Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6406359 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı dropoon

mabet abimizin fotoları müthiş güneş ışığını özlemişim, stadın fotolarında ayrı bi güzel duruyor. eğer anket gibi birşey olsaydı stad çatısız açılsınmı diye ben açılsın diye oy verirdim. olimpiyatın 200 bın tl kirasını düşününce, birde türkiye kupası maçında gelir 25 bın tl gider 200 küsür bin tl. böyle durumda yakaladığımız şu jenerasyonun %100 ünü alamayız malesef. tff den izin alınsa koltuksuz da olsa stad açılsa hibrit çim olmadan. sezon sonuda çatı ve hibrit çim güzel havalarda yeni sezona yetişir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet civarından kombine alanlara geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum şimdiden  :evillol:
3.golden sonra biriyle tokuştum birinin parmağı burnuma girdi sonra mabetti sanırım sırtımda en son onu hatırlıyom  :evillol:
Mabet uçabiliyor şahitlerim var  :D
:D du finalde yada şampiyonluk maçında gör bide
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Deniz

otopark kısmında iyi çalışma var tablayı bitirecekler çabucak  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

Numaranı mı değiştirdin  :evillol: 1903 yapmışsın önceki numaran da farklı idi bilinmeyen hat gibisin  :ebebe: :ebebe: @bjk_mabet
tehlikeli numarami bulmussun:) yanlışlıkla aradım o hattan dönicem sana :)

Çevrimdışı Deniz

:D du finalde yada şampiyonluk maçında gör bide
UEFA finaline polonyaya gidiyor muyuz  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

tehlikeli numarami bulmussun:) yanlışlıkla aradım o hattan dönicem sana :)
:kop: :kop: :kop: telefon kapatmadan kaydetmiştim stat ilgili bilgiler alırız diye  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı bjk_mabet

:kop: :kop: :kop: telefon kapatmadan kaydetmiştim stat ilgili bilgiler alırız diye  :bandit: :bandit:
o hattan alıcagin bilgiler stat la ilgili olmaz :D

Çevrimdışı frkndgnr

Dün bordomavi linkini kim attiysa Allah razi olsun baya bir güldüm oradaki arkadaşlara, afedersiniz nasıl bok atacaklarını sasırıp komik duruma düsmüşler

Çevrimdışı ALI RIZA

o hattan alıcagin bilgiler stat la ilgili olmaz :D
katakule yapar stat işler nasıl diye araya sıkıştırır ince ayar çeker prekas boyutlarını sorarız ne gelse kâfi deriz  :kop:

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-yukseliyor.html

Fotoğraflar için @yoksul 'a teşekkürler  :)

Asıl @bjk_mabet e teşekkür edilmeli..

Arkadaşlar haber sitemizde  stadyum içinden değişik Açılardan çekilmiş fotolar mevcuttur.

Çevrimdışı bjk_mabet

katakule yapar stat işler nasıl diye araya sıkıştırır ince ayar çeker prekas boyutlarını sorarız ne gelse kâfi deriz  :kop:
dikkat ettiyseniz o hatta ilk çıkan ben değilim illa güvenlikten azar işiticem diyorsun yani

Çevrimdışı bjk_mabet

Asıl @bjk_mabet e teşekkür edilmeli..

Arkadaşlar haber sitemizde  stadyum içinden değişik Açılardan çekilmiş fotolar mevcuttur.
@yoksul asıl ziyaretin beni çok mutlu etti.ellerine yüreğine saglik.

Çevrimdışı Deniz

bende de 3 numarası var her defasında farklı numaradan arıyor CIA gibi adam  :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi haber sitesindeki fotolara fligran koyun çalar anında malum siteler..

Çevrimdışı ALI RIZA

dikkat ettiyseniz o hatta ilk çıkan ben değilim illa güvenlikten azar işiticem diyorsun yani
ilk i demiyorum ses te yabancı idi allahtan yanında yakınında idin  :evillol: güvenlik sokmaz artık içeri  :biggrinking:

Çevrimdışı ALI RIZA

bende de 3 numarası var her defasında farklı numaradan arıyor CIA gibi adam  :kop: :kop:
ben de orijinal var gece evde yakaladıgım  :evillol: bu sabah 1903 ile aradı  dedim pazarlamacılardır cevap vermedim uyuyordum  :kop: meğersem en sevdiğim güvenlikçi abimiz  :kop: 3. allah kerim deriz stat kim çıkarsa ANÇ veya F.O. bilemiyorum

Çevrimdışı bjk_mabet

bi kaç farklı numaram olduğu dogrudur :D

Çevrimdışı bjk_mabet

ben de orijinal var gece evde yakaladıgım  :evillol: bu sabah 1903 ile aradı  dedim pazarlamacılardır cevap vermedim uyuyordum  :kop: meğersem en sevdiğim güvenlikçi abimiz  :kop: 3. allah kerim deriz stat kim çıkarsa ANÇ veya F.O. bilemiyorum
bende kaldigin gece kampında o adam bekliyecek arani iyi tut onunla her zaman müdahale edemiyebilirim:D

Çevrimdışı ALI RIZA

bende kaldigin gece kampında o adam bekliyecek arani iyi tut onunla her zaman müdahale edemiyebilirim:D
:sevinc :sevinc :sevinc  :pray: :pray: :pray: :pray: statta nöbete evet

Çevrimdışı ahmet türken

@bjk_mabet hala sürprizmi @ALI RIZA ya . Gelecek ama ne için olduğunu hala bilmiyormu :ebebe:

Çevrimdışı rubi_tobin

Kapalı üst hala aynı oranın bilet fiyatlarını ucuz tuttu başkan ama kapalı alt ve üst karşılıklı tezahurat yapamayacak alt taraf biraz ensesi kalın taraftarımızın olacak :D.Bunu yerine yeni açık-kapalı üst arasında olacaktır.Stadı gezdiğimde alıcı gözüyle baktım,açık ara en güzel tribün kapalı üst görüş açısı mükemmel  :)

Hiçte kalın değil ensem ve baya da bağırırım, şahitlerim de var.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.