Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6406218 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

tolga burdaki rakamlar net okuyamadım 1. basamakla zemin arasindaki mesafe kaç kardesim?
yanlış yönlendirmiyim şimdi tam hatırlamıyorum
@FARUK biliyordur büyük ihtimal o cevaplandırır   :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta fiskirtici toparlaniyor galiba isi bitmis 2 kiris daha bitti :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı attila_metu

@Efe selam,

Obitaş yeni açık testerelerde sence de biraz yavaşlamadı mı? Sanki ağırlığı yeniden otoparka vermiş gibiler.
Kaç gündür 18. testereyi yatırmadılar. Tribün kolonlarında da ilerleme yok sanki.
Yanlış mıyım?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Efe selam,

Obitaş yeni açık testerelerde sence de biraz yavaşlamadı mı? Sanki ağırlığı yeniden otoparka vermiş gibiler.
Kaç gündür 18. testereyi yatırmadılar. Tribün kolonlarında da ilerleme yok sanki.
Yanlış mıyım?
@attila_metu abi , Bence yanlışsın , Çunku Obitaş her gün 2-3 Kolon dikiyor Net ! Çünkü Obitaşın Kirişleri , Diğer Tribünlerin kirişlerinden Daha büyük ve İmalatı (İşçiligi) daha zor , Kirişlerin dayandığı ortadaki Kolonlar bile Oldukça yüksek , her yer iskele.. Bence Gayet iyi gidiyor Obitaş :ok: Çiçeklerin Eski açıkta yaptığı kirişlerin dayandığı Ortadaki kolonlar Kısacıktı dikkat edersen , Ama Obitaşınkiler Bayağı büyük... Saygılar
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

@attila_metu abi , Bence yanlışsın , Çunku Obitaş her gün 2-3 Kolon dikiyor Net . Çünkü Obitaşın Kirişleri , Diğer Tribünlerin kirişlerinden Daha büyük ve İmalatı (İşçiligi) daha zor , Kirişlerin dayandığı ortadaki Kolonlar bile Oldukça yüksek , her yer iskele.. Bence Gayet iyi gidiyor Obitaş :ok: Çiçeklerin Eski açıkta yaptığı kirişlerin dayandığı Ortadaki kolonlar Kısacıktı dikkat edersen , Ama Obitaşınkiler Bayağı büyük... Saygılar
hani derler yaaa fenerliler , 6alatasaralılar BEŞİKTAŞ ile uğraştığında: zamanında iyi '' yenmişiz'' ki gibi gider hani
sizinkide o hesap  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 19:15:43 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı edursan07

galiba ay sonuna numaralidaki locaların ikinci katları biticek  :bandit: :bandit:

Çevrimiçi Necmi

s.a abilerim  uzun zamandır bu forumu takip ediyorum kayıt olmak bugüne nasipmis insallah stadimizin hayırlısıyla bittigini görmek nasip olur  :)
:hosgeldin

Çevrimdışı combomaxs

Su cati projesinde goreseydik iyidi ya statigini cok merak ediyorum.

Çevrimdışı Oktay

hani derler yaaa fenerliler , 6alatasaralılar BEŞİKTAŞ ile uğraştığında: zamanında iyi '' yenmişiz'' ki gibi gider hani
sizinkide o hesap  :biggrinking:
yeni açık ihalesini obitaşa iyiki vermişler ..adamlar boşuna rusyada inşaat ihalesi almamış

Çevrimiçi Necmi

tolga burdaki rakamlar net okuyamadım 1. basamakla zemin arasindaki mesafe kaç kardesim?
saha birinci basamak ayak basılan yerden 5 cm daha yüksek @Dogan

Çevrimiçi Necmi

@attila_metu abi , Bence yanlışsın , Çunku Obitaş her gün 2-3 Kolon dikiyor Net . Çünkü Obitaşın Kirişleri , Diğer Tribünlerin kirişlerinden Daha büyük ve İmalatı (İşçiligi) daha zor , Kirişlerin dayandığı ortadaki Kolonlar bile Oldukça yüksek , her yer iskele.. Bence Gayet iyi gidiyor Obitaş :ok: Çiçeklerin Eski açıkta yaptığı kirişlerin dayandığı Ortadaki kolonlar Kısacıktı dikkat edersen , Ama Obitaşınkiler Bayağı büyük... Saygılar
aynı büyüklükte kim diyor daha büyük olduğunu görmüyormusun aynı kattan yükseliyor kolonlar uzun olan kısım balkondu zaten oralar bitti geri kalan kısım her yerde aynı boy :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

@Efe selam,

Yanlış mıyım?
zaten yavaştılar tabla yaptıkları için dikkat o taraftaydı bir köşeyi kaç ayda döndüler daha bitmedi bile tempoları hızlanmazsa diğer köşeyide şubat sonunda anca bitirecekler gibi görünüyor

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Oktay

aynı büyüklükte kim diyor daha büyük olduğunu görmüyormusun aynı kattan yükseliyor kolonlar uzun olan kısım balkondu zaten oralar bitti geri kalan kısım her yerde aynı boy :bandit:
@Necmi abi şubat başı obitaş yeni açığı bitiri gibi saldıray pozisyonuna geçmiş gibi

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi şubat başı obitaş yeni açığı bitiri gibi saldıray pozisyonuna geçmiş gibi
yok bitmez yanlış beklenti oluşturmayalım sonlarına doğru belki ocak sonu çiçekler bitirir sonra arka tarafa geçer ama şubat sonu kaba bitecek gibi görünüyor ben mart öngörüyordum ama şubat sanki daha mantıklı görünüyor

Çevrimdışı Deniz

Ben çiçeklerin de şubatın ilk haftalarını görebileceğini düşünüyorum  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

@Efe selam,

Yanlış mıyım?
evt biraz agirlik var aysonuna kadar 3-4 testereyi yatirmalari lazim bakalim olacak mi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

zavallımı niye zavallı olsun on numarada yaparlar :evillol:
emin misin gidiyim yerleşeyim diyene kadar 3 ay geçer 2. kat testere kirişinde bizde olduğu gibi çuvallarlar. çiçekler 2. testere işine alıştı seriye bağladılar.  :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Dogan

saha birinci basamak ayak basılan yerden 5 cm daha yüksek @Dogan
5 cm ise reklam tabelaları seyircilerin önünü kapatmicakmi necmi abi  :alala:
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 20:18:34 Dogan ]

Çevrimdışı Melekcik

5 cm ise reklam tabelaları seyircilerin önünü kapatmicakmi necmi abi  :alala:

imkanı yok kapatmaz kafan rahat olsun kapatırsa olay olur  :kop: :kop:
bu arada  :hosgeldin
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Oktay

emin misin gidiyim yerleşeyim diyene kadar 3 ay geçer 2. kat testere kirişinde bizde olduğu gibi çuvallarlar. çiçekler 2. testere işine alıştı seriye bağladılar.  :kop: :kop: :kop:
mesele  hiç öyle değil fakat sizin hafızanızda nasıl öyle yer etmiş şaşırdım doğrusu  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

mesele  hiç öyle değil fakat sizin hafızanızda nasıl öyle yer etmiş şaşırdım doğrusu  :evillol: :evillol:
görünen köy klavuz istemez gerçekten 2. kat testerede yavaşlar tablada hızlı oldukları kadar  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Dogan

imkanı yok kapatmaz kafan rahat olsun kapatırsa olay olur  :kop: :kop:
bu arada  :hosgeldin
hoşbulduk  :) benim kafama takilan ingilterede mesela hemen hemen zeminle ayni yükseklikte tribünler buda hoş bi atmosfer saglıyo bizim stadimizda oyle olursa şahane olur   :sevinc

Çevrimdışı Melekcik

o değilde biz bu stadın tapusunu almak için uğraşacak mıyız keşke alsak tamamen bizim olsa  :tabe: :tabe: :tabe: