Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6401091 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

@Efe hocam prekast isinin son bir aydaki performansi nasil sana gore. Hazirlanan tribunlere es zamanli takilacak gibi dusunuyordum ama cok geride kaldilar sanki..
cok iyi duzeyde degil ortalama gidiyorlar bu hizla prekastalar subat sonuna yetismez gibi gorunuyor birazda kaba insaatin hizinada bagli o ne kadar once biterse prekastcilarda ona gore hizlanacaklardir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Sakarya stadinda ilk kat daha cikmadan prekast takmaya baslamislar  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı serti67

cok iyi duzeyde degil ortalama gidiyorlar bu hizla prekastalar subat sonuna yetismez gibi gorunuyor birazda kaba insaatin hizinada bagli o ne kadar once biterse prekastcilarda ona gore hizlanacaklardir
nedendır yavas calısıyolar prekas dolu etraf hava guzel ve hazırlanmıs bırsuru yer var montaja musaıtt ama yavaslar
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Sedat_BJK

tesekkurler.. bence artik kabanin ne zaman biteceginden cok prekastin ne zaman bitecegi ve cati apartlarinin ne zaman devam edecegi daha onemli. Cunku ikisi icinde calisma ortami musait.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Serjo

Çiçekler Kapalı'dan ders çıkartmış
Numaralı üst testereleri çok hızlı yapıyorlar  :claps:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çiçekler Kapalı'dan ders çıkartmış
Numaralı üst testereleri çok hızlı yapıyorlar  :claps:
Yapa Yapa öğrendiler kardeşim :bandit:
Hem Kapalıda hemde Eski Açıkta bir dünya Kiriş yaptılar , Haliyle Epey Tecrübe kazandılar :bandit: Benimde dikkatimi çekti , Numaralı kirişlerde epey hızlılar
Obitaşa bu konuda hiç Birşey diyemem , Çunku Yeni açık Kirişler , Kapalı ve Eski açık Kirişlere göre hem daha Büyük Hemde imalatı çok daha zor , Kolonlar Daha Sık , Öndeki Kolonlar daha büyük, OBitaş ın işi Gerçekten Zor , Ama Üstesinden Geliyorlar , Her 2 Firmamamızada Bravo Çık iyi Gidiyorlar :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmett.67

Artık durum iyice netleşti. Ocak ayı : tribün kabasının tamamen bitirilmesi.  Şubat ayı: Prekastlar ve çatı direklerinin yerleştirlmesi, yeni açık tribün arkası inşaaatı. Mart-Nisan- Mayıs çatının montajı ve ince işçiliklerle geçecek gibi duruyor.

Çevrimdışı melih

Temelinde aşk var!

Numaralıdaki hafriyat bitseydi iyiydi :)
Hafriyatmı kaldı abi :alala: :alala: , Stad bitiyo nerdeyse :D

Çevrimdışı ahmet türken

Artık durum iyice netleşti. Ocak ayı : tribün kabasının tamamen bitirilmesi.  Şubat ayı: Prekastlar ve çatı direklerinin yerleştirlmesi, yeni açık tribün arkası inşaaatı. Mart-Nisan- Mayıs çatının montajı ve ince işçiliklerle geçecek gibi duruyor.
İnşallah planladığın gibi olur :tabe: Malum kışın ortasına giriyoruz. İstanbulun kızına ve havasına güvenme diye boşa dememişler. Hava bir bozarsa ne tahmin kalır nede tarih. Şöyle 1-1,5 ay kadar daha havalar böyle gitse süper olur. Gerçi geçen seneye göre havalar mükemmel. Geçen sene bu tarihlerde kar vardı

Tam İsabet abi :ok: Yalnız Kaba 31 Ocakta bitecek , Bende Çifte kutlama yapacam :ok:

Çevrimdışı melih

Temelinde aşk var!

Çevrimdışı ahmett.67

İnşallah planladığın gibi olur :tabe: Malum kışın ortasına giriyoruz. İstanbulun kızına ve havasına güvenme diye boşa dememişler. Hava bir bozarsa ne tahmin kalır nede tarih. Şöyle 1-1,5 ay kadar daha havalar böyle gitse süper olur. Gerçi geçen seneye göre havalar mükemmel. Geçen sene bu tarihlerde kar vardı
Havanın kötü gitmesi, en fazla 15 gün gecikmeye neden olur herhalde...

Çevrimdışı fore_kazık

abi bence söylediğin tarihlere +1 ay daha zaman geçecek...

Çevrimdışı ahmett.67

abi bence söylediğin tarihlere +1 ay daha zaman geçecek...
Şu anda en belirsiz olan çatı montaj süresi :iscrewy:

Çevrimdışı Deniz

Kar geliyor diyorlar..kabayi bitirdikten sonta gelse cok iyi olurdu..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Melekcik

Herkeze günaydın arkadaşlar. Konu dışı olacak ama bugün Elif çongurun yazısı çok hoşuma gitti dugulandırdı. Zamanınızı aldı isem özürdilerim

Köpek gibi seviyorum

Veli Kavlak’ın geçen hafta kurduğu “Herkes köpek gibi koştu” cümlesini şu cümlelerin alayına tercih ederim. Alayına.

“Takım olarak çok iyi mücadele ettik”, “İyi oynayan taraf bizdik ama maalesef maç berabere bitti”, “Yedek başlamam hocanın takdiriydi, saygı duyuyorum”, “Çok şey yazıldı, çok şey çizildi ama biz çıkıp topumuzu oynadık”, “Bu akşam ligin kaliteli ekiplerinden biri olduğumuzu gösterdik”, “Galibiyeti, bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza hediye ediyoruz”, “Bugün, bu müthiş taraftarımızla hakemi de yendik”, “Buradan puan veya puanlarla dönmek istiyorduk”, “Rakibimizden iyi oynadık ama onlar girdikleri pozisyonları değerlendirdi”, “Bundan sonra tüm maçlarımızı kazanıp, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz”, “Bu deplasmanı kayıpsız atlatmamız gerekiyordu”, “Son haftalardaki çıkışımızı sürdürmek istiyorduk”, “Oyunun genelinde topa sahip olan taraf bizdik”, “Artık her maç final havasında”.

Kurban olayım bu ne ya.

Vallahi de bıktık. Billahi de bıktık.

Sadece aynı lafları ısıtıp ısıtıp önümüze koyan, asla kendisi olmayan, klişelerin prensi futbolculardan değil; kibirden, şımarıklıktan, kabalıktan bıktık.

Tırışkadan gollerini mıh gibi aklında tutan, hiç unutmayan, unutturmayan golcülerden illallah ettik. Biraz sahiciliğe, biraz güler yüze, iki farklı söze hasretiz. Ben öyleyim en azından.

Sanırım o yüzden Beşiktaş’tan gözümü alamıyorum bu sene. Beşiktaşlı futbolcular birbirlerini seviyor gibi geliyor bana. Hem birbirlerini, hem de hocalarını, aşçılarını, doktorlarını, şoförlerini seviyorlar gibi geliyorlar. O yüzden iyi oynuyorlar, o yüzden kazanıyorlar gibi geliyor. Böyle düşünmek istiyorum. Safım evet.
Gol atıyorlar, golü bir maç önce sakatlanan arkadaşlarının formasını kaldırarak kutluyorlar. Maç kazanıyorlar koşup kulüp doktoruna sarılıyorlar. Maç sonunda birbirlerine tatlı tatlı takılıyorlar. Kurdukları cümlelerle, bir biçimde klişeleri yerle bir ediyorlar.

“Birbirimizi sevmek zorunda değiliz ama saymak zorundayız” biçimindeki berbat klişeyi, Tolga Zengin enfes bir biçimde auta yollamış mesela. Maç öncesinde kısa kollu formalar içinde tir tir titreyen çocuklar için “Kocaman ‘saygı’ yazıyor o formaların üzerinde. Sevgi olmayan yerde saygı olmaz. O çocuklar emanet verilmiş, hasta olmamaları lazım. Yazık günah o çocuklara. Kim ise bunun yetkilisi, çok zor bir şey değil içlik vermek. Yetmiyorsa formamızı da çıkarır veririz, bize bu yakışır. Sevginin olmadığı yerde saygı olmaz” deyivermiş.

Böyle çok gerçek bir tarafları var. Sevinçleri, üzüntüleri, öfkeleri çok gerçek. Tolga Zengin, bazen gözünü öyle bir belertiyor ki korkarsın. Ama çocuğuna çok sinirlenen ana babanın yaptığı bir uyarı gibi bu. Kimseye zarar gelmez. Zaten Tolga, koca Beşiktaş takımını kaşıyla gözüyle idare ediyor bazen. İmkân verilse gözünü belerterek evrene çeki düzen verir.

Olcay Şahan, gurbette okuyan üniversite öğrencisi gibi. Ara sıra yemeğe alasım, vizesini finalini sorasım, annesini arayıp “Sakın merak etmeyin siz, biz ilgileniyoruz, elimiz hep üstünde” demek istiyorum. Öyle sahici, öyle gerçek, öyle sevimli.
Safım evet. Ama haklıyım. Beşiktaşlı futbolcular bir şeyleri sevgi üzerine inşa ediyorlar, çok belli.
Tee buradan görülüyor.
Köpek gibi görülüyor.

http://sosyal.hurriyet.com.tr/Yazar/Elif-congur_477/Kopek-gibi-seviyorum_27821358
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 11:52:17 dişi kartal melek ]
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ACAB1903

ysariusta

• Ziyaretçi

Yatay kirişler tamamlanmadan evvel prekastlar takılmış olur. Belki 3 4 gün sarkar sonrasına. Belli bir süre bekleniyor ya takılması için; oradan fark ederse eder. Yoksa bu güne kadar çok hızlı çalışmalarını gerektirecek bir durum olmadı. Yani daha alacalının yüzde yüzünü görmedik hep 60 70 le idare ettiler oyunu. Bakalım oyuna ağırlığını koymaları gerektiğinde ne yapacaklar. ayrıca bir yandan çatı aparatları yapılırken öte tarafta preksatlar devam edebilir. Sonuçta her ikisine de uzun vinç lazım. Belki bir tane daha girer sahaya. Hiç belli olmaz. Birazda bu sahada şu an 2 vinçlik yer yok. Her taraf malseme yol vb. Çatı ile ilgili izlediğimiz her görüntüde birden fazla vinç vardı. Bizim dışarıdan müdahale etmek gibi bir şansımız olmadığına göre mutlaka bir ya da daha fazla vinç olacak gibi geliyor bana. Mabet geçenlerde tek vinç devam demişti, biraz bekleyelim göreceğiz.

Çevrimdışı Yakup

Herkeze günaydın arkadaşlar. Konu dışı olacak ama bugün Elif çongurun yazısı çok hoşuma gitti dugulandırdı. Zamanınızı aldı isem özürdilerim

Köpek gibi seviyorum

Veli Kavlak’ın geçen hafta kurduğu “Herkes köpek gibi koştu” cümlesini şu cümlelerin alayına tercih ederim. Alayına.

“Takım olarak çok iyi mücadele ettik”, “İyi oynayan taraf bizdik ama maalesef maç berabere bitti”, “Yedek başlamam hocanın takdiriydi, saygı duyuyorum”, “Çok şey yazıldı, çok şey çizildi ama biz çıkıp topumuzu oynadık”, “Bu akşam ligin kaliteli ekiplerinden biri olduğumuzu gösterdik”, “Galibiyeti, bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza hediye ediyoruz”, “Bugün, bu müthiş taraftarımızla hakemi de yendik”, “Buradan puan veya puanlarla dönmek istiyorduk”, “Rakibimizden iyi oynadık ama onlar girdikleri pozisyonları değerlendirdi”, “Bundan sonra tüm maçlarımızı kazanıp, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz”, “Bu deplasmanı kayıpsız atlatmamız gerekiyordu”, “Son haftalardaki çıkışımızı sürdürmek istiyorduk”, “Oyunun genelinde topa sahip olan taraf bizdik”, “Artık her maç final havasında”.

Kurban olayım bu ne ya.

Vallahi de bıktık. Billahi de bıktık.

Sadece aynı lafları ısıtıp ısıtıp önümüze koyan, asla kendisi olmayan, klişelerin prensi futbolculardan değil; kibirden, şımarıklıktan, kabalıktan bıktık.

Tırışkadan gollerini mıh gibi aklında tutan, hiç unutmayan, unutturmayan golcülerden illallah ettik. Biraz sahiciliğe, biraz güler yüze, iki farklı söze hasretiz. Ben öyleyim en azından.

Sanırım o yüzden Beşiktaş’tan gözümü alamıyorum bu sene. Beşiktaşlı futbolcular birbirlerini seviyor gibi geliyor bana. Hem birbirlerini, hem de hocalarını, aşçılarını, doktorlarını, şoförlerini seviyorlar gibi geliyorlar. O yüzden iyi oynuyorlar, o yüzden kazanıyorlar gibi geliyor. Böyle düşünmek istiyorum. Safım evet.
Gol atıyorlar, golü bir maç önce sakatlanan arkadaşlarının formasını kaldırarak kutluyorlar. Maç kazanıyorlar koşup kulüp doktoruna sarılıyorlar. Maç sonunda birbirlerine tatlı tatlı takılıyorlar. Kurdukları cümlelerle, bir biçimde klişeleri yerle bir ediyorlar.

“Birbirimizi sevmek zorunda değiliz ama saymak zorundayız” biçimindeki berbat klişeyi, Tolga Zengin enfes bir biçimde auta yollamış mesela. Maç öncesinde kısa kollu formalar içinde tir tir titreyen çocuklar için “Kocaman ‘saygı’ yazıyor o formaların üzerinde. Sevgi olmayan yerde saygı olmaz. O çocuklar emanet verilmiş, hasta olmamaları lazım. Yazık günah o çocuklara. Kim ise bunun yetkilisi, çok zor bir şey değil içlik vermek. Yetmiyorsa formamızı da çıkarır veririz, bize bu yakışır. Sevginin olmadığı yerde saygı olmaz” deyivermiş.

Böyle çok gerçek bir tarafları var. Sevinçleri, üzüntüleri, öfkeleri çok gerçek. Tolga Zengin, bazen gözünü öyle bir belertiyor ki korkarsın. Ama çocuğuna çok sinirlenen ana babanın yaptığı bir uyarı gibi bu. Kimseye zarar gelmez. Zaten Tolga, koca Beşiktaş takımını kaşıyla gözüyle idare ediyor bazen. İmkân verilse gözünü belerterek evrene çeki düzen verir.

Olcay Şahan, gurbette okuyan üniversite öğrencisi gibi. Ara sıra yemeğe alasım, vizesini finalini sorasım, annesini arayıp “Sakın merak etmeyin siz, biz ilgileniyoruz, elimiz hep üstünde” demek istiyorum. Öyle sahici, öyle gerçek, öyle sevimli.
Safım evet. Ama haklıyım. Beşiktaşlı futbolcular bir şeyleri sevgi üzerine inşa ediyorlar, çok belli.
Tee buradan görülüyor.
Köpek gibi görülüyor.

http://sosyal.hurriyet.com.tr/Yazar/Elif-congur_477/Kopek-gibi-seviyorum_27821358

:bawling: :bawling: :bawling:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ALI RIZA

Hay gayret kardan önce bitirinde rahat edelim  :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Elif Çongur iyidir. valla güzel olmuş.....

Çevrimdışı SDemirsoy

Bordomavi net alıntı

''Bizim stada gıpta ile bakanlar lafına taktım ben.Gerçekten kim gıpta ile bakıyor merak ediyorum.Toki'nin resmen bize itelediği dandik bir proje.

Birde burda çok Vodafone Arena karşılaştırılması yapılıyor.Şuan Türkiye'de olan yada yapımı devam eden stadların hiçbiri yaklaşamaz Vodafone Arena'ya.Stada ulaşımından tutunda teknik özelliklerine konumuna zeminin hibrid çim olması şeffaf çatı olması vs hiç biri yaklaşamaz Vodafone Arena'ya.Adamlar stadın tanıtımını bile müthiş yaptılar sponsorları bile sosyal medyada şova döktü artık işi müthiş iş çıkarıyorlar.

Acaba Türkiye genelinde bir anket tapılsa merak ediyorum ya %50 üzerinde beğenilme oranı yakalarmı bizim stad projesi ??
''

ben burada takılıyorum çok güzel :D adamlar sadece bizim stadı eleştiriyor  ama doğruyu söyleyen bu alıntıda olduğu gibi bir kaç kişi :)

Çevrimdışı Melekcik

Bordomavi net alıntı

''Bizim stada gıpta ile bakanlar lafına taktım ben.Gerçekten kim gıpta ile bakıyor merak ediyorum.Toki'nin resmen bize itelediği dandik bir proje.

Birde burda çok Vodafone Arena karşılaştırılması yapılıyor.Şuan Türkiye'de olan yada yapımı devam eden stadların hiçbiri yaklaşamaz Vodafone Arena'ya.Stada ulaşımından tutunda teknik özelliklerine konumuna zeminin hibrid çim olması şeffaf çatı olması vs hiç biri yaklaşamaz Vodafone Arena'ya.Adamlar stadın tanıtımını bile müthiş yaptılar sponsorları bile sosyal medyada şova döktü artık işi müthiş iş çıkarıyorlar.

Acaba Türkiye genelinde bir anket tapılsa merak ediyorum ya %50 üzerinde beğenilme oranı yakalarmı bizim stad projesi ??
''

ben burada takılıyorum çok güzel :D adamlar sadece bizim stadı eleştiriyor  ama doğruyu söyleyen bu alıntıda olduğu gibi bir kaç kişi :)
Başkan büyük iş çıkarıyor sade projenin güzel olması önemli değil sponsoru tanıtımı çok önemliydi bunu vodafone ve biz çok güzel yaptık bunu da rakip takım taraftarının sözü açıklıyor.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!