Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6403523 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

onlarınki farklı biliyoruz da kıvırma şimdi sen öyle demiyon koyarız yaparız diyon  :biggrinking:

.Haziranda koltukları koyarız biz membran ve polikarbon kaplaması da en geç temmuzda biter 
benmi dedim bunu  :biggrinking:
evet dedim nesi yanlış ?  :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Haldun

Aynen kaplaması. Diyorum ki numaralı ve kapalının üstünü içerden vinç kaplasın sonra vinç dışarı çıksın. çim ekilmeye başlansın o sırada. eski açığın ve yeni açığın üstü de dışardan kaplasın. orda alan var nasıl olsa. Çok mu uçuk ki :Dl
helikopter bile daha mantikli iste bunlar hep christoper nolanin filmleri yuzunden :lol:

Çevrimdışı cisse557

yapılamaz çatı içeride inşaa edilecek ve gerdirilecek başka bi yapım tekniği yok bu işin yanlız çatı havaya kalktıktan sonra eğer bizim çatıda varsa atkı denen parçalar var onları içeriden  vinç takacak onlar bittimi vinç içeriden çıkabilir çatı döşemesi için vinç gerekmeyebilir proje bi gelsede baksak nasıl olduğuna :)
İşte gerildikten sonra dışardan montajlana bilse çok iyi olurdu. Çatıyla ilgili pek bilgim yok atıp tutuyorum işte :D İnşallah çatı döşemesi dediğiniz gibi vinç gerekmeden olur.

Çevrimdışı TØLGA

evet dedim nesi yanlış ?  :alala:
bende diyorumki bu membran ile polikarbon farklı şey değilmi ikisi birden nasıl oluyo onu anlamadım :) :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cisse557

helikopter bile daha mantikli iste bunlar hep christoper nolanin filmleri yuzunfen :lol:
:kop: Ahaha çok iyiydi :D

Çevrimiçi Necmi

Şubattan önce başlayamayız bence @Necmi abi .Haziranda koltukları koyarız biz membran ve polikarbon kaplaması da en geç temmuzda biter  :)
biz ocakta iz inşaatın elemanları çalışırken görürüz @Deniz çatı malzemeleri yolda geliyor ve onları sahada bekletmezler yılbaşına kadar şantiyeye gireceğini düşünüyorum ve yeni yılla birlikte çatıya başlarlar diye tahmin ediyorum

Çevrimdışı Efe

İşte gerildikten sonra dışardan montajlana bilse çok iyi olurdu. Çatıyla ilgili pek bilgim yok atıp tutuyorum işte :D İnşallah çatı döşemesi dediğiniz gibi vinç gerekmeden olur.

inşallah bursa çatısında şuan vinç olmadan kaplama yapıyorlar bizimkinde de olur heralde dışarıdan malzeme verebilirler vinçlerle sıkıntı olmaz 
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

helikopter bile daha mantikli iste bunlar hep christoper nolanin filmleri yuzunden :lol:
:kop: :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

çok fark var bizim nerdeyse bütün stada konacak çatı kolonları orda bir tribüne konmuş ve o çatı daha büyük orası yuvarlak bizimki oval görünüm olarak benzerlik taşıyabilir ama bu aynı şekilde olacak anlamı taşımaz bence o çatının imalatı bizimkine göre çok daha zor bir imalat eğer o çatı altı ayda bittiyse bizimki ocakta başlarsa nisan sonu biter demektir varsın mayısta bitsin zaten çim işi mayısta başlarsa bu stadda sezonu açarız.
Son Cümle heycanlandırdı  sezon açacagız mecburi yani başka çaraleri yok böyle beklersek süre uzar bence çatı kolonları ufaktan başlamalı...! 1-2 tane fazla olması bile iyidir işi erkene aldırır

Çevrimdışı Efe

biz ocakta iz inşaatın elemanları çalışırken görürüz @Deniz çatı malzemeleri yolda geliyor ve onları sahada bekletmezler yılbaşına kadar şantiyeye gireceğini düşünüyorum ve yeni yılla birlikte çatıya başlarlar diye tahmin ediyorum

katılıyorum yapılacak bi ton iş var ilk çatı kolonları takılacak sonra halatları sermek için gerekli tahtalar serilecek onlar başlayabilir pekala ocak ayı içinde bu 2 işin yapılması lazım biten bölümlerde zaman kaybı bu işlerde olmamalı en sıkıntı bölüm halat serilmesi ve orta yuvarlağın saha içinde yapılması onada şubat ayı içinde geçerler sırası var her işin zaman kaybı olmaması için ocak ayında ilk yapılacak işler başlayabilir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Eğer öyle olursa hazirandan önce çatıyı yapar kurtuluruz ağustosa da zemin yetişir .Şansımıza hava bu sene güzel gitti yoksa kaba çoktan frenlemişti geçen sene bu mevsimde kar ve soğuk vardı bu sene güneşli gidiyor :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne yolmuş yolun sonu gelmiyor  :evillol: uzaydan mı getiriyorlar anlamadım gitti  :alala: nerde üretiliyor almanya mı 2-3 günlük yol... akrabalar geliyorlar  :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

bende diyorumki bu membran ile polikarbon farklı şey değilmi ikisi birden nasıl oluyo onu anlamadım :) :)
Ee bizimki de öyle olacak zaten  :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet çatı detayları eline geçmedi mi acaba _?
iz inşaatın yetkilileri 4 kolonu dikmeye geldiğinde bjk_mabet en ince ayrıntısına kadar öğrenmeden yollamamıştır onları  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Eğer öyle olursa hazirandan önce çatıyı yapar kurtuluruz ağustosa da zemin yetişir .Şansımıza hava bu sene güzel gitti yoksa kaba çoktan frenlemişti geçen sene bu mevsimde kar ve soğuk vardı bu sene güneşli gidiyor :)

Allah yardım ediyor işte bizim yanımızda ocak sonuna kadar hava muhalefet olmazsa bu iş tamamdır :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Allah yardım ediyor işte bizim yanımızda ocak sonuna kadar hava muhalefet olmazsa bu iş tamamdır :ok:
Şu kolonları ve üst testere kirişleri bitirene kadar kar kış olmazsa en azından 15 gün kazanırız abi  :)

Çevrimdışı Yalçın

@Ekrem senin makine iphone'du yanlis hatirlamiyorsam. Cok canli cikmis, cila oldu resmen.

Benim merak ettigim, bizim cati bombeli mi olacak ( eski yeni acik tribune acilan kaplama gibi ) yoksa su Brezilya'nin bir stadina acilan kaplama gibi duz mu?
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

şimdi denizcim çatı malzemesi membran mı polikarbonmu :D  ikisi birden nasıl oluyor aydınlatırmısın bu genç kardeşini :evillol:
ikiside değil daha doğrusu mebran demek zaten genel bir isim bir çok malzemeyi içine alıyor mesela şöyle söyleyeyim PTFE mesh mebran çatı kaplaması bizim stad için verilen bir teklifti ve ucundaki şeffaf bölümde aynı malzemenin şeffafıydı :D uçta tam şeffafını geride yarı şeffafını tercih etmişler ama aynı malzeme ismi geçiyordu kiremit altı çatı izolasyon malzemesinede mebran deniyor ETFE yede mebran deniyor yani senin anlayacağın mebran demek su sızdırmazlığını sağlayan koruyucu kaplama demek :D

Çevrimdışı TØLGA

ikiside değil daha doğrusu mebran demek zaten genel bir isim bir çok malzemeyi içine alıyor mesela şöyle söyleyeyim PTFE mesh mebran çatı kaplaması bizim stad için verilen bir teklifti ve ucundaki şeffaf bölümde aynı malzemenin şeffafıydı :D uçta tam şeffafını geride yarı şeffafını tercih etmişler ama aynı malzeme ismi geçiyordu kiremit altı çatı izolasyon malzemesinede mebran deniyor ETFE yede mebran deniyor yani senin anlayacağın mebran demek su sızdırmazlığını sağlayan koruyucu kaplama demek :D
diyosunki muşambacıda'da bulursun o mebranı yani necmi abi  :evillol:
şimdi bizim çatıda bu malzeme mi kullanılacak   PTFE mesh mebran ??
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

aman ağzını hayra aç önümüz ocak ve şubat sağlam kök salabilmesi için mayıs ayında çimin ekilmesi gerekir diye biliyorum ama yanlışda biliyor olabilirim :D

Çevrimdışı Deniz

aman ağzını hayra aç önümüz ocak ve şubat sağlam kök salabilmesi için mayıs ayında çimin ekilmesi gerekir diye biliyorum ama yanlışda biliyor olabilirim :D
Mayıs zor be abi..Drenajı falan var daha..Bu mayıslar ömrümüzü yedi zaten 3 sene kazmayı vuramadık şu mayısta  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

diyosunki muşambacıda'da bulursun o mebranı yani necmi abi  :evillol:
şimdi bizim çatıda bu malzeme mi kullanılacak   PTFE mesh mebran ??
bilmiyorum :D dedim ya teklif, kabul gördümü görmedimi bilmem umarım görmemiştir  :bandit: mesh demek örgü demektir  bir şeyde örülüyorsa kumaştır mantığıyla haraket ederek katı malzeme hayalimi sükutu hayale uğratıyor :bandit: :bandit: :bandit: