Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6404868 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serjo

senin fotograflar daha güzel görünüyor :)

Ayna anda atık galiba, sonra farkettim  :biggrinking:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Konu Dışı : Önemli Bilgi !
Ankara Kartallarına duyurulur :busted_cop: Ankaradaki 5.ci Kartal Yuvası , Kızılay Avm de Bugün İtibarıyla Hizmete Açılmış
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı İrfan

Arkadaşlar akustik sadece çatı ile olmuyor loca camından tutun boşluklarda ki duvar örme olayına kadar gider bu olay. O yüzden yeni açık duvar meselesi ciddi bir konu vardır bir hesabı kitabı fazla kurcalamamak lazım  :bandit:

Aynen öyle, merak edenler Wembley'in akustiği için neler yapıldığını izlesinler. Tüm locaların camları birbirinden farklı açılarla şekilde asimetrik olarak monte ediliyor vs. Kısacası mevzular derin  :)
We are Electric..!

Çevrimdışı İrfan

Oktay abi yeni profilin mi hayırlı olsun :D gerek yok ki abi böyle şeylere  :icool: @İrfan Kanmaz @Oktay

He bu benim faik hesap  :kop:
We are Electric..!

Aynen öyle, merak edenler Wembley'in akustiği için neler yapıldığını izlesinler. Tüm locaların camları birbirinden farklı açılarla şekilde asimetrik olarak monte ediliyor vs. Kısacası mevzular derin  :)
Akustik İçin Kanadalılarla anlaşılmıştı , Özel olarak ilgileniyorlar :bandit: Onun Haricinde Stadın Yarısından Fazlası Çukurda olduğu için Akustik Otomatik olarak Zaten Muazzam olacak , Birde Kanadalıların Çalışmalarıyla Dahada Muazzam olacak Ve Herşeyden Önce Her tarafı Açık Stadda 132Desibelle Dünya Rekoru Kıran Beşiktaş Taraftarı olacak Stadın içinde :iscrewy:

Çevrimiçi Necmi

80. Dk dan sonra hizmet verecek butun tribunlerde mevcut :evillol:
yok maliyetli oluyormuş pratik çözüm bulmuşlar sekseninci dakikada uyku gazı vereceklermiş  :D

Çevrimdışı İrfan

Akustik İçin Kanadalılarla anlaşılmıştı , Özel olarak ilgileniyorlar :bandit: Onun Haricinde Stadın Yarısından Fazlası Çukurda olduğu için Akustik Otomatik olarak Zaten Muazzam olacak , Birde Kanadalıların Çalışmalarıyla Dahada Muazzam olacak Ve Herşeyden Önce Her tarafı Açık Stadda 132Desibelle Dünya Rekoru Kıran Beşiktaş Taraftarı olacak Stadın içinde :iscrewy:

Kardeşim zaten bizim sıkıntımız ondan ötürü :) Öyle desibel rekorlu taraftar olunca akustik mevzunuda geçiştirilmiyor haliyle dikkat ediyoruz bizlerde :)
We are Electric..!

Çevrimdışı murat

İlginç Bilgi :
Eski Stadımızda Stadın En Çok Kapasiteye Sahip Tribünü Yeni açıktı , Yeni Staddada en çok kapasiteye Sahip tribün Yeni açık :bandit:
Eski stadda en az Kapasiteye Sahip Tribün Eski açıktı , Yeni Staddada Eski açık :D Tek Fark Bu Sefer Komple bir tribün var yani Eski staddaki Tribünle Mukayese bile edilemez ve Ayrıca Şuanki eski açıgın kapasitesi Kapalının kapasitesine Çok Yakın 1-2.000 kişilik Fark var Sadece :bandit: O Yüzden Eski açığa kafayı takmayın :ok: Ve Eski açık Üsteki Prekastlar Takılmaya başlandı , Takıldıkçada Kapalı üst ile Arasındaki yükseklik farkı giderek kayboluyor bilmem dikkatinizi Çektimi
Yanlış bilgi var arada kapasitesi en az olan tribün  numaralı tribün olacak.sonra kapalı sonra eski açık.tabi kapalı ve numaralıyı köşe gönderi hizasından yukarıya doğru düz değilde / şeklinde bölerlerse o zaman hemen hemen hepsi eşit olur.

Çevrimiçi Necmi

Arka tarafta cok is yaptilar ama ozellikle rampa ve tablalari ilerlettiler.agirligi tribune verirlerse cabucak biter
neyleyim otoparkı içine girecek bir stad olmadıktan sonra :bandit:

yok maliyetli oluyormuş pratik çözüm bulmuşlar sekseninci dakikada uyku gazı vereceklermiş  :D
Yok @Necmi abi , İett Arazisini Geri alabilirsek O Araziye Kesinlikle Bir Kanser Hastanesi İnşaa etsin Yonetim , Kesinlikle Gerekli :bandit: Vallahi Localardan Daha fazla Gelir Getirir :evillol: :evillol:

Yanlış bilgi var arada kapasitesi en az olan tribün  numaralı tribün olacak.sonra kapalı sonra eski açık.tabi kapalı ve numaralıyı köşe gönderi hizasından yukarıya doğru düz değilde / şeklinde bölerlerse o zaman hemen hemen hepsi eşit olur.
Numaralı Olabilirde , Eski açıgın kapasitesi Kapalıdan Fazla Değildir ya :alala:  Kapalı 9.000 , Eski açık 8.000 diye biliyorum , Senin Yanlışın olmasın abi :D

Çevrimiçi Necmi

İlginç Bilgi :
Eski Stadımızda Stadın En Çok Kapasiteye Sahip Tribünü Yeni açıktı , Yeni Staddada en çok kapasiteye Sahip tribün Yeni açık :bandit:
Eski stadda en az Kapasiteye Sahip Tribün Eski açıktı , Yeni Staddada Eski açık :D Tek Fark Bu Sefer Komple bir tribün var yani Eski staddaki Tribünle Mukayese bile edilemez ve Ayrıca Şuanki eski açıgın kapasitesi Kapalının kapasitesine Çok Yakın 1-2.000 kişilik Fark var Sadece :bandit: O Yüzden Eski açığa kafayı takmayın :ok: Ve Eski açık Üsteki Prekastlar Takılmaya başlandı , Takıldıkçada Kapalı üst ile Arasındaki yükseklik farkı giderek kayboluyor bilmem dikkatinizi Çektimi
yanlış eski açık ikinci büyük tribünümüz en az kapasite numaralı

Çevrimdışı ahmetx

bıçak merdiven yapılmayacaksa çatala iyi bir alternatif olabilir merdiven sayısı yarı yarıya azalıyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Bizim taraftara gaz islemiyor pek @Necmi abi  :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Bizim taraftara gaz islemiyor pek @Necmi abi  :kop:
Bknz : İnonunun Son Fb Ve Son Gençler maçı ve Gezi :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Bknz : İnonunun Son Fb Ve Son Gençler maçı ve Gezi :kop: :kop:
Son fb macında sol kule önünde oturuyordum milleti izliyordum bilet yoktu  :evillol: ümit elçi adından tribüncü abimizi bekliyorum  :ok:görmek kısmet olmadı ama telde konustuk yönlendirmişti beni sağolsun kapalı 2 nolu kapıya gel dedi gitmez olaydım biber gazı yakıyordu D.bakırdan alışıktık gaza karşı yürüyordum  :evillol: 2 nolu kapı patladı beleş girdim içeri  :super: :super: yeni statta da öyle olsun dilekleriyle

Çevrimdışı yigitcan1903

yılbaşında çeyrek biletime büyük ikramiye çıkınca 1 milyon lirasını kulübe vereceğim stad inşaatında kullanılmak üzere. Hızlandırsınlar şu numaralı ile eski açık kaba inşaatını.
Tam biletime çıkınca paranın tamamını veririm diyordum ben de  :evillol:
Çatıyı koyalım çatıyı

Son fb macında sol kule önünde oturuyordum milleti izliyordum bilet yoktu  :evillol: ümit elçi adından tribüncü abimizi bekliyorum  :ok:görmek kısmet olmadı ama telde konustuk yönlendirmişti beni sağolsun kapalı 2 nolu kapıya gel dedi gitmez olaydım biber gazı yakıyordu D.bakırdan alışıktık gaza karşı yürüyordum  :evillol: 2 nolu kapı patladı beleş girdim içeri  :super: :super: yeni statta da öyle olsun dilekleriyle
İnonudeki Son Gençler maçındada Ben Aynı tarifeyi uyguladım :D Gaza Karşı Yürüyerek Girdim Yeni açık Numaralı köşedeki Kapıyı Patlatmışlardı :kop: :kop:

Çevrimdışı Oktay

@ALI RIZA bu saaten sonra sen anca istanbula geldimmi beleşe dolmabahcede denize girersin :evillol: :evillol: yaşasın passo ve passoyu getirenlere :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

@ALI RIZA senin yuzunden o macta ben de gaz yedim biletimiz var okutamiyoruz arkadas.demek ki suçlusu senmissin  :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

@ALI RIZA senin yuzunden o macta ben de gaz yedim biletimiz var okutamiyoruz arkadas.demek ki suçlusu senmissin  :kop:
@Deniz sana dediğimde  mırın kırın ediyodun görüyosun demi itirafları resmen itiraf.com da bulamazssın bu itirafları :evillol: :evillol:

Çevrimdışı fani madida

Konu Dışı : Önemli Bilgi .
Ankara Kartallarına duyurulur :busted_cop: Ankaradaki 5.ci Kartal Yuvası , Kızılay Avm de Bugün İtibarıyla Hizmete Açılmış
soysal'dakini kapatsınlar o zaman  :bandit:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

inşallah yeni statta o tip şeyler olmaz ali rıza kardeşim ..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Zayıf akım elektrik işleri ile ilgili bir bilgi paylaşmak istedim :

Zayıf akım kabloları 1kV altı kullanımda çoğunlukla bina içi uygulamalarında yer alır ve binanın ses, görüntü, telefon, alarm, veri, CCTV, güvenlik gibi sistemlerinde kullanılırlar. Kablo gruplamasında alçak gerilim kabloları, zayıf akım kablolarını da içine alır.
Korku akıl katilidir.