Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6404441 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

numaralıda 9.testere kalıbı bitmiş sabah başlayıp akşam bitrirmişler çiçekler muazzam çalışıyor obitaşta arkada yardırıyor aynı yardırmayı sütunlar ve testereler içinde bekliyorum önümüzdeki 6 gün :D
@Efe biliyorsun çicekler küçük takımın büyük oyucusudur küçük işlerde büyük hünerler yapıyorlar.... Ama Obitaş Büyük takımın Büyük oyuncusu büyük oynuyor testere vs bakmıyor yedeklere bırakıyorlar  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALBATROS

son zamanlardaki çalışmalar bence çok iyi her koldan bir çalışma var. akyazı kabası bizden önce bitti ama resmen durakladılar daha çatılarına ait hiçbişey gelmedi prekastta takıldılar biz her koldan yardırıyoruz  :boxin:

Çevrimiçi Necmi

@Ekrem  eline sağlık çok güzel fotolar çokta kaliteli çıkmış bunları haber sitesinede yükleyeceğim iznin olursa.

Çevrimdışı TØLGA

son zamanlardaki çalışmalar bence çok iyi her koldan bir çalışma var. akyazı kabası bizden önce bitti ama resmen durakladılar daha çatılarına ait hiçbişey gelmedi prekastta takıldılar biz her koldan yardırıyoruz  :boxin:
yılbasından hemen sonra baslıyomuş catı isi onlarinda
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cagdas44

@Ekrem hocam eline sağlık muhtemeşem anlar yaşattın akşam akşam :claps: :claps:

Çevrimdışı okansosa

Kavis yapının stadyum değil de tarihi eser gibi durmasını sağlıyor etrafında dolmabahçe sarayı ve boğaz manzarası var birbirine çok uyumlu duruyor  :ok:
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı ALI RIZA

yılbasından hemen sonra baslıyomuş catı isi onlarinda
Niye 1 Hafta geçiktiriyorlar başlasınlar acele etsinler...!  :akuma: :akuma:

Çevrimdışı ozan062

bir gercek varki maketle bu tarz devasa yapılar benzetilemiyor harbiden yeni acık ve eski acık bana gore efsane oldu bu arada su kufekiler iyiki eski acıkta yapılmaya baslanıyor hem buradaki işçilik en iyisi olur hemde buradan insanlar havaya girer:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ekrem

@Ekrem  eline sağlık çok güzel fotolar çokta kaliteli çıkmış bunları haber sitesinede yükleyeceğim iznin olursa.
sağol @Necmi abi. tabi ki yükleyebilirsin sormana bile gerek yok  :ok:

Çevrimdışı TØLGA

Niye 1 Hafta geçiktiriyorlar başlasınlar acele etsinler....  :akuma: :akuma:
haha  :kop: :kop:
Trabzon stadyumundan bahsediyoruz biz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Caner

Şaka maka kaba bitiyor galiba. Önümüzdeki ay bu günlerde son 3-5 üst testere kirişini sayıyor oluruz gibime geliyor. O zamana kadar sanırım daha fazla çatı kolonu da takılmış olur, otoparkta baya yol almış olur. Eski açık prekastlarının komple bitmiş olmasını, numaralının da alt kısmının prekastlarının bi dahaki ay sonuna kadar bitmiş olmasını temenni ediyorum.

Çevrimdışı ALI RIZA

haha  :kop: :kop:
Trabzon stadyumundan bahsediyoruz biz
Niye 1 Hafta geçiktiriyorlar başlasınlar acele etsinler....  aynısı onlar için de geçerli görelim  :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

Niye 1 Hafta geçiktiriyorlar başlasınlar acele etsinler....  :akuma: :akuma:
Trabzonlular bile senin kadar celellenmiyordur herhalde :alala:  :kop: :kop: :kop: @ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

harika bi stad kazanıyoruz arkadaşlar keyfini çıkarın fikret başkanı gönülden kutluyorum ne söylesek az bu yapı için daha çatı konacak bide üstüne turist akınına uğrar hergün :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

harika bi stad kazanıyoruz arkadaşlar keyfini çıkarın fikret başkanı gönülden kutluyorum ne söylesek az bu yapı için daha çatı konacak bide üstüne turist akınına uğrar hergün :)
gerçektende öyle şimdi resimlere bakarken tekrar hayran kaldım resim açılarındanmı bilmiyorum ama gözüme bu gün başka güzel göründü @Efe

Çevrimdışı demir_kArtAl

@Ekrem kardeş eline sağlık.  Gece gece keyif yaptık sayende.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı demir_kArtAl

Sütunlar tamamlandıkla dahad da heybeti ortaya çıkıyor maşallah. Bu resimler de benimde gözüme daha bi güzel gözüktü mabet nedense.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Deniz

Mobildeyim fotolar muazzam görünüyor kosarak pcyi aciyorum :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Trabzonlular bile senin kadar celellenmiyordur herhalde :alala:  :kop: :kop: :kop: @ALI RIZA
@ALI RIZA bence lafini ceviremedi onlarda baslasinlar diye yapti, tolga gorse 90 dan filelere cakardi, örümcek aglarini alirdi..

Çevrimdışı Factatum

Fotolar harika.  :claps:

Geçen senenin aksine, bu kış havalar bizim lehimize gidiyor. Kış kışlığını yapsaydı, sanırım bu kadar ilerleme olmazdı. Şu kaba bitince yağmurlar gelsin ki, yazın sussuzluk çekmeyelim.

Çevrimdışı Deniz

@ALI RIZA bence lafini ceviremedi onlarda baslasinlar diye yapti, tolga gorse 90 dan filelere cakardi, örümcek aglarini alirdi..
aynen :naughty:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sosyalkartal

vay be vodafone arenanın yapımına yani bir tarihe tanıklık ediyoruz babamdan metin ali feyyazı dinlerdim bende stadı anlatarak başlıcam çocuklarıma  :icool:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ALI RIZA

@ZEKI hocam aslında çevirdim  :evillol: arada kaynadı gitti
@Deniz sen pc geç bana haber ver özelden

Çevrimdışı Efe

gerçektende öyle şimdi resimlere bakarken tekrar hayran kaldım resim açılarındanmı bilmiyorum ama gözüme bu gün başka güzel göründü @Efe

abi ya ekremin makinada bişey var yada stad muhteşem bence 2.şık :D
Şampiyon Beşiktaş JK