İyi akşamlar forum ahalisi...
Bu sabah kalkar kalkmaz stada gittim. İzlenimlerimi anlatmak istiyorum.
Stadın neredeyse tamamını gezdim.(eksi kot dahil).Çalışan sayısı olarak incesi kabası elektriği mekaniği dahil 400 ün üzerindeydi.Kapalı girişinin başında küfeki kaplamaları için kolonlara iskele kurulumu yapılıyordu,şantiye sorumlusu ile konuşma fırsatı bulduk normalde mayıs ayında başlamamız gerekiyordu ama imkanlar bugün iskele kurmamıza neden oldu dediler..Ağustos ayında bitirmeyi hedefliyoruz diyede ekledi.
Elektrik işleri tüm hızıyla devam ediyor, şimdilik bu ekip kamera açısında olmadığından görünmüyor ama ciddi bir çalışma söz konusu.Obitaş tarafında şantiye şefi ile tanışıp konuşma fırsatı buldum.hedefimiz mart ortası teslim etmek dedi.Gerçekten inanılmaz büyük bir alanda çalışıyorlar.Resimlere bakarak stadın büyüklüğünü anlamak mümkün değil. Obitaş sonrası ytongların örülmesini bir süre izledik yaklaşık 1 aylık bir aradan sonra çalışmaya başlamışlar. kapalı ve açık tarafında çalışıyorlardı.Örmesi kolayda sonraki uygulamalar çok ciddi zaman alacak gibi görünüyor.. Sonrasında Çiçekler tarafına geçtiğimizde tüm güçleriyle numaralı tarafına ağırlık verdiğini gördük.Onların hedefide şubat sonu vedalaşmak..İz inşaata ait çalışanlar gördüm fakat çatı için bir çalışma o an için mevcut değildi..
Tuvalet ve ıslak zeminler için numene çalışmalar başlamış ama başkanın yapılan uygulamayı beğeneceğini sanmıyorum.Son derece özensiz seramik ve yer karoları döşenmiş ürünler kalite ama ince işçilik maalesef.... Şimdilik bir ara rica edeyim misafirimiz geldi yolcu ettikten sonra yazacağım. Bu arada haber sitesine yüklediğimiz resimleri
@Necmi abi buraya atarsa görmeyenler de nasiplenmiş olur...Şimdilik hoşçakalın