Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6399317 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

:poke: cenk etmeye hazır ol...m(Küfür Yasak)ayla korkutamazsin ki beni :)
:naughty: :naughty: :naughty: Rakı yı şalgamlı içerim ona göre  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı dogu1903

kapalı tarafında çakıl dökülmüş sanırım ne için ki onlar?? :alala:

Çevrimdışı eren.ahmetoglu

@bjk_mabet abi çim olayı ne kadar sürer ? Drenaj, toprak, ekim işlemleri ile birlikte  :)

Çevrimdışı ahmet türken

Selam arkadaşlar,

uzun süredir sizleri takip ediyorum, ben de bişiler karalarım diye üye oldum..

Ayağımızın tozuyla bir soru soralım, şu an betonlanan yer neresi acaba yeni açıkta?  :alala:
[/quote :hosgeldin

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Selam arkadaşlar,

Ayağımızın tozuyla bir soru soralım, şu an betonlanan yer neresi acaba yeni açıkta?  :alala:
Öncelikle :hosgeldin
Betonlanan yer Stad dışındaki taraftar Dolaşım alanı ve Taraftarın yürüyerek stada giriş yapacağı yer
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı bjk_mabet

:poke: cenk etmeye hazır ol...m(Küfür Yasak)ayla korkutamazsin ki beni :)
küfür mamcika ne zamandır küfür  :iscrewy:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ilhan

Bir aydan fazla süredir sizleri takip ediyordum, artık üye olmalıyım dedim ve oldum. Merhaba herkese  :)
:hosgeldin

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

kapalı tarafında çakıl dökülmüş sanırım ne için ki onlar?? :alala:
zemin dolgu malzemesi araçlar ve vinçler batıyor.zemin -3.90 da şuan -2.30 kadar zemin doldurulacak

Çevrimdışı hakaydam

Selam arkadaşlar,

:hosgeldin

Çevrimdışı ilhan

Selam arkadaşlar,

Sizde  :hosgeldin iz

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi çim olayı ne kadar sürer ? Drenaj, toprak, ekim işlemleri ile birlikte  :)
çimi ekmek zemini hazırlamak çok değilde cimlenmesini beklemek 2.5-3 ay zeminin oynanacak hale gelmesi

Çevrimdışı serti67

Lavabo ve musluk örnekleri...
ortak kullanım alanlarımı yoksa bıraz zengın abılerınmı buu :)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Mert KÜLTÜR

Ayak izlerimi takip ederek beni geçemezsin..
https://twitter.com/MertKultur

Çevrimdışı ahmet türken

çimi ekmek zemini hazırlamak çok değilde cimlenmesini beklemek 2.5-3 ay zeminin oynanacak hale gelmesi
[/quote
agustosa acalimda ne kadsr surerse sursun mabet. Yoksa ilk bir kac mac olimpiyat yollari gozukur yine

Çevrimdışı Altuğ

Selam arkadaşlar,

Merhaba  :hosgeldin her zaman karalamanı bekleriz :)

eyvallah abi ;) Haziranda çime başlansa Eylül olacak o zaman. Hazirandan önce çatı biter inşallah  :)

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Balasagun

Tribün çıkış tünelleri ve saha içerisindeki yırtıklar da küfekiyle kaplanacak mı acaba?

Çevrimdışı Caner

Bu numaralının ortasındaki vinç ne zaman kalkar acaba?

Çevrimdışı ALI RIZA

küfür m(Küfür Yasak)a ne zamandır küfür  :iscrewy:
küfür değil düzgün yazılmadıgı için sansürlü kelimelere takılıyor sandürlü kelimeleri ben ayarlıyorm  :evillol: mınçıka doğrusu "ı" yerine "a", "n" yerine "m" yazılırsa ve cık eklenirse sansürlüye giriyor  :ok:
@bjk_mabet
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2014, 15:55:57 ALI RIZA ]

Numaralı Tribün arkasındaki küfeki taşıyla kaplanacak kolonlar henüz yükselmeye başlamadı değil mi ? Mustafa'nın bugün paylaştığı 84. fotoda görünmüyor, yoksa biz mi göremiyoruz ? Onlara ne zaman başlayacaklar acaba, o da ayrı bir iş bir yandan da ona başlansaydı keşke.

Çevrimdışı Karabay

Numaralı Tribün arkasındaki küfeki taşıyla kaplanacak kolonlar henüz yükselmeye başlamadı değil mi ? Mustafa'nın bugün paylaştığı 84. fotoda görünmüyor, yoksa biz mi göremiyoruz ? Onlara ne zaman başlayacaklar acaba, o da ayrı bir iş bir yandan da ona başlansaydı keşke.
o kolonların neredeyse yarıdan fazlası yapıldı

o kolonların neredeyse yarıdan fazlası yapıldı

Hocam mustafanın fotolarda mı görünmüyor peki ? Dün gece stadın oradan geçerken GS'li bir arkadaşa stadı ballandıra ballandıra anlatırken dikkat ettim, arkadaş stada hayran kaldı bu haliyle. Özellikle dış kolonların çevredeki yapıyla uyumlu olacağını da düşününce çok iyi stad olacak dedi.