Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6399592 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Görüntü güzel olur mu ki öyle?   :alala:
@Türkay görüntüden daha onemli insan sagligi ve guvenligi

Çevrimdışı Türkay

@Türkay görüntüden daha onemli insan sagligi ve guvenligi

Tabi ki en önemli kriter bu ama ben c90'nın bu kadar risk oluşturacağını bilmiyordum  :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı tarık_1903

Bir sorum olacaktı sevgili abilerim kardeşlerim numaralı testere kirişlerinin arkasındKi boşluk ne olacak iskele kuruluyor oraya ama kat çıkılcakmı birde eski açık şuankı tabladAkı dönüş döndügü zaman direk testere kirişlerine geçilebilcek mi yoksa arkasınada kat çıkılcakmı saygılar

Çevrimdışı ZEKI

Bir sorum olacaktı sevgili abilerim kardeşlerim numaralı testere kirişlerinin arkasındKi boşluk ne olacak iskele kuruluyor oraya ama kat çıkılcakmı birde eski açık şuankı tabladAkı dönüş döndügü zaman direk testere kirişlerine geçilebilcek mi yoksa arkasınada kat çıkılcakmı saygılar
Daha güvenle calismalari icin o iskeleler kuruldu

Çevrimiçi Necmi

numaralı son bitti artık o boşluk stad dışı oralarda yürüme yolları olacak eski açıkta bu kat bittikten sonra bir kat daha var

Çevrimdışı tarık_1903

numaralı son bitti artık o boşluk stad dışı oralarda yürüme yolları olacak eski açıkta bu kat bittikten sonra bir kat daha var
yok abim biliyorum üstüne bı kat daha olacagınıda yani o kirişlerin arkasından zeminden temel atıp 4 kat daha çıkışmayacak demi tam tarif edemedim ben yine ama :)bide rampa ne olcak üstüne beton atılacak yol olacak diye hatırlıyorum ama dogrumu acaba:)

Çevrimdışı Caner

yok abim biliyorum üstüne bı kat daha olacagınıda yani o kirişlerin arkasından zeminden temel atıp 4 kat daha çıkışmayacak demi tam tarif edemedim ben yine ama :)bide rampa ne olcak üstüne beton atılacak yol olacak diye hatırlıyorum ama dogrumu acaba:)

Yok olmayacak Necmi abi'de onu diyor yürüme yolu orası.

Çevrimdışı tarık_1903

Yok dostum eski açıgı sormuştumda karıştırdım ben iyice ya:)neyse bitince görürüm az kaldı zaten:)

Çevrimdışı bjk_mabet

Yok dostum eski açıgı sormuştumda karıştırdım ben iyice ya:)neyse bitince görürüm az kaldı zaten:)
eski acık üst katta restoran oluçak...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

eski açık arkada biraz iş var tamamen bitmiş değil rampada yola kadar beton dökülecek zaten ön taraftada bayağı bir iş var çiçekler yaza kadar çalışacaktır eğer ön tarafıda onlar yapacaksa ocak sonu tribünlerden çıkarlar sonra bir ara verilir stad giriş trafiği azaldığında ön tarafa başlanır orasını yapmak için Belediyeylede uğraşmak gerekiyor

Çevrimdışı Efe

numaralıda  da beton başladı kirişlerde  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

eskı accık ılk loca katı boydan boya neden branda tarzı bırseyle kaplandıı yılbaşı ıcın mı acaba??
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Balasagun

Tribün çıkış tünelleri ve saha içerisindeki yırtıklar da küfekiyle kaplanacak mı? @bjk_mabet

Çevrimiçi murat

teşekkür ederim mabet ocak 11 hedeef koydum inşallah tutar
Panky muhtemelen senin hedefte tutmayacak .neyse senin yanılgın başkan ve ihsan coşkunun yanında çok abartılı olmaz :biggrinking: başkanın 42bin kapasite tahminide biraz sarkar inşallah :D

Çevrimdışı Anıl

numaralıda  da beton başladı kirişlerde  :)
10 gün ve 3 kiriş kaldı. Bitecek inşallah :bandit:

Çevrimdışı Efe

10 gün ve 3 kiriş kaldı. Bitecek inşallah :bandit:

biter biter 10 güne neler olur neler  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Basın tribününün olduğu tabla numaralı boyunca devam edecekmi yoksa tamir hanelerin asma katı gibi belli bir yere kadar mı olacak :eyes

Çevrimdışı alperseyhanli

yeni açıkta tablaya beton devam ediyor şuan :)
Yeni açık demesek, otopark desek:))
--

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı alperseyhanli

sonuçta yeni açık  :D
Obitaş'ın işçiliğini görünce inşaat mühendisi olasım geliyor. Çok temiz ve kaliteli işçilikleri var. İnşallah en kısa sürede kazasız işi bitirirler.
--

Çevrimdışı ALI RIZA

Obitaş'ın işçiliğini görünce inşaat mühendisi olasım geliyor. Çok temiz ve kaliteli işçilikleri var. İnşallah en kısa sürede kazasız işi bitirirler.
Forza obitaş demiyoruz burada  :ok:

Bence 11 ocağa 3 hafta var numaralı ve eski açık birleşerek biter üst kat testereler zor tabiki

Çevrimdışı dropoon

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 21 Aralık 2014, 01:39:19
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Bence 11 ocağa 3 hafta var numaralı ve eski açık birleşerek biter üst kat testereler zor tabiki
Cicekler numaralida bayagi hizli gidiyor abi 11 ocaga kadar 11. 12. Ust kirise gelebilir ama ust yatay kirislere hic baslamadi o biraz problem ins.ocak sonu gibiyribun isleri anlaminda tum insaat biter..