Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6404894 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

adamlar hem tirbün testere kirişi hemde çatı sütünlarını ikisi bir arada yapıyor şu anda en hızlı ve en seri bukadar olur ... efsane tribün yapıyorlar  :) :)ellerine kollarına sağlık obitaş  :)
çiceklet yapmiyormu ikisini bi arada  :D yavas kaldilar abi son gunlerde arkada ugrascaklarina sutunlari bitirsinlet biran once yoksa agustos hayal olacak :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurt

Arka tarafta cok is yaptilar ama ozellikle rampa ve tablalari ilerlettiler.agirligi tribune verirlerse cabucak biter
tribünü özellikle de sütunları ve çatının monte edileceği dış çerçeveyi bitirmeleri stadın açılış tarihini direk olarak etkileyecek.
umarım bu plan dahilinde gidiyorlardır ve burayı öncelikli olarak bitirirler.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı ALBATROS

Akaretlerdeki kulüp binası stad bitince yeni açığa taşınacaktı, acaba diyorum bizim Basketbol salonu Akaretlerdeki bina yıkılıp oraya mı yapılcakki  :D

Bir de bi kaç sorum var...
Yeni açıkta kaç tane ofis olacak mesela onlar belli mi ? :)
Kartal Yuvası mağazası ne tarafta yapılacak, Vodafone merkezi nerde olacak ? Bilgisi olan aydınlatabilir mi beni bi :)

kartal yuvası ve vodafone merkezi eski açık diğerlerini bilmiyorum

Çevrimdışı Caner

Arka tarafta cok is yaptilar ama ozellikle rampa ve tablalari ilerlettiler.agirligi tribune verirlerse cabucak biter

Haklısın Deniz ona lafım yok, Obitaş'ı da Çiçekler'i de çok severim, hatta Obitaş'ın son zamanlardaki hızı ve işçilik kalitesini çok beğeniyorum AMA önemli olan çatının kapsayacağı alan, elbette arka taraf ve otoparkta çok önemli ve elbette yapılacaklar fakat bizi asıl ilgilendiren tribünün bitmesi, arka taraf toprak olsa da stadı açabiliyosun sonuçta. Umarım kiriş olayı biraz daha hızlanır çünkü 1 ayda 7 kiriş gerçekten az geliyor bana.

Çevrimdışı Deniz

Ayrica buradan @aktar_ismail e sesleniyorum okudugunu biliyorum.yok yere kustun gittin obitasi burada oksuz biraktin hic yakisiyor mu sana bizi boyle yari yolda birakmak.cicekler bize 4 bir yandan saldiriyor bizim bir cephemiz dustugu icin savunmakta zorlaniyoruz.Oktay abi yoruldu japonlara sardi Sametin zaten kolu kirik,ben zaten olimpiyattan geldigimden beri kendime gelemedim :lol:

Kartal kartala kusmez artik don ve obitasin muazzam zaferinin keyfini cikart :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Akaretlerdeki kulüp binası stad bitince yeni açığa taşınacaktı, acaba diyorum bizim Basketbol salonu Akaretlerdeki bina yıkılıp oraya mı yapılcakki  :D

Kartal Yuvası mağazası ne tarafta yapılacak, Vodafone merkezi nerde olacak ? Bilgisi olan aydınlatabilir mi beni bi :)
Kartal Yuvası Eski Açık ve Kapalıda olmak üzere 2 Tane olacak diye biliyorum , Yalnız Eski Açıktaki Kartal yuvası MegaStore olacak yani 7-8 Standart Kartal Yuvası Büyüklüğünde :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yldrmaydn

bir tane büyük kartal yuvası olacak, ayrıca her tribünde daha küçük de olsa kartal yuvaları olacak demişti kartal yuvası müdürü..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ALI RIZA

İlginç Bilgi :
Eski Stadımızda Stadın En Çok Kapasiteye Sahip Tribünü Yeni açıktı , Yeni Staddada en çok kapasiteye Sahip tribün Yeni açık :bandit:
Eski stadda en az Kapasiteye Sahip Tribün Eski açıktı , Yeni Staddada Eski açık :D Tek Fark Bu Sefer Komple bir tribün var yani Eski staddaki Tribünle Mukayese bile edilemez ve Ayrıca Şuanki eski açıgın kapasitesi Kapalının kapasitesine Çok Yakın 1-2.000 kişilik Fark var Sadece :bandit: O Yüzden Eski açığa kafayı takmayın :ok: Ve Eski açık Üsteki Prekastlar Takılmaya başlandı , Takıldıkçada Kapalı üst ile Arasındaki yükseklik farkı giderek kayboluyor bilmem dikkatinizi Çektimi
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2014, 13:43:44 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Deniz

Konu dışı:

Adanademirspor-Beşiktaş Maçı biletleri satışa sunuldu.Demirspor yönetimi tüm güney kale arkasını Beşiktaş Taraftarına açtı.Gelmek isteyenler biletler tükenmeden alsınlar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı panic13

yılbaşında çeyrek biletime büyük ikramiye çıkınca 1 milyon lirasını kulübe vereceğim stad inşaatında kullanılmak üzere. Hızlandırsınlar şu numaralı ile eski açık kaba inşaatını.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ilhan

Ayrica buradan @aktar_ismail e sesleniyorum okudugunu biliyorum.yok yere kustun gittin obitasi burada oksuz biraktin hic yakisiyor mu sana bizi boyle yari yolda birakmak.cicekler bize 4 bir yandan saldiriyor bizim bir cephemiz dustugu icin savunmakta zorlaniyoruz.Oktay abi yoruldu japonlara sardi Sametin zaten kolu kirik,ben zaten olimpiyattan geldigimden beri kendime gelemedim :lol:

Kartal kartala kusmez artik don ve obitasin muazzam zaferinin keyfini cikart :lol:
Bence de ismail kardeşimiz dönmeli hemde en kısa sürede.Burası bir forum ise tartışma mutlaka olacak, bende çiçekler-obitaş konusunda kendisi ile latife yolu ile de olsa tartışmış biriyim ve diyorum ki, rakipte olsak onu burada görmek inanın çok çok mutlu eder beni. Umarım kendisine yakışanı yapar da tez zamanda aramıza katılır.

Çevrimdışı ALI RIZA

yılbaşında çeyrek biletime büyük ikramiye çıkınca 1 milyon lirasını kulübe vereceğim stad inşaatında kullanılmak üzere. Hızlandırsınlar şu numaralı ile eski açık kaba inşaatını.
hibe et  :evillol: YD gibi ilerde faiziyle isteme abi  :kop: :kop:

Çevrimdışı Serjo

Gökhan TÜRKMEN
Örümcek beton için hazırlanıyor

Perde betona hazır
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı panic13

hibe et  :evillol: YD gibi ilerde faiziyle isteme abi  :kop: :kop:

Çaktırma güzel kardeşim çaktırmaaa :D Sonra hak iddia edeceğim yönetimde  :super: :super: :super:
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Deniz

Tankımızla tüfeğimizle geliyoruz saldır obitaş  :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gökhan TÜRKMEN

Perde betona hazır

senin fotograflar daha güzel görünüyor :)

Çevrimdışı ALI RIZA

örümcek ile bir gün böyle havada beton atsa görsek fantazi olur zevkine  :kop:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmet türken

Gökhan TÜRKMEN

Perde betona hazır

daha önceki konuşmalardan hatırladığım kadarıyla kule vinçler 700-800 kg taşıyabiliyordu. peki bu örümcek fışkırtıcı kaç kg acaba. sanki çok daha ağırmış gibi geliyor

Çevrimdışı asi_kartal

Arkadaşlar akustik sadece çatı ile olmuyor loca camından tutun boşluklarda ki duvar örme olayına kadar gider bu olay. O yüzden yeni açık duvar meselesi ciddi bir konu vardır bir hesabı kitabı fazla kurcalamamak lazım  :bandit:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ahmet türken

örümcek ile bir gün böyle havada beton atsa görsek fantazi olur zevkine  :kop:
bu inşaat hepimize kafayı yedirtti. Kurduğumuz fantaziye bak :busted_cop: :lol: :lol:

Çevrimdışı ilhan

Obitaş 2 Kolonu Daha kalıplayıp bitirmiş :sevinc Gökhan Turkmen Fotosunu atmış.Kaba inşaatta Finişe Son 36 Gün :bandit: