Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6406135 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Hiçte kalın değil ensem ve baya da bağırırım, şahitlerim de var.
Vayy abi demek kapalı alttasın yukardan erik elma falan atarım sana  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Aralık 2014, 15:07:52
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
o hattan alıcagin bilgiler stat la ilgili olmaz :D
@bjk_mabet  abi sana mesaj attım gördün mü ???

Çevrimdışı rubi_tobin

Vayy abi demek kapalı alttasın yukardan erik elma falan atarım sana  :evillol: :evillol:
:D :D :D
Eeee çeyrek altın atacak halin yok  :D
Sen gel de ne atarsan at, yok vazgeçtim atma ceza yemeyelim.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Deniz

:D :D :D
Eeee çeyrek altın atacak halin yok  :D
Sen gel de ne atarsan at, yok vazgeçtim atma ceza yemeyelim.
saol abi :D 90+3 olcay olursa kendimi atarım,atmasam da o eğimle zaten düşerim :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetemre

saol abi :D 90+3 olcay olursa kendimi atarım,atmasam da o eğimle zaten düşerim :evillol:
adana newyork yazıyor profilinde her maça gelebiliyor musun?
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Deniz

adana newyork yazıyor profilinde her maça gelebiliyor musun?
Yazın USA sadece ,8 ay memleketteyim .Fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum  :)
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 15:26:34 Deniz ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Sezai

Abilerim kusura bakmayın bu ara ne maçlara gelebiliyorum ne de forumdayım , malum İTÜ final dönemi bugün makina fakültesindeydim farklı bir açıdan mabedimizin fotoğrafını çekebildim , buyrun afiyet olsun  :D

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Aralık 2014, 15:55:01
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Abilerim kusura bakmayın bu ara ne maçlara gelebiliyorum ne de forumdayım , malum İTÜ final dönemi bugün makina fakültesindeydim farklı bir açıdan mabedimizin fotoğrafını çekebildim , buyrun afiyet olsun  :D

eline sağlık harika açı  :claps:

Çevrimdışı Deniz

siteye yükledim fotonu  :)

Çevrimdışı ahmetx

@Sezai süper foto teşekkürler. :claps: Arkadaşlardan genel ricam hızlı esimden yükleseler kısıtlamalardan dolayı imgur fotolarını göremiyorum. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı dogu1903

Canlı yayın ihalesi derken kast edilen tam olarak ne oluyor?? Digitürkle bir daha mı anlaşıcaz :D

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Diğer başlıklara göre buranın okunma sayısı fazla olduğu için buraya yazıyorum.

Beşiktaş ile ilgili yaşadığınız ilginç hikayeniz varsa benimle paylaşır mısınız? Özelden yazabilirsiniz, sürprizim olabilir :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yasaklı Link[/member] Resim paylaşmış arkadaşlar kendi sitesinde 123 Adet :busted_cop: :busted_cop:
Saldırııııııııııınnnn :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Dogan

s.a abilerim  uzun zamandır bu forumu takip ediyorum kayıt olmak bugüne nasipmis insallah stadimizin hayırlısıyla bittigini görmek nasip olur  :)

:hosgeldin
s.a abilerim  uzun zamandır bu forumu takip ediyorum kayıt olmak bugüne nasipmis insallah stadimizin hayırlısıyla bittigini görmek nasip olur  :)
  :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı KUMANOVALI

:hosgeldin :hosgeldin
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı Efe

Ciceklet ve obitas tabla sov yapmis bugun pazar geceside dahil olmak uzere acayip bi beton dokumu olacak bu gunden itibaren stadta 5 gun beton sov izleyecegiz :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türken

Konu Dışı : Yarın A.Demir maçına Forumdan kimler geliyooorr :busted_cop: :busted_cop: