Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6404102 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cisse557

Kaya Çilingiroğlu:" Statta çalışan taşeron firmadaki arkadaşımla konuştum yeni sezona yetişmesi imkansız dedi ama yetişmeyecekse de acele edilmesin" dedi

Çevrimdışı Oktay

Şaka maka kaba bitiyor galiba. Önümüzdeki ay bu günlerde son 3-5 üst testere kirişini sayıyor oluruz gibime geliyor. O zamana kadar sanırım daha fazla çatı kolonu da takılmış olur, otoparkta baya yol almış olur. Eski açık prekastlarının komple bitmiş olmasını, numaralının da alt kısmının prekastlarının bi dahaki ay sonuna kadar bitmiş olmasını temenni ediyorum.
bende temennilerine canı gönülden katılıyorum  :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Trabzonlular bile senin kadar celellenmiyordur herhalde :alala:  :kop: :kop: :kop: @ALI RIZA
Merak ettik görelim nasıl birsey çıkacak @Necmi abi bizde tarafatar sus pus stat yapan başkan var ondan sağa sola kızalım  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Kaya Çilingiroğlu:" Statta çalışan taşeron firmadaki arkadaşımla konuştum yeni sezona yetişmesi imkansız dedi ama yetişmeyecekse de acele edilmesin" dedi

kaya zaten hep kötüyü söyler hiç iyiyi söylemez ağustosta açılışa gelecek ama bu lafları yutacak orda :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Kabayı bitirsinler yetişip yetişmemesi bize bağlı  :evillol: kaba biterse çatı ve zemin kalıyor...! küfeki önemli değil  :kop:

Çevrimdışı horizon75

Arkaslar Zeki bey in resimlerini nerden bulabilecegiz, ink varmi?
Gün Doğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık Beşiktaş‘In Uğruna Bayraklarla Donandık, Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkesi, Üzerimde Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi! İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız, Övünmek Gibi Olmasın Biz Kara Kartal’lıyız!

Çevrimdışı ahmet türker

gerçektende öyle şimdi resimlere bakarken tekrar hayran kaldım resim açılarındanmı bilmiyorum ama gözüme bu gün başka güzel göründü @Efe
köşe yazısı yazan arkadaşların yazılarını kendi facemden paylaşmamın bir sakıncası olabilir mi ,sakıncası varsa paylaşmayacağım. :)

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı TØLGA

@ALI RIZA bence lafini ceviremedi onlarda baslasinlar diye yapti, tolga gorse 90 dan filelere cakardi, örümcek aglarini alirdi..
yok gördüm @ZEKI  abi :D anında yapıştırdımda abartmadım  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2014, 00:11:55 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cisse557

Biz yine de kendimizi ekime hazırlayalım. Ekimden öne açılırsa erken açıldı diye seviniriz ekimde açılırsa beklediğimiz tarihte oldu deriz :)

Benim korktuğum nokta sezonun ilk haftalarına derbi koyup olimpiyatta oynatacaklar düşüncesi. Beklerim çakallardan.

Çevrimdışı ilhan

@Ekrem ellerine emeğine sağlık kardeşim fotolar çok güzel. Herkesin yaşadığı duygu karmaşasını bende yaşadım, farklı bir akşam yaşattın burdakilere tekrar teşekkürler.  :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimiçi doganay

Ne sacmaliyor bu kaya ,nasil yeni sezona yetismiyor, gecen agustos deniyordu. bir sene atti ustune ,2015 mayis en gec dendi, hadi yazida ekleyelim eylulde sezona en gec acariz. Okadar da uzamaz is heralde, ince is nekadar zaman aliyor acaba

Çevrimdışı Oktay

Biz yine de kendimizi ekime hazırlayalım. Ekimden öne açılırsa erken açıldı diye seviniriz ekimde açılırsa beklediğimiz tarihte oldu deriz :)

Benim korktuğum nokta sezonun ilk haftalarına derbi koyup olimpiyatta oynatacaklar düşüncesi. Beklerim çakallardan.
sana atalarımın bi sözünü hatırlatıyorum :evillol:
okuduğun herşeye inanacaksan hiç okuma daha iyi :D :D

Çevrimdışı cisse557

sana atalarımın bi sözünü hatırlatıyorum :evillol:
okuduğun herşeye inanacaksan hiç okuma daha iyi :D :D
Yok abi ben Kaya Çilingiroğlu'nun söylediklerine inanarak söylemedim. Kendi düşüncem. Martta kabası biter. Çatısıydı, çimiydi ekimi bulur.

Çevrimdışı Efe

fenerbahçe daha üst katı yapmamışken açtı tribünü bizim maçta hatırlamıyormusunuz  :icool: o yüzden maç oynanacak hale gelmesi yeterli loca içleri koltuklar ve çimler bitsin yeter diğer iç ve dış etmenler sonra yapılabilir çatı havaya kalktığı an koltuk ve çimlerin jet hızıyla yapılacağını düşünüyorum localar başladı zaten  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Yok abi ben Kaya Çilingiroğlu'nun söylediklerine inanarak söylemedim. Kendi düşüncem. Martta kabası biter. Çatısıydı, çimiydi ekimi bulur.
martta nasıl bityor ?? yeni açıkta 12 kiriş kaldı 3 günde 1 adet yapsalar 36 gün yapar oda ocak sonu olur :evillol: :evillol: çiceklerin yaptığı yeride başkası hesaplasın  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi murat

ortaya bir sanat eseri çıkıyor .@Ekrem resimler müthişti :claps:

@ahmet türker abi.bir mahsuru olmaz.amacımız bu değilmi zaten.yazılar okunmak içindir.forumun ve haber sitemizin linkinide atarsan daha bir güzel olur.

Çevrimdışı Ekrem

abi ya ekremin makinada bişey var yada stad muhteşem bence 2.şık :D
katılıyorum @Efe kesinlikle stadımız muhteşem :D

Çevrimiçi murat

geçende yemen ekşioğluda seneye bu zamanlarda biter dedi.çok fazla takılmamak lazım.şu anki görüntü ilk maçımıza yetişecek gibi.

Çevrimdışı Deniz

ben stadın tamamen bitince açılmasını istiyorum.ağustosa inşallah tamamen biter sıkıntı yaşamadan açarız  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cisse557

martta nasıl bityor ?? yeni açıkta 12 kiriş kaldı 3 günde 1 adet yapsalar 36 gün yapar oda ocak sonu olur :evillol: :evillol: çiceklerin yaptığı yeride başkası hesaplasın  :evillol: :evillol:
Abi çatıya başlamaları için prekastların bitmesi gerekiyor. dolayısıyla kabanın bitmesi sadece tribünlerin bitmesiyle ibare değil. Prekastların bitmesi mart ayı içinde gerçekleşir.

Çevrimdışı Caner

O bittikten sonra bir de prekast var abi. Açıkçası Kaya falan benim umrumda değil, ben de eylül ekimi göreceğimizi düşünüyordum ta ki mabet çatı 3.5-4 ay sürecek diyene kadar. Zaten şubat sonuna kadar benim tahminim çatı kolonları takılmış halatlar büyük oranda serilmiş olur. Mart başında havaya kaldırmaya başlansa haziran sonunda biteceğini düşünüyorum. Çatı kaplaması da başka statlara baktığım da istense çabuk çabuk konunuyor umarım biz de hızlıca kaplarız. Zaten havaya kalktı mı koltuklar da başlar. Temmuz ağustos 2 ayda çim yeterli oluyor anladığım kadarıyla. Buradaki kilit nokta çatının hava kalkmasından sonra çim başlayabilir mi yoksa çatının başlaması için çatının komple bitmesi mi gerekiyor sorusu. Mabet bana bir keresinde havaya kalktıktan sonra başlanabilir dedi diye hatırlıyorum kolpa basınlık yapmayım ama sonra da muallakta kaldı gibi. Öyle olursa zaten ağustostan önce bile bitebilir. Her şey ona bakıyor.

Çevrimdışı Oktay

ben stadın tamamen bitince açılmasını istiyorum.ağustosa inşallah tamamen biter sıkıntı yaşamadan açarız  :)
bu saatten sonra top çatıcılarda inşallah herşey milimi milimine yerine konmuştur bunun hariçinde çatıyı çabuk bitireceklerine inanıyorum :ok:

Çevrimdışı dropoon

çatı falan umrumda değil tek düşündüğüm şampiyon olursak şligi katılım parası. renklıler ş.ligi ön elemelerini geçemezler bu kadrolarıyla tüm para tek bize kalır.kaba bıtsın serelim çimi oynayalım puan lazım takıma farkı açamadık en iyi  oynanan top bizde en kötüsünü oynayanlar 1 -2 puan peşimizde

Çevrimdışı cisse557

fenerbahçe daha üst katı yapmamışken açtı tribünü bizim maçta hatırlamıyormusunuz  :icool: o yüzden maç oynanacak hale gelmesi yeterli loca içleri koltuklar ve çimler bitsin yeter diğer iç ve dış etmenler sonra yapılabilir çatı havaya kalktığı an koltuk ve çimlerin jet hızıyla yapılacağını düşünüyorum localar başladı zaten  :eyes
Maç oynanacak hale gelmesinden kasıt nedir bi türlü anlamadım :) oynanabilmesi için çimin olması gerekiyor. Stat da yapacağımız en son şey çim zaten.