Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6399958 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

geçen gün de yazmıştım benim elimde olsa yayıncı kuruluş kamerasını yeni açığın en üstüne yapılmış yerden başka hiç bir yere almam ,basın trübününü de o kameranın altına yeni açığa alırım .en pahalı yerlerden en rahat şekilde bedavaya maç izleyip bir de nasıl kötülesek diye düşünen basına yeni açık çok bile .

Çevrimdışı Balasagun

Epl yayını ile bizim ligtv yayınını karşılaştırıyor bazı arkadaşlar yapmayın etmeyin :D İsterse sahanın ortasına kamera koysun oradan yayın yapsın, neredeyse saniyede bir çıkan reklamlardan adam akıllı maç mı izleniyor? Reklam vermekten ne kaleci vuruşunu, ne İstiklal Marşı sırasında oyuncuları, ne de tribünleri göstermeye fırsatları kalmıyor. Utanmasalar gol olunca yayını kesip reklam koyacaklar. Bir zamanlar santra vuruşunda sesi kısar reklam verirlerdi. Hey Allah'ım sen o kadar para dök maç izlemek için adamlar sana reklam izletsin. Tam üçüncü dünya ülkesinde üçüncü dünya ligine yakışacak durum.

Çevrimdışı Deniz

İnönüde bu kamera açısı vardı ve yüksekti.Şimdi bundan çok daha ideal bir açıdan çekim yapacaz.Bu bile kötü değil ama şimdi daha iyisi olacak  :ok:

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Epl yayını ile bizim ligtv yayınını karşılaştırıyor bazı arkadaşlar yapmayın etmeyin :D İsterse sahanın ortasına kamera koysun oradan yayın yapsın, neredeyse saniyede bir çıkan reklamlardan adam akıllı maç mı izleniyor? Reklam vermekten ne kaleci vuruşunu, ne İstiklal Marşı sırasında oyuncuları, ne de tribünleri göstermeye fırsatları kalmıyor. Utanmasalar gol olunca yayını kesip reklam koyacaklar. Bir zamanlar santra vuruşunda sesi kısar reklam verirlerdi. Hey Allah'ım sen o kadar para dök maç izlemek için adamlar sana reklam izletsin. Tam üçüncü dünya ülkesinde üçüncü dünya ligine yakışacak durum.
bizim gibi yap alma ,sinir olacağına liğ tv ye vereceğın parayla maça git,değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı ilhan

Orada mabedimiz tüm ihtişamıyla yükselirken forumdaşlarımızın her gün yeni talepte bulunmaları gerçekten hoş. Arkadaşlar Olimpiyat komitesi miyiz bize ne kameranın yerinden allah aşkına onu yayın yapacak kuruluş düşünsün, bizlere düşen orada takımımızın  yanında olmak ve o güzelliği ve gururu dibine kadar yaşamak. Çünkü öyle böyle bi şey yapılmıyor, çevresinde bulunan tarihi dokuya uygun, aynı zamanda teknolojinin  bütün özelliklerini taşıyan bir mabet yapılıyor. Yarın birgün çevre illerden stadı görmek için turlar düzenlenirse bence hiç şaşırmayın.

Çevrimdışı Dogan

neden lig tv daha rahat çekim yapsın daha fazla para kazansın diye biz locadanmı feragat edeceğiz hemde en pahalı locayı vererek çok istiyorsa o açıdan çekmek verir parasını locayı kiralar çekimini istediği gibi yapar. taraftarda çok takıyorsa gitsin stadda izlesin bence çok fazla takılmaya gerek yok canlı yayının hangi açıdan çektiğinin bize bir getirisi yok lig tv güzel güzel çeksin diye her sene bir milyon dolardanmı olacağız mümkünse tünellerin önüne koysunlar ordan yapsınlar çekimlerini ben evime lig tv sokmuyorum iki büyük yaratmak için kıçlarını yırtan kaç şampiyonluğumuzu aldıkları belli olmayan her yayınlarında Beşiktaşı aşağılamak için koşturan bu ...... ler mümkünse stada bile girmesin (noktalı yerleri kafanıza göre doldurun )
@Necmi abi sana yüzde yüz hak veriyorum aslında lakin ben mesela izmirdeyim ve ist gelme imkanim yok ogrenciyim diger sehirlerde de gelme imkani olmayan renktaslarimiz napsin yani mac izlemesinmi ölelim mi :tabe: bizde tv den izledigimiz icin az cok biseyler istemeye hakkimiz yokmu....fazla mı ajitasyon yaptim galiba :kop:

Çevrimdışı TØLGA

Kimse yanlış anlamasında forumda söyle bir hava var örnek veriyorum
Bugünkü kamera olayı dünki heykel var gecenlerde merdiven vardi hic biseyi konusmayalım öyleyse
İstemekle, fikir sunmakla , yapmak farkli bisey biz konusuruz olur olmaz beklentiye girmek farkli bisey kapatalim o zaman
Forumu ne önemi varki forumun amacı zaten bunlar biz kimiz ki birsey yaptirabiliriz tartismayalimda
Hic biseyi öyleyse fikir var ortada olmasi önemli değil transfer baslıgında gelmiycek futbolcularıda konusuyoruz
Onuda konusmayalım  :akuma:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sanırsınız sadece istanbuldan ibaret beşiktaş.

Ankaradakide, Hakkarideki de, edirnedekide karstakide Beşiktaşlı.

Bunu şu sebepten söylüyorum, elbetteki merak edecekler kamera açısını. Benim kombinem var ve benim en merak ettiğim hususlardan biride bu kamera açısı.Halbuki hemen herr maçı tribünde izleyeceğim.

Juve arena gibi mi olacak, TT arena gibimi? Real madrid gibi mi olacak Barcelonamı? Bayern arena gibi mi olacak, city of manchester gibi mi ? Merak etmekten daha doğal ne var. İyi o zaman, tribüne gelmeyecek diye, merdivenin nasıl olduğu hakkındada yorum istek yapmasın kimse. Altında bulunmayacak diye çatıyıda boşversin herkes. Sadece maça gelecekler yorum yapsın? İyimidir?

Çevrimdışı ahmet türker

Anadolunun bozkırlarını gezmekten canımız çıktı yeter artık bitsin bu hasret kah konya'da kah ankara'da.
:hosgeldin kardeşim. :)

Çevrimdışı Dogan

ayrıca locadan feragat etmek sacma ve bence söz konusu deil ama 2.kat locanin balkonunun onunde biraparat baglanip onun uzerinde cekim yapsalar cok daha ii olurdu mesela samp. ligi maclarinda bile oynarsak ki insallah oynicaz kaliteli stad yapmislar dedirtmemiz lazim tv basindakilere buda benim naçizane fikrim abilerim

Çevrimdışı Dogan

Bunu şu sebepten söylüyorum, elbetteki merak edecekler kamera açısını. Benim kombinem var ve benim en merak ettiğim hususlardan biride bu kamera açısı.Halbuki hemen herr maçı tribünde izleyeceğim.

Juve arena gibi mi olacak, TT arena gibimi? Real madrid gibi mi olacak Barcelonamı? Bayern arena gibi mi olacak, city of manchester gibi mi ? Merak etmekten daha doğal ne var. İyi o zaman, tribüne gelmeyecek diye, merdivenin nasıl olduğu hakkındada yorum istek yapmasın kimse. Altında bulunmayacak diye çatıyıda boşversin herkes. Sadece maça gelecekler yorum yapsın? İyimidir?
  :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı ahmet türker

eğer bana da söylüyorsan ,kimse kimseye yorum yapma fikir söyleme diyemez bu yazışmalar sadece yazışmadır .neden yorum yapılmasın fikir söylenmesin diye algılıyorsun .sen bir fikir söylersin ben bir fikir söylerim anlaşırsak ta olur anlaşamazsakta olur .nereden biliyorsunuz yazılarımı gülerek yazmadığımı ve çoğunlukla en sert tartışmalarda bile öyle yapıyorum zaten .kimse kimsenin yüzünü görmediği için bazen çok yanlış anlamalar oluyor . :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

neden lig tv daha rahat çekim yapsın daha fazla para kazansın diye biz locadanmı feragat edeceğiz hemde en pahalı locayı vererek çok istiyorsa o açıdan çekmek verir parasını locayı kiralar çekimini istediği gibi yapar. taraftarda çok takıyorsa gitsin stadda izlesin bence çok fazla takılmaya gerek yok canlı yayının hangi açıdan çektiğinin bize bir getirisi yok lig tv güzel güzel çeksin diye her sene bir milyon dolardanmı olacağız mümkünse tünellerin önüne koysunlar ordan yapsınlar çekimlerini ben evime lig tv sokmuyorum iki büyük yaratmak için kıçlarını yırtan kaç şampiyonluğumuzu aldıkları belli olmayan her yayınlarında Beşiktaşı aşağılamak için koşturan bu ...... ler mümkünse stada bile girmesin (noktalı yerleri kafanıza göre doldurun )
sonuna kdar haklısın @Necmi abi ama biz mecburuz.. ama şu söylediklerin son yayınlarında o kadar ayyuka çıktı ki. Tümer denen (küfür yasak) ben penaltıyı veririm diyor. inanılır gibi değil. dünya alem değil diyor bu ben veririm diyor habire. iyi de çekseler kötü de çekseler bir şekilde izliyoruz. sorun değil gitsinler çatı dibinden çeksinler çok bile. inanamıyorum bazı arkadaşlar loca verecek oluyor...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ilhan

Bugünkü kamera olayı dünki heykel var gecenlerde merdiven vardi hic biseyi konusmayalım öyleyse
İstemekle, fikir sunmakla , yapmak farkli bisey biz konusuruz olur olmaz beklentiye girmek farkli bisey kapatalim o zaman
Forumu ne önemi varki forumun amacı zaten bunlar biz kimiz ki birsey yaptirabiliriz tartismayalimda
Hic biseyi öyleyse fikir var ortada olmasi önemli değil transfer baslıgında gelmiycek futbolcularıda konusuyoruz
Tolga yanlış anlama kardeşim,ben kamera konusuna değindim, neden dersen oradaki atmosferi yaşamaktır, takımına destek vermektir önemli olan bunun içinde kamera açısının önemli olmadığını dile getirmek istedim, diğer konuların yanında kamere 2.planda kalır kanaatindeyim hepsi bu.

Çevrimdışı TØLGA

Tolga yanlış anlama kardeşim,ben kamera konusuna değindim, neden dersen oradaki atmosferi yaşamaktır, takımına destek vermektir önemli olan bunun içinde kamera açısının önemli olmadığını dile getirmek istedim, diğer konuların yanında kamere 2.planda kalır kanaatindeyim hepsi bu.
kişisel olarak algılama abi ben forumda genel olarak görüyorum bunu ondan söyledim
Bende PL gibi olsun isterim ama olmuyosa bir sebebi nedeni vardir zaten  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

tartışma her zaman iyidir arkadaşlar ,fikrinize karşı fikir söylendiğinde savaş ilan edilmiş gibi alğılamak çok yanlış .en çok okunan sayfaların tartışma yapılan sayfalar olduğunu da göz ardı etmeyin .en hararetli tartışmada bile sakin olun .bunu sadece naçizane bir tavsiye olarak kabul edin .  :D

Çevrimdışı Deniz

Sakin ol şampiyon  :D

Herkes istediği herşeyi tartışmakta özgür heykel mevzusunu sabaha kadar yine tartışırım konmalı inşallah da konacak.Konmazsa kulübün önünde eylem yaparım :)

Mesela farklı fikirler iyidir.@Fatih abi deplasman tribünü tartışmasına bambaşka ve çok güzel bir boyut getirdi.Altlı  üstlü olsun dedi.Böylece hem az yer işgal edip hem de yukardaki deplasman taraftarının altta oturan taraftarımıza zarar verip birşeyler atmasını engellemiş oluruz.Eski açığa taşıma gibi bir durum olabilir böylece yeni açığın bütünlüğü de korunmuş olur..

Ama kameranın yerini tam ayarında buluyorum.Bulmayana da saygı duyarım sonuçta hepimiz aynı şeyi beğenecek olsak burada konuşmanın tartışmanın anlamı olmaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ekesicil

simdi obitas cicekler tartismasi cikmasin sakin.

meraktan soruyorum. obitas niye numarali tarafindan testere ve kolonlara baslamiyor ordanda yapsaydi sonra ortada bulussaydi daha hizli olmazmiydi?

Çevrimdışı Efe

Eski açıkta betonlama mi var bu havada?

ooo bugün 700 m3 beton döküldü tablalara kolonlara adamlar yardırıyor 2 gündür tablaları bitirmek için beton işin en kolay kısmı :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

meraktan soruyorum. obitas niye numarali tarafindan testere ve kolonlara baslamiyor ordanda yapsaydi sonra ortada bulussaydi daha hizli olmazmiydi?
obitaş vs cicekler klan savaşları başlasın   :kar:
Şaka bir yana  kapalı tarafından basladılar öyle geliyorlar obitaş bu onların işine akıl sır ermez  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Sırayla gidiyor öyle sıkıntı olabilir tek tek gitsinler bir hata olmadan yapılsın.Bak geçen gün yanlış kolon dikildi neyse ki betonlanmadan söküldü böyle hatalar olabilir mümkün oldukça sıra sıra gitmekte fayda var piyasa kolon unutulmuş inşaatlarla dolu belki şu an senin oturduğun binada bile unutulmuş kolon vardır :D .Sırayla ve düzenli gitmek daha iyi  :ok:

Çevrimdışı Efe

normal devam etsinde oda yeter yavaşladılar numaralıdan başlamaya gerek yok sütunları arg arda dikmeleri lazım aynı şeye gelecek sadece normal hızda sütun dikmeye devam etsinler yetecek zaten yavaş hareket etmesinler yeter testereleri iyi yapıyorlar kalıpları yatırıldıktan sonra ama sütun olmayınca testerede olmaz  :icool:
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2014, 22:42:19 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Sakin ol şampiyon  :D

Herkes istediği herşeyi tartışmakta özgür heykel mevzusunu sabaha kadar yine tartışırım konmalı inşallah da konacak.Konmazsa kulübün önünde eylem yaparım :)

Mesela farklı fikirler iyidir.@Fatih abi deplasman tribünü tartışmasına bambaşka ve çok güzel bir boyut getirdi.Altlı  üstlü olsun dedi.Böylece hem az yer işgal edip hem de yukardaki deplasman taraftarının altta oturan taraftarımıza zarar verip birşeyler atmasını engellemiş oluruz.Eski açığa taşıma gibi bir durum olabilir böylece yeni açığın bütünlüğü de korunmuş olur..

Ama kameranın yerini tam ayarında buluyorum.Bulmayana da saygı duyarım sonuçta hepimiz aynı şeyi beğenecek olsak burada konuşmanın tartışmanın anlamı olmaz.

aslında deplasman tribünü dediginiz gibi olabilirde deplasman taraftarını stadyuma sokmak skıntı olabilir özellikle altkata
Cıkısta sıkıntı yok en son deplasman tribünü bosalıyor zaten
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ekesicil

Sırayla gidiyor öyle sıkıntı olabilir tek tek gitsinler bir hata olmadan yapılsın.Bak geçen gün yanlış kolon dikildi neyse ki betonlanmadan söküldü böyle hatalar olabilir mümkün oldukça sıra sıra gitmekte fayda var piyasa kolon unutulmuş inşaatlarla dolu belki şu an senin oturduğun binada bile unutulmuş kolon vardır :D .Sırayla ve düzenli gitmek daha iyi  :ok:

:lol: unutmamislardir ya.. yani insallah  :D ama agir gidiyor böyle neyse tartisma olmasinda ben susayim en iyisi  :evillol:

cevaplar icin tesekkürler

Çevrimdışı TØLGA

:lol: unutmamislardir ya.. yani insallah  :D ama agir gidiyor böyle neyse tartisma olmasinda ben susayim en iyisi  :evillol:

cevaplar icin tesekkürler
herkes görüyor işte  :claps:
 :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK