefesini verdiği hortumdan sen de nefes alıp veriyorsun kim bilir bir mekanda içtiğinde o mekanda her gün kaç kişi o hortumdan hava soluyor...
@Deniz  :steamed: bunun male Face to famale Face yönünü de düşün  :money: içten gelen sıcaklığı hissediyorsun  :ishock:

Çevrimiçi Necmi

forumu panayıra çevirdiniz bu ne ya @ALI RIZA  bu konuda @Altuğ  u nasıl ikna ettin banada söylede bir şey istediğimde bende aynı taktiği kullanayım  :alala:

Çevrimdışı Deniz

@Deniz  :steamed: bunun male Face to famale Face yönünü de düşün  :money: içten gelen sıcaklığı hissediyorsun  :ishock:
bunun male face to male face yüzünü düşün  :-*
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

3 sene once fbnin kamera cekim yeri... Sagdan soldan en az 3-4 metrelik daha paylari var... Simdi extradan 3D kameralari da koyuyorlar ve bilgisayarlar, aparatlar, kablolar vs... Demek istedigim alt katta olsaydi eger 1 tane bile loca yetmeyebilirdi... Yanlista olabilir soyleyecegim fakat sanirim metre bazinda heralde fb ile ayni yerden cekimimiz olacak... Bence noktasal olarak guzel cekim yeri..En azindan tt arenada ki gibi degil...
bence de bu yükseklik gayet iyi ,tribünler de gözüküyor zaten .altta olsaydı çok alçak ve yatay olurdu gibime geliyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

bunun male face to male face yüzünü düşün  :-*
sen olumsuzlukları düşünmeye devam et  :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı nannan

Bence kamera açısı highbury gibi olmalı. :D Bunu anlayan da liseli değildir.  :evillol:

Çevrimdışı ilhan

Bu saatte, bu hava şartlarında, bu çalışma azmi emekçilerimizin ellerine sağlık alınlarından öpmek lazım  :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ALI RIZA

forumu panayıra çevirdiniz bu ne ya @ALI RIZA  bu konuda @Altuğ  u nasıl ikna ettin banada söylede bir şey istediğimde bende aynı taktiği kullanayım  :alala:
@Necmi abi özellikle facebook tan @Altuğ sağolsun rica ediyorum güzel olur diyorum ilgi çeker yeni tarz olur diyorum sonuçlar  :ishock:

Ayrıca Ziyaretciler üye olur musunuz ? ziyaretçi olarak takılmasanız :utan Sizleri de BJK sevdalılarının arasında görmekten mutluluk duyarız ve smiley kullanmak istemez misiniz  :ishock:

Çevrimdışı Fatih

hadi onu bunu bosverin de biz niye kendi aramizda hali saha maci yapmiyoruz...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

Bence kamera açısı highbury gibi olmalı. :D Bunu anlayan da liseli değildir.  :evillol:

o stadta inönü  gibi efsaneydi ama yapılan stadları bence highbury gibi boğucu rakibi sindiren bi stad olamadı yapı bakımından arsenal bunun sıkıntısını yaşıyor o zamandan bu zamana ama bizde tam tersi daha boğucu daha dik daha korkutucu bi yapı yapılıyor kamera açısıda çok güzel olacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

Aman haa.. ben almayayım yeni yeni iyileşiyor kırıklarım. Ama hakem olurum, çizgiye basanı da yakarım ona göre  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

istanbullu tayfanın yarısı ihtiyar yarısıda sakat ondandır bakınız @SDemirsoy   :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

istanbullu tayfanın yarısı ihtiyar yarısıda sakat ondandır bakınız @SDemirsoy   :evillol: :evillol:
önce bir mihrimah sultan hamamı yapalım :D yaza doğru kaplıca :tabe: halısaha ağır gelmesin fatih.

Çevrimdışı Efe

beton tam gaz devam ediyor yarına karlı bi günde numaralıda tablalar bitmiş tüm stadta tribün tablaları olarak sadece eski açıkta 2 tabla kalmış şekilde uyanacağız bu günleride gördük yeni yılda kaba bitecek ve çatı işleri başlamış olacak arıtk :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Offfffff... Banlanma sebebi...

önce bir mihrimah sultan hamamı yapalım :D yaza doğru kaplıca :tabe: halısaha ağır gelmesin fatih.

Abi kaplica nereden cikti  :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı nannan

o stadta inönü  gibi efsaneydi ama yapılan stadları bence highbury gibi boğucu rakibi sindiren bi stad olamadı yapı bakımından arsenal bunun sıkıntısını yaşıyor o zamandan bu zamana ama bizde tam tersi daha boğucu daha dik daha korkutucu bi yapı yapılıyor kamera açısıda çok güzel olacak :)
Valla kamera açısı aşırı tepede olmadığı sürece çok da önemli değil. Sonuçta 90 dakikanın 60'ı reklamlarla geçiyor, pilot kamera'nın olduğu yerden çekim yapıldığında da karşı tribünde pankart şeklinde reklam izliyoruz. Ben Highbury'i espiri olarak söyledim hatırlayan arkadaşlar bilir futbol sahasının karşı tarafının görünmeyeceği kadar alçaktı kamera. :)
Ama Bizim kameranın açısının nasıl olacağını merak eden arkadaşlar da çok düşünmesin TV'den izlerken alınan zevkin kamera açısıyla değil yayıncıyla, yönetmenle ve oynanan oyunla alakası var.Takım böyle olduktan sonra oynanan oyun her türlü izletir ama yayın kalitesi konusunda yayıncı Lig Tv yönetmen de Musa Çözen vs olunca kamera açısı çok da mühim olmuyor.:)
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2014, 00:47:15 nannan ]

Çevrimdışı Deniz

Daha düz yolda yürürken sakat veriyoruz maçta ne olur tahmin edebiliyor musun abi  :kop: :kop: :kop: .@SDemirsoy ve @bjk_mabet ilk maçta 2. dereceden yırtık garanti  :evillol: :evillol: