Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6404084 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

şantiyede işler öyle yürümez anıl paletli vinç prekast firmasının vinci ve iz inşaata çalışmaz orda geçici olarak ricayla koymuştur ama sonrası olmaz mecbur vinç getirecekler hiç bir firma kendi işinin aksamasını istemez ancak prekastlar biterde vinci iz inşaata kiralarlar öyle olur ama bunada Beşiktaş izin vermez :D
Ben Mabet yeni vinç gelmeyecek dediği için böyle söyledim @Necmi abi eğer gelecekse ki gelmeli, o zaman bir sorun olmaz :)

Çevrimdışı Oktay

@Deniz bu stadın çatısı 6 ayda bitmişse bizmki ondan küçük olduğu için 5 ayda bitmesi banada mantıklı geldi

Çevrimdışı Deniz

deniz ne pis çalışmışlar ya ilk fotoda alt kattaki prekastların hepsi çamurlu  :biggrinking:
Adamlarda kızıl toprak var çok iğrenç bütün iş makineleri kızıl işçilerin üstü başı da öyle  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Caner

Yani Estadio Nacional stadında Kasım ayında başlayan Çatı Nisan ayında bitmiş.Bu da yaklaşık olarak 6 aylık bir süre demek..
Biz en geç 5 ayda çatıyı bitiririz diye tahmin ediyorum.

Deniz sanıyorum ki bu stadın yeniden inşasıyla ilgili benim izlediğim belgeseli de izledin. Benim hatırladığım, bu stadın çatı inşaatı belirli ve uzun aralıklarla kötü hava koşulları dolayısıyla ilerlemiyor. Hem de bir kaç kere oluyor. Araya inşaatın maliyetinden dolayı sıkıntılar ve de protesto olayları giriyor. Ayrıca şu an kısıtlamalardan ötürü olmasa da bu stat zamanında 100.000 kişi alıyordu sanıyorum, bu yüzden çatısı da bizimkinden büyüktür, zaten 100 milyonluk çatısı vardı. Bütün bunları hesaba katarsak, eğer bizde de aynı sıkıntılar baş göstermezse 4 aya kadar düşebilir. Bu arada o belgeseli bir daha izlemek lazım.

Çevrimdışı Deniz

@Deniz bu stadın çatısı 6 ayda bitmişse bizmki ondan küçük olduğu için 5 ayda bitmesi banada mantıklı geldi

Aynen oktay abi bir de işin sevindirici yanı 3.5-4. aydan sonra koltuklarımızı falan takmaya başlayabiliriz .Yani eğer çatıya şubat sonu başlarsak haziran ayında koltukları koymaya başlarız  :claps: :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Deniz sanıyorum ki bu stadın yeniden inşasıyla ilgili benim izlediğim belgeseli de izledin. Benim hatırladığım, bu stadın çatı inşaatı belirli ve uzun aralıklarla kötü hava koşulları dolayısıyla ilerlemiyor. Hem de bir kaç kere oluyor. Araya inşaatın maliyetinden dolayı sıkıntılar ve de protesto olayları giriyor. Ayrıca şu an kısıtlamalardan ötürü olmasa da bu stat zamanında 100.000 kişi alıyordu sanıyorum, bu yüzden çatısı da bizimkinden büyüktür, zaten 100 milyonluk çatısı vardı. Bütün bunları hesaba katarsak, eğer bizde de aynı sıkıntılar baş göstermezse 4 aya kadar düşebilir. Bu arada o belgeseli bir daha izlemek lazım.
O maracanaydı yanlış hatırlamıyorsam  :alala:

Çevrimdışı Anıl

Çatı kaplamasıyla beraber en geç Temmuz sonu biter bence. Eylül sonu falan da açılışı yaparız :)

Çevrimdışı Haldun

Stadin kesin bitiminin ekim 15 i bulacagini dusunuyorum insallah sirf stadi agustosta acmak icin isleri yarim birakmazlar tam olsun olsun ekim olsun bizim olsun

Çevrimiçi Necmi

Bildiğiniz gibi estadio nacional stadıyla birçok özelliğimiz benziyor ,çatı da buna dahil ciddi benzerlikler var.

Kasım ayının ilk haftasında Estadio nacional stadına ilk çatı malzemeleri gelmeye başladı.24 kasım gibi iskeleler kurulmaya başlandı

Mart ayının ilk haftasında çatı gerilme işlemleri bitmiş ve membran döşemelerin yerleştirilmesi devam ediyor:

Nisan ayında membran işleri tamamen bitmiş ve iç taraftaki polikarbon tamamlanmak üzere..

ve nisan ortasında çatı bitmiş..(ETO DA BİTMİŞ  :evillol: )

Yani Estadio Nacional stadında Kasım ayında başlayan Çatı Nisan ayında bitmiş.Bu da yaklaşık olarak 6 aylık bir süre demek..
Biz en geç 5 ayda çatıyı bitiririz diye tahmin ediyorum.
çok fark var bizim nerdeyse bütün stada konacak çatı kolonları orda bir tribüne konmuş ve o çatı daha büyük orası yuvarlak bizimki oval görünüm olarak benzerlik taşıyabilir ama bu aynı şekilde olacak anlamı taşımaz bence o çatının imalatı bizimkine göre çok daha zor bir imalat eğer o çatı altı ayda bittiyse bizimki ocakta başlarsa nisan sonu biter demektir varsın mayısta bitsin zaten çim işi mayısta başlarsa bu stadda sezonu açarız.

Çevrimdışı Deniz

Çatı kaplaması yapılırken koltukları takabiliriz.Yani haziran ayında inşallah kolukları takmaya başlayacaz   :D

Çevrimdışı Anıl

Stadın açılış tarihiyle ilgili tek bir kritik nokta var. O da çatı-zemin ilişkisi. Bu iki çalışmanın birbirini etkileyip etkilememesi açılış tarihini direkt etkileyecek malesef :by2:

Çevrimdışı cisse557

Çatının montajı stadın dışından yapılabilse yeni sezona yetişmemesi için hiç bir engel olmaz.

Çevrimdışı Caner

O maracanaydı yanlış hatırlamıyorsam  :alala:

Owww öyleyse çok fena sallamışım demektir.  :D

Çevrimdışı Deniz

çok fark var bizim nerdeyse bütün stada konacak çatı kolonları orda bir tribüne konmuş ve o çatı daha büyük orası yuvarlak bizimki oval görünüm olarak benzerlik taşıyabilir ama bu aynı şekilde olacak anlamı taşımaz bence o çatının imalatı bizimkine göre çok daha zor bir imalat eğer o çatı altı ayda bittiyse bizimki ocakta başlarsa nisan sonu biter demektir varsın mayısta bitsin zaten çim işi mayısta başlarsa bu stadda sezonu açarız.
Şubattan önce başlayamayız bence @Necmi abi .Haziranda koltukları koyarız biz membran ve polikarbon kaplaması da en geç temmuzda biter  :)

Çevrimdışı Deniz

Owww öyleyse çok fena sallamışım demektir.  :D
yok ben de tam olarak emin değilim benim aklımda da öyle kalmış  :D .Biz yetiştirelim de stadı gerisi önemli değil  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Çatının montajı stadın dışından yapılabilse yeni sezona yetişmemesi için hiç bir engel olmaz.
kaplamasını demek istedin heralde o alan yok işte  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Maç oynanacak hale gelmesinden kasıt nedir bi türlü anlamadım :) oynanabilmesi için çimin olması gerekiyor. Stat da yapacağımız en son şey çim zaten.

tamam işte çimi yap koltukları tak bitti diğer işler beklesin maç oynanacak hale gelmesi bu çim niye en son yapılsınki koltukla beraber yapılacak çatı havaya kalktımı 2.si beraber başlayacak başka çare yok zaten şuan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Şubattan önce başlayamayız bence @Necmi abi .Haziranda koltukları koyarız biz membran ve polikarbon kaplaması da en geç temmuzda biter  :)
şimdi denizcim çatı malzemesi membran mı polikarbonmu :D  ikisi birden nasıl oluyor aydınlatırmısın bu genç kardeşini :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

yapılamaz çatı içeride inşaa edilecek ve gerdirilecek başka bi yapım tekniği yok bu işin yanlız çatı havaya kalktıktan sonra eğer bizim çatıda varsa atkı denen parçalar var onları içeriden  vinç takacak onlar bittimi vinç içeriden çıkabilir çatı döşemesi için vinç gerekmeyebilir proje bi gelsede baksak nasıl olduğuna :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

şimdi denizcim çatı malzemesi membran mı polikarbonmu :D  ikisi birden nasıl oluyor aydınlatırmısın bu genç kardeşini :evillol:
buralar farklı kaplama maddeleri @Tolga cım  :D

Çevrimdışı dropoon

bizde sakat çok helikopterle takarız :)

Çevrimdışı TØLGA

buralar farklı kaplama maddeleri @Tolga cım  :D
onlarınki farklı biliyoruz da kıvırma şimdi sen öyle demiyon koyarız yaparız diyon  :biggrinking:

.Haziranda koltukları koyarız biz membran ve polikarbon kaplaması da en geç temmuzda biter 
benmi dedim bunu  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cisse557

kaplamasını demek istedin heralde o alan yok işte  :bandit:
Aynen kaplaması. Diyorum ki numaralı ve kapalının üstünü içerden vinç kaplasın sonra vinç dışarı çıksın. çim ekilmeye başlansın o sırada. eski açığın ve yeni açığın üstü de dışardan kaplasın. orda alan var nasıl olsa. Çok mu uçuk ki :D

Çevrimdışı TØLGA

Aynen kaplaması. Diyorum ki numaralı ve kapalının üstünü içerden vinç kaplasın sonra vinç dışarı çıksın. çim ekilmeye başlansın o sırada. eski açığın ve yeni açığın üstü de dışardan kaplasın. orda alan var nasıl olsa. Çok mu uçuk ki :D
stadın etrafındaki yolu kapatma yetkin varsa neden olmasınki  :evillol: :evillol:
bekleyip görücez   :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

aynen abi katılıyorum çok daha zor bi çatı bu stadın çatısı bizim ki daha pratik olacaktır şubatta başlarlarsa mayıs oratasında çatı havaya kalkacaktır ve diğer işlere geçilecektir :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK