Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6404737 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

oktay abu soyle efe seni bekliyor de obitas cicekler kavgasi yapacakmis dee foto gosterecekmis dee :icool: :icool:
O fotoyla 5 sayfa tartışma garanti @Efe :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı rubi_tobin

Konu dışı:
Anayasa Mahkemesi yargı paketinin bazı maddelerini ve passolig uygulamasının iptali ismini esastan görüşmeye karar verdi
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Deniz

Konu dışı:
Anayasa Mahkemesi yargı paketinin bazı maddelerini ve passolig uygulamasının iptali ismini esastan görüşmeye karar verdi

Kagit bilet gelecek muhtemelen elektronik biletin yaninda
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

Kagit bilet gelecek muhtemelen elektronik biletin yaninda
:super: :super: :super: tribünler de patlar  :evillol: @Deniz

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cisse557

Elimizde şöyle bi foto var. Tatmin eder mi bilmem.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Elimizde şöyle bi foto var. Tatmin eder mi bilmem.
Ooooo İyi Prekast takılmış bugün :super: :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı siyah-1903

"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı sedat krty

Arkadadaşlar saha ortasında yutong ların yanında kurulan şey catıylamı ilgili  :alala:

Çevrimdışı ekesicil

100 bin Besiktas passo karti satmissin statlar hala bos. Kagit bilet oldugunda dolcakmis sanki ve kagit bilet GS macina denk gelirse aman diyim gecen seneki olaylar aklima geliyor..

Çevrimdışı Türkay

Nuevo estadio 'nun tanıtımı. Stat da tanıtım da güzel olmuş.  :bandit:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

neyse bari kolonları ortadan geçirmemişler  :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı megiddo

neyse bari kolonları ortadan geçirmemişler  :kop:
locadan çok seyirci çıkış tüneline benziyor.

Çevrimdışı Türkay

locadan çok seyirci çıkış tüneline benziyor.

Tünel değil mi ora  :lol: Tünel zannettim ben  :lol:

Çevrimdışı forzatunga

100 bin Besiktas passo karti satmissin statlar hala bos. Kagit bilet oldugunda dolcakmis sanki ve kagit bilet GS macina denk gelirse aman diyim gecen seneki olaylar aklima geliyor..

passolig ile bilet almak kağıt bilet almaktan çok daha kolay gelecek olan gelirdi zaten.Bedava bilet olmadan stadlar dolmaz.

Çevrimdışı Türkay

passolig ile bilet almak kağıt bilet almaktan çok daha kolay gelecek olan gelirdi zaten.Bedava bilet olmadan stadlar dolmaz.

Tartışılmıştı bu konu, abi bu olayın bedava bilet ile ilgisi belli ki az. Yoksa binlerce kişilik statlar boş şuan ülkede hem 3 büyükler hem anadolu da. İnsanlar futboldan soğudu

Çevrimdışı pascal_21

Millet bir yerlere mi kayboldu, kimse yazmıyor..benim gibi yazılanları takip edenler için can sıkıcı bir durum bu  :s20:

Çevrimdışı Efe

Millet bir yerlere mi kayboldu, kimse yazmıyor..benim gibi yazılanları takip edenler için can sıkıcı bir durum bu  :s20:
foto gelmedigi icin yorum yapamiyorum ne gelismeler oldu goremedik o yuzden yazmiyoruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı pascal_21

Senin kamera görüntülerinden yaptığın yorumlara da alışığız efe :)

Çevrimdışı Efe

Senin kamera görüntülerinden yaptığın yorumlara da alışığız efe :)
eve gideyim tekrar bakicam telefondan bi gelisme yok gibi gordum suan icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Prekastlar dizimi eski açık numaralı birleşiminden başlamış galiba yeni gördüm ben  :)

Çevrimdışı pascal_21

eve gideyim tekrar bakicam telefondan bi gelisme yok gibi gordum suan icin

Sanki numaralıda betonlama var gibi ama yanılıyor da olabilirim

Çevrimdışı ALI RIZA

Fotolarda sıkıntı var istanbulda olanlar ne hikmetse stat oradan geçmemeye niyetliler  :evillol: 3-5 foto atsınlar renk gelsin yüzümüze