Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6405916 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Melekcik

şimdi savunmayayım diyorum ama çiçeklere laf yok durmalarıda haklıydı şu an çalışıyor olmalarını bile alkışlamak gerekir her Beşiktaşlı bilmeliki stadın bu gün bu duruma gelmesinde en büyük pay çiçeklerindir. Başka bir firma olsaydı şu an hala temeldeydik. Her şeye ramen sürekli ilerlediler bazen yavaş bazen hızlı ama hep bitirmek için kararlı durdular emeklerine sağlık obitaşta kötü başladı ama onlarda sonrasında kararlı bir şekilde devam etti. Ben sonunu göreceklerini sanmıyordum onlarada teşekkür ederiz sonuçta harcadıkları emekleri bizim için harcıyorlar kolay değil bu ekonomik şartlarla bir sene gibi bir sürede kabayı bitirdik ve bu en zor dönemimizde oldu artık işler çok daha hızlı ilerleyecek önümüzde engel yok bundan sonra çok güzel bir çalışmaya şahit olacağız takımda şampiyonluk ipini göğüslerse seneye biz o stadı tekrar yıkarız.
Doğrudur ama insan iç işleri bilmeyince genel görünümü değerlendiriyor. Bilirsiniz bende çiçekler sempatizanıyım ama objektif olmak gerek :tabe: :ok:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Oktay

şimdi savunmayayım diyorum ama çiçeklere laf yok durmalarıda haklıydı şu an çalışıyor olmalarını bile alkışlamak gerekir her Beşiktaşlı bilmeliki stadın bu gün bu duruma gelmesinde en büyük pay çiçeklerindir. Başka bir firma olsaydı şu an hala temeldeydik. Her şeye ramen sürekli ilerlediler bazen yavaş bazen hızlı ama hep bitirmek için kararlı durdular emeklerine sağlık obitaşta kötü başladı ama onlarda sonrasında kararlı bir şekilde devam etti. Ben sonunu göreceklerini sanmıyordum onlarada teşekkür ederiz sonuçta harcadıkları emekleri bizim için harcıyorlar kolay değil bu ekonomik şartlarla bir sene gibi bir sürede kabayı bitirdik ve bu en zor dönemimizde oldu artık işler çok daha hızlı ilerleyecek önümüzde engel yok bundan sonra çok güzel bir çalışmaya şahit olacağız takımda şampiyonluk ipini göğüslerse seneye biz o stadı tekrar yıkarız.
@Necmi abi yazını cımbızladım( Ben sonunu göreceklerini sanmıyordum onlarada teşekkür ederiz sonuçta ) ve samimi ikrarından dolayı  :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bu hafta japon haftası bi hafta böyleyim idare edin :evillol: :evillol:
yakınlarda takımlarımızdan biri fenerle maçmı yapacak diye aranıyorum bende :alala:

Çevrimdışı Melekcik

teşekkür ederim özlemişim karadenizimi baba ocağını şuan için keyifler yerinde:)
Allah bozmasın  :ok:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı bjk_mabet

hangi ara gittin :D @bjk_mabet
bilmiyorum en son hatırladığım hostes dürtüyordu çok az bi yolum kaldı bi iki saate evimde olucak:)yarin gece 12 de istanbulda evdeyim.cumartesi sabah  ankarada evdeyim pazar gece İstanbul da evdeyim pazartesi sabah Beşiktaş ta evdeyim:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Deniz

bilmiyorum en son hatırladığım hostes dürtüyordu çok az bi yolum kaldı bi iki saate evimde olucak:)yarin gece 12 de istanbulda evdeyim.cumartesi sabah  ankarada evdeyim pazar gece İstanbul da evdeyim pazartesi sabah Beşiktaş ta evdeyim:)
Abi senin memleket fındık degil miydi  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi yazını cımbızladım( Ben sonunu göreceklerini sanmıyordum onlarada teşekkür ederiz sonuçta) ve samimi ikrarından dolayı  :claps: :claps: :claps: :claps:
Neden dostum ben çalışmaya başlamaya karar verdiklerinden beri eleştirmiyorum emek harcadıkları sürece benden gerekli saygıyı görürler :tabe: ama bu 160 günde bitirmeleri gereken işi 360 günde bitirecekleri gerçeğini değiştirmiyor :alala: o zamanda demiştim bu hızla bir senede bitiremezler diye sonuçta biraz hızlandılar bir senede bitiriyorlar gerçi bir seneyide geçecek ama neyse işin dibi göründü artık eleştirmeyelim bu arada numaralıda yeni açıktan önce bitiyor bir iddaamda oydu kaldı 5 tane testere ve bunu iddaa ettiğimde biliyorsunuz daha dağ gibi hafriyat vardı çiçekler yüzümü kara çıkarmadı baktı geotem işi oyalıyor ben kazanayım diye onların işini bile yaptı :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet beni korkutuyorsun başkan da karadenizli  :kop: :kop:
hepsi aile ziyareti bu yurt içi olanı birde hollanda,İtalya,yenizellanda ve Kore ziyaretim olucak.sanırım bizim aile kavimler göçünü yanlış anlamış hepsi dağılmış goctukce gocuyorlar :biggrinking:

Çevrimiçi Necmi

Doğrudur ama insan iç işleri bilmeyince genel görünümü değerlendiriyor. Bilirsiniz bende çiçekler sempatizanıyım ama objektif olmak gerek :tabe: :ok:
neler söylenirde bende objektif olmaya çalışıyorum ama bazen dışardan başka görünür içerden başka görünür siz dış objektif bakıyorsunuz ben iç objektif bakıyorum fark bundan kaynaklanıyor

Çevrimiçi Necmi

hepsi aile ziyareti bu yurt içi olanı birde hollanda,İtalya,yenizellanda ve Kore ziyaretim olucak.sanırım bizim aile kavimler göçünü yanlış anlamış hepsi dağılmış goctukce gocuyorlar :biggrinking:
birileri söylesin kavimler göçü bitti diye  :D

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Türkay

Abi Beşiktaş'a dönmüşsün sürekli bi yolculuk sürekli bi hareket  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Caner

@Necmi abi daha önce de sordum cevap alamadım bu numaralıdaki vinç ne zaman kalkar? Çünkü ben bu aralar çıldırdım prekast istiyorum ve o vinç numaralıdaki tek engel herhalde.

Çevrimdışı bjk_mabet

yenizellandamı dedin?? geçerken benide japonyaya atsana hacı :evillol:
orası yasaklı topraklar benim için :iblush:

Çevrimdışı bjk_mabet

@Necmi abi daha önce de sordum cevap alamadım bu numaralıdaki vinç ne zaman kalkar? Çünkü ben bu aralar çıldırdım prekast istiyorum ve o vinç numaralıdaki tek engel herhalde.
numaralı üsteki çalışma bitmeden kalkmaz yani en az bir buçuk ayı var ...

Çevrimiçi Necmi

yok engel değil şuan yapılabilir ama gerekte yok başka yerlerde iş var sıkışsalar başlarlar numaralıya ama şimdi vinçleri tokuşturmanın bir anlamı yok ocakta sökülür şuan vincin ulaştığı alanlar bitti üst kirişler var onlarıda yaptıklarında sökerler numaralı vinci

Çevrimdışı bjk_mabet

Abi Beşiktaş'a dönmüşsün sürekli bi yolculuk sürekli bi hareket  :lol:
harekette bereket vardır :)

Çevrimiçi Necmi

numaralı üsteki çalışma bitmeden kalkmaz yani en az bir buçuk ayı var ...
vinç alanında fazla iş kalmadıki bir testere kirişler var numaralının diğer tarafına öteki vinç uzanır bir buçuk ay sürmez sanırım çiçekler yavaşladıda o kadarda değil :D @bjk_mabet öyle bir buçuk ay falan deme yüreğime iner  :bandit: o kadar sürede yeni açık biter işin içinde iddaa var çiçekleri odunla kovalarım valla

Çevrimdışı Deniz

@Deniz sen amerikaya gidiyosun sakın bu fotolardan bahsetme ne me lazım sıkıntı olmasın sana sonra :evillol:
acıları büyük abi daha önce 4 of july da bahsettim sinirlendiler  :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Kemal

Aman 1.5 ay falan demeyin :) O zaman Çatı başlama planlaması Şubat ortası çıkar ortaya , Temmuz Çatı bitimi , Eylül sonu ilk maç tarihi diye devam eder . Biz seneye ilk düdüğü orda duymak istiyoruz  :busted_cop: