Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6404854 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu ihale verildi mi ?
Vodafone Arena Elektrik (Zayıf Akım) İşleri İhale Bilgilendirmesi

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş.'den yapılan ihale açıklaması şöyledir:
Vodafone Arena Stadı Yenileme Projesi ELEKTRİK(ZAYIF AKIM) İŞLERİ Belli İstekliler arasında ihale edilecektir.

İhale kayıt numarası: 18. ELEKTRİK(ZAYIF AKIM) İŞLERİ

1-İşveren: BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş.
a) Adresi: Süleyman Seba Cad. No:48 BJK Plaza A Blok Kat:1 Akaretler, Beşiktaş-İstanbul
b) Telefon numarası : 0212 310 10 00
c) Faks numarası : 0212 258 81 94

2-İhale
a) Yeri : Vodafone Arena Stadı
b) Konusu: Zayıf Akım İşleri
c) Şekli: Birim Fiyat Esaslı Kapalı Zarf Teklif Verme

3-İhale Başvurusu
a) Verileceği yer: BJK Plaza A Blok Kat:1
b) Tarihi ve saati: 13/ 01 /2015 saat: 14:00

4- İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile ihale değerlendirmesinde uygulanacak kriterler İhale Şartnamesinde belirtilmiştir. İhale Şartnamesi, 1.000,-TL (bin Türk Lirası) karşılığında alınacak makbuz ve fatura ile 29.12.2014 tarihinden itibaren İşveren adresinden temin edilebilir.

5- İhale dokümanı İşverenin belirtilen adresinde bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, İşverence onaylı ihale dokümanını satın alması zorunludur.

6- İhaleye ait belgeler dosya halinde 3.maddede belirtilen tarih ve saate kadar imza karşılığı İşveren adresine teslim edilecektir.

Hadi hayırlısı  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

iyi durumdayiz suan ama obitas ust kat testerelerde ve sutunlarda yavas davraniyor o sıkıntı :)
ekipte 7 kişi varmış ondan olabilir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Numarali tablanin ilk 3 kirisinin on taraf kaliplamasini yaptilar hafta sonu beton olacak o bolumde kalan bolumler icin ay sonunu bekleyecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

hepsinde olacak diye biliyorum.
abi zaten tek tribünde olması mantık dışı diğer tribündekiler nasıl gidecek :)

Çevrimdışı Çağrı

yani cam olsaydı bütün stat da sizi izleyebilecekti... :)

Peki Zeki Müren de bizi görebilecek mi  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

abi zaten tek tribünde olması mantık dışı diğer tribündekiler nasıl gidecek :)
parası olana mescit,parası olmayana karton seccade hizmeti olacakmış stadda. :D

Çevrimdışı Oktay

iyi durumdayiz suan ama obitas ust kat testerelerde ve sutunlarda yavas davraniyor o sıkıntı :)
adamlar hem tirbün testere kirişi hemde çatı sütünlarını ikisi bir arada yapıyor şu anda en hızlı ve en seri bukadar olur ... efsane tribün yapıyorlar  :) :)ellerine kollarına sağlık obitaş  :)

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı SDemirsoy

parası olana mescit,parası olmayana karton seccade hizmeti olacakmış stadda. :D
:D

Çevrimdışı Abdullah

forumun gediklilileri bir bir kopuyor. @aktar_ismail@ahmet türker , @kcptl sizleri bekliyoruz siz olmadan tadı olmuyor buraların yahu  :bawling: Bu arada @Abdullah ve @sallapati nerelerde?
Ben buradayım abi yaklaşık bir hafta sınav nedeniyle giremedim.  :)

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

dün konu olmus yeni acigin altina duvar örülmesi falan..proje oldugu gibi devam ediyor belki ama..bende böyle camdan yapcaklarini tahmin etmisdim.bu maket resmi aldati galiba..ama resimdede gözükdügü gibi bir bütünlük arzediyor sanki locaymis gibi duruyor..suanda en cok merak etigim yer orasi oldu..bitince nasil yapicaklar diye..  :) öyle veya böyle ben bu stada her baktigimda asik oluyorum  :super:

Çevrimdışı Serjo

dün konu olmus yeni acigin altina duvar örülmesi falan..proje oldugu gibi devam ediyor belki ama..bende böyle camdan yapcaklarini tahmin etmisdim.bu maket resmi aldati galiba..ama resimdede gözükdügü gibi bir bütünlük arzediyor sanki locaymis gibi duruyor..suanda en cok merak etigim yer orasi oldu..bitince nasil yapicaklar diye..  :) öyle veya böyle ben bu stada her baktigimda asik oluyorum  :super:

zaten aynı olur bence
duvar kaplanır
böyle bırakmazlar  :bandit:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı ahmetx

bizim yeni açık 1. katta son 3 sıra konya stadında ki gecekondu tribünü gibi sonradan eklenecek galiba :D

Çevrimdışı ahmetx

makette de cam değil ki,localarla karşılaştırırsanız anlarsınız,duvar aydınlatması cam gibi görünmüş.

Çevrimdışı ahmetx

Ben buradayım abi yaklaşık bir hafta sınav nedeniyle giremedim.  :)
nasıldı vizeler?

Çevrimdışı İrfan

Akaretlerdeki kulüp binası stad bitince yeni açığa taşınacaktı, acaba diyorum bizim Basketbol salonu Akaretlerdeki bina yıkılıp oraya mı yapılcakki  :D

Bir de bi kaç sorum var...
Yeni açıkta kaç tane ofis olacak mesela onlar belli mi ? :)
Kartal Yuvası mağazası ne tarafta yapılacak, Vodafone merkezi nerde olacak ? Bilgisi olan aydınlatabilir mi beni bi :)
We are Electric..!

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 25 Aralık 2014, 13:12:00
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Ayrıca Kemoterapi merkezi olacak mı statta?  :evillol:
O is icin Jose Sosa diye bir doktoru getirdiler abi  :) :D :icool:

Çevrimdışı SDemirsoy

İnönü Stadı İnşa Ediliyor..! @hayalleme arşivinden..
fore kazık yok çatı ankrajı yok :)

Çevrimdışı Caner

Obitaş ay başından bu yana yanlış saymadıysam 7 kiriş yaptı. 1 ayda 7 kiriş. 11 tane daha var, yani en düz hesaplamayla bitmesi 1.5 ay ediyor ki olmaz, artık takır takır yapılması lazım şunların. Sona yaklaştıkça yavaşlık kaldıramıyorum artık.

Çevrimdışı Deniz

Obitaş ay başından bu yana yanlış saymadıysam 7 kiriş yaptı. 1 ayda 7 kiriş. 11 tane daha var, yani en düz hesaplamayla bitmesi 1.5 ay ediyor ki olmaz, artık takır takır yapılması lazım şunların. Sona yaklaştıkça yavaşlık kaldıramıyorum artık.
Arka tarafta cok is yaptilar ama ozellikle rampa ve tablalari ilerlettiler.agirligi tribune verirlerse cabucak biter
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba