Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6393498 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALBATROS

belediye kendi yapısının çevresine uzun direkler dikmiş ne yapacaklar acaba?

Çevrimdışı aa.aslan

belediye kendi yapısının çevresine uzun direkler dikmiş ne yapacaklar acaba?
Evet çok çirkin olmuş .
Mabet iki kule arasındaki duvar ne zaman ele alınacak? En sona mı bırakılacak? Artık kaba işininde sonuna gelindi orası çelik desteklerle kaldı.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı dogu1903

iyi akşamlar arkadaşlar

Çatı için dikilen 4 çelik kolunun devamı ne zaman geliyor konuşuldu mu konuşulduysa da görmedim

Çevrimdışı ErmanS

abi bu yeni açık tarafından denizi goren fotograflar ne kadar guzel oluyo ya. bitmiş halini cerceveletip duvarıma asıcam

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

8 Aralık 16 Aralık arası genel değişim...  Kaba inşaat bitiyor taraftar çıldırdı şampiyonluk istiyor :)  :super:

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimiçi Necmi

eline sağlık necmi abi fotodaki ufuk mu? bu arada bilet almayı unutma abi aynı yerden alıyoruz :ok:
@MURAT bilet işini hallettik sorun yok evet ufuk stadda karşılaştık :D

Çevrimiçi Necmi

iyi akşamlar arkadaşlar

Çatı için dikilen 4 çelik kolunun devamı ne zaman geliyor konuşuldu mu konuşulduysa da görmedim
konuşulmadı :D on gün içinde stada çatı malzemesi geliyormuş ama ne kadarı gelir bilmiyorum @dogu1903

Çevrimdışı Anıl

konuşulmadı :D on gün içinde stada çatı malzemesi geliyormuş ama ne kadarı gelir bilmiyorum @dogu1903
:sevinc :sevinc

Çevrimiçi Necmi

bu gün yeni açıkta muhteşem bir çalışma vardı obitaş ilk defa gözüme girdi mart diyordum ama bu tempoyu korurlarsa şubatta çıkarlar her alanda çalışıyorlar :) sanırım testerelerle arka tarafı eş zamanda bitirmeyi planlıyorlar stad çok güzel görünüyor.

Çevrimdışı Deniz

bu gün yeni açıkta muhteşem bir çalışma vardı obitaş ilk defa gözüme girdi mart diyordum ama bu tempoyu korurlarsa şubatta çıkarlar her alanda çalışıyorlar :) sanırım testerelerle arka tarafı eş zamanda bitirmeyi planlıyorlar stad çok güzel görünüyor.
:bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

yağmur yağmasın diye arabayı bile yıkatmıyorum.ne zaman araba yıkatsam yağmur yağıyor :D
aynı şey bendede oluyor :akuma: ne zaman arabayı yıkatsam yarım saat içinde yağmur yağıyor yazın bulut yokken bile denemişimdir. @MURAT

ysariusta

• Ziyaretçi

@Necmi Abi Yasaklı Link[/member] elinize sağlık; ayrıca internet dedektifi @FARUK en fotosuz zamanlarda bir yerlerden bulup buluşturup bizi rahatlatıyorsun, eline sağlık.  :claps:

Çevrimdışı Oktay

@Necmi abi 7 aydır senden bu cümleleri kurmanı bekliyordum Hamdolsun bugünleride gördük  :ok: :ok:

Çevrimiçi Necmi

@ZEKI hocam herhalde 10-15 gün sarkmayla obitaş ocak sonu dedi ama şubat ortası gibi yeni açıktan çıkacak gözüküyor.. sen ne diyosun bugünkü fotolara bakınca ?? :)
tahminim şubatın sonunu bulur @Oktay ama iyi çalışıyorlar

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi 7 aydır senden bu cümleleri kurmanı bekliyordum Hamdolsun bugünleride gördük  :ok: :ok:
hak edene söylenir kötüye kötü iyiye iyi derim

Çevrimdışı Deniz

Obitaş böyle devam ederse tribün kısmı ocak sonuna bitirir şubat sonu da otoparkı halleder çıkar staddan  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

hak edene söylenir kötüye kötü iyiye iyi derim
abi obitaş  tablada imalatında şampiyonlar liğinde oynar :biggrinking:

Çevrimiçi Necmi

Obitaş böyle devam ederse tribün kısmı ocak sonuna bitirir şubat sonu da otoparkı halleder çıkar staddan  :bandit:
yok bitmez testerelerde en erken şubat ortası gibi görünüyor obitaş testerelerde yavaş ilerliyor daha yaptıkları yerin üst kirişlerini yapmadılar orda çalışan adam sayısıda az testerelerde çalışan ekip sayısının artması lazım

Çevrimiçi Necmi

abi obitaş  tablada imalatında şampiyonlar liğinde oynar :biggrinking:
iyide bugüne kadar nerdeydi :bandit: ona gösterilen müsamaha ve imkan çiçeklere gösterilmiyor benim kızdığım o buna ramen sallandı durdu şimdi rusyada işe başlayacak burda işi bitirmek istiyor söylenecek çok şey varda demeyelim emeklerine sağlık stadımızı yapıyorlar bitirsinler teşekkür ederiz

Çevrimdışı carsi

Her zaman duymaya alışkın değiliz senden bu sözleri duymaya özellikle Obitaş hakkında abi Çiçeklerdeki düşüşü neye bağlıyorsun birde Çiçeklerler Emekçi sayısında küçüldümü ?

Çevrimdışı Deniz

yok bitmez testerelerde en erken şubat ortası gibi görünüyor obitaş testerelerde yavaş ilerliyor daha yaptıkları yerin üst kirişlerini yapmadılar orda çalışan adam sayısıda az testerelerde çalışan ekip sayısının artması lazım
o zaman otopark marta kalır bence @Necmi abi .Orada daha çok iş vardı çünkü..

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

8 Aralık 16 Aralık arası genel değişim...  Kaba inşaat bitiyor taraftar çıldırdı şampiyonluk istiyor :)  :super:

guzel bi degisim var ozellikle yeni acikta tablalarda ayni performansi testere kirialerinde bekliyorum su 1 ayda bitmeye yaklasmasi lazim artik :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Her zaman duymaya alışkın değiliz senden bu sözleri duymaya özellikle Obitaş hakkında abi Çiçeklerdeki düşüşü neye bağlıyorsun birde Çiçeklerler Emekçi sayısında küçüldümü ?
Dar alana sıkıştı emekçi sayısını azalttı birazda sanırım hızını obitaşa uyduruyor erken bitirmesi bir kazanç sağlamaz aksine daha fazla maliyet oluşturur.kesin bilmesemde sanırım Beşiktaşta hak ediş konusunda çiçekleri biraz sıkıyor aslında normal hızlarıyla bir aylık bir işleri var ama bu tempoyla onlarda şubatı görür ama numaralıyı yeni açıktan önce bitirecekler :evillol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK