Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6404742 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı edursan07

Akustik İçin Kanadalılarla anlaşılmıştı , Özel olarak ilgileniyorlar :bandit: Onun Haricinde Stadın Yarısından Fazlası Çukurda olduğu için Akustik Otomatik olarak Zaten Muazzam olacak , Birde Kanadalıların Çalışmalarıyla Dahada Muazzam olacak Ve Herşeyden Önce Her tarafı Açık Stadda 132Desibelle Dünya Rekoru Kıran Beşiktaş Taraftarı olacak Stadın içinde :iscrewy:
çatı falan çatlamasın sonra sesten  :D :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Deniz

@Deniz sana dediğimde  mırın kırın ediyodun görüyosun demi itirafları resmen itiraf.com da bulamazssın bu itirafları :evillol: :evillol:
Liverpool macinda icabina bakariz @Oktay abi  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

Liverpool macinda icabina bakariz @Oktay abi  :bandit:
etkin pişmanlık yasasından faydalanması lazım :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

etkin pişmanlık yasasından faydalanması lazım :evillol: :evillol:
@bjk_mabet in ona cok aci surprizleri olacak o zaman dersini alir  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Zayıf akım elektrik işleri ile ilgili bir bilgi paylaşmak istedim :

Zayıf akım kabloları 1kV altı kullanımda çoğunlukla bina içi uygulamalarında yer alır ve binanın ses, görüntü, telefon, alarm, veri, CCTV, güvenlik gibi sistemlerinde kullanılırlar. Kablo gruplamasında alçak gerilim kabloları, zayıf akım kablolarını da içine alır.
:super:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

soysal'dakini kapatsınlar o zaman  :bandit:
Vallaha Ankaraya Hiç Gitmediğim için bilemeyeceğim , Ben Sadece Bilgisini verdim :bandit: Soysaldaki Mağaza Yakınmı oluyor Kızılay'dakine :alala: @fani madida
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

İnonudeki Son Gençler maçındada Ben Aynı tarifeyi uyguladım :D Gaza Karşı Yürüyerek Girdim Yeni açık Numaralı köşedeki Kapıyı Patlatmışlardı :kop: :kop:
benimki patlamamıştı biletlilerle kuyruga geldi peronda idim dediğim kişinin teli kapalı şarj bitiyordu  :evillol: tam sıra bana 2 şerli gir dedi kapalı alttan girdim üste tırmandım umarım yeni statta da tırmanacagımız yer olur  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

benimki patlamamıştı biletlilerle kuyruga geldi peronda idim dediğim kişinin teli kapalı şarj bitiyordu  :evillol: tam sıra bana 2 şerli gir dedi kapalı alttan girdim üste tırmandım umarım yeni statta da tırmanacagımız yer olur  :bandit:
Baskanin locasinin ordan tirmanmays calis da seni asagi itsin  :kop: :kop:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ALI RIZA

Baskanin locasinin ordan tirmanmays calis da seni asagi itsin  :kop: :kop:
zaten en kçşeyi almış ki yukarı çıkanları aşağı atsın king fikret   :kop:

inşallah yeni statta o tip şeyler olmaz ali rıza kardeşim ..

Olsun ne olcak yok demem  :kop:

@ALI RIZA bu saaten sonra sen anca istanbula geldimmi beleşe dolmabahcede denize girersin :evillol: :evillol: yaşasın passo ve passoyu getirenlere :evillol: :evillol:

:bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: @Oktay

@Deniz sana dediğimde  mırın kırın ediyodun görüyosun demi itirafları resmen itiraf.com da bulamazssın bu itirafları :evillol: :evillol:

Ne demiştin mırın kırın ediyor  :alala: :alala: :alala: @Oktay

@bjk_mabet in ona cok aci surprizleri olacak o zaman dersini alir  :evillol:

@bjk_mabet  :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

iyi taraftar varmış

mart ayından sonra nisan - mayıs toplam 4 maç anca yapar zaten olimpiyatta gündüz maçları pazar günü saat 15: 00 da oynansa güzel olur bizim açımızdan ...

Çevrimdışı ahmetx

mart ayından sonra nisan - mayıs toplam 4 maç anca yapar zaten olimpiyatta gündüz maçları pazar günü saat 15: 00 da oynansa güzel olur bizim açımızdan ...
nefret ediyorum gece maçlarından.Gündüz hava güzel,maçtan dönüş daha kolay,ertesi gün daha zindesin.

Çevrimdışı fani madida

Vallaha Ankaraya Hiç Gitmediğim için bilemeyeceğim , Ben Sadece Bilgisini verdim :bandit: Soysaldaki Mağaza Yakınmı oluyor Kızılay'dakine :alala: @fani madida
avm'nin karşısında pasajın içinde. zaten çok fazla iş yapmıyor. kızılay avm içine bi yuva gerekliydi iyi oldu.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

İtiraf.Com a İtiraf etmeye devam ediyorum :D İnonude Yeni açıktan Kapalıya Atlamışlıgım çoktur :D Olimpiyatta da Kuzeyden Doğuya atlamışlıgım vardır 2 Kez :bandit:  Vodafone Arenayla bunlarda tarihe Karışacak ve İyide olacak bence.....

Çevrimdışı ONUR KOLCU

nefret ediyorum gece maçlarından.Gündüz hava güzel,maçtan dönüş daha kolay,ertesi gün daha zindesin.

aynen öyle abi olimpiyat a gidip gelmek için gününü ayırman gerekiyor gidiş 2 dönüş 3 saat 2 saatte maç sürüyor.

aynen öyle abi olimpiyat a gidip gelmek için gününü ayırman gerekiyor gidiş 2 dönüş 3 saat 2 saatte maç sürüyor.
Anadolu yakasında oturuyorum , Bende 2,5-3 Saate anca gidiyorum @onur4563 kardeşim Ama Şuan Marmarayı direk Havaalanı ve Aksaray metrosuna bağladılar 1- 1,5 Saate gidilebilir Artık :ok:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İtiraf.Com a İtiraf etmeye devam ediyorum :D İnonude Yeni açıktan Kapalıya Atlamışlıgım çoktur :D Olimpiyatta da Kuzeyden Doğuya atlamışlıgım vardır 2 Kez :bandit:  Vodafone Arenayla bunlarda tarihe Karışacak ve İyide olacak bence.....
Taraftarın efsane olduğu meşhur Liverpool maçında yeni açıktan kapalıya biletixte görevli bir arkadaşım sayesinde geçmişliğim vardır :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Anadolu yakasında oturuyorum , Bende 2,5-3 Saate anca gidiyorum @onur4563 kardeşim Ama Şuan Marmarayı direk Havaalanı ve Aksaray metrosuna bağladılar 1- 1,5 Saate gidilebilir Artık :ok:

Sevmiyorum o Stadı bi an önce ben üsküdar dan 5 dk mabet e geçmek istiyorum :)

Sevmiyorum o Stadı bi an önce ben üsküdar dan 5 dk mabet e geçmek istiyorum :)
Aynen , Bitsn Artık bu çile :bawling: Sen Nerde Oturyorsun @onur4563

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Yeni inonu foto atmadi bi atsada bakasak
Bugün Atmaz abi :by2: 2-3 Günde bir atıyor artık , Paylaşımlarını inceledim 2-3 er gün arayla paylaşıyor artık.. Bu arada çalışmalar ne durumda abi @Efe