Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6393032 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı İrfan

senin gibi yakışıklı olsam olsam keşke eğer benzetiyosan ne mutlu bana :icool: :icool:

Hoooaaaaaydaaaa  :iblush: Abi o nası söz sende avatarda ateş ediyosun ordan bu tarafa  :ok:
We are Electric..!

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Oktay

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg122014#msg122014 date=1418742573]
@Serkan7738  andırıyosun birazcık  :icool:
[/quote]
mustafa sende  hafif kerim frei havası var farkına vardınmı :evillol: :evillol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

mustafa sende  hafif kerim frei havası var farkına vardınmı :evillol: :evillol:
:evillol: :evillol:

aniden ceza sahasına girerim affetmem  :evillol:

Çevrimdışı Oktay

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg122016#msg122016 date=1418742833]

[/quote]
aynen  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı İrfan

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg122016#msg122016 date=1418742833]

[/quote]

Valla Mustafa senin boyun kaç filan bilmiyorum ama Frei bildiğin cep insanı  :kop:
We are Electric..!

Çevrimdışı idil

başkanın stat turu video sunda 42bin rakamına ne diyorsunuz :D :D gözdağı verdi başkan en az 48bin inşallah :evillol:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimiçi murat

akhisar maçı için etkinlikler bölümü için link vereyim.öncelikli satış yoktur.maça gelecek olanlar biraz acele etmeli.batı vip d blok 2. sıra 15-16  ben ve yakup aldık.
http://besiktasarena.com/etkinliklerimiz/besiktas-akhisar-maci-basaksehir-stadi-mac-organizasyonu/msg122010/#msg122010
bilet fiyatı 35 tl. diğer tribünler 45 ve kale arkaları 20 tl. biletler hızla tükeniyor.
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2014, 17:50:40 MURAT ]

Çevrimiçi murat

Gecen sene bu zamanlar istanbulda tipi vardi.simdi kar bile yok.masallah Allah yanimizda iyi gidiyoruz :).kabayi karsiz zamanda bitirirsek buyuk bir adim atmis oluruz..
yağmur yağmasın diye arabayı bile yıkatmıyorum.ne zaman araba yıkatsam yağmur yağıyor :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yağmur yağmasın diye arabayı bile yıkatmıyorum.ne zaman araba yıkatsam yağmur yağıyor :D
  :kop: :kop: Aman @MURAT abi ,1 hafta falan daha yıkatma o zaman arabayı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay

@MURAT Param yok bilet ısmarlasana  :evillol:

Çevrimiçi murat

:kop: :kop: Aman @MURAT abi ,1 hafta falan daha yıkatma o zaman arabayı
en son 1 ay kadar oldu heralde.ilk yıkamayı yağmur yağarken yapacağım artık.yağmurun sebebi ben olmayayım.yağmurda geceleri yağıyor :D

Çevrimiçi murat

@MURAT Param yok bilet ısmarlasana  :evillol:
alıntı ile bağ kuramadım  @Oktay  :lol: lafımı olur oktay yalnız bir sorun var passoya para yükleyemiyorum şüpheli işlem nedeniyle kartımı iptal ettirdim yenisi henüz gelmedi.

Çevrimdışı como07

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı aa.aslan

Obitaş ocak 15 te tribün bölümünü bitirecek gibi görünüyor. Otoparkı da bitirirse şaşırmayacağım , çiçekler de 1 aya bitirir bence . Son 1 ay kaldı diyorum kaba inşaatta olur mu? iyimser bir zaman mı yoksa testere kirişler dahil bitiş için?
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ONUR KOLCU

arkadaşlar eski açık tribünün seviyesinin düşük olması cok sıkıntı yapıldı ama fotograflara bakınca estetik olarak bi görüntü bozuklugu yok hatta bana göre  güzel bile görünüyor..

sadece banamı öyle geliyor yoksa :)  :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

çiçeklerin kolon için örülmüş demirleri hazır bekliyor..

Çevrimiçi murat

eline sağlık necmi abi fotodaki ufuk mu? bu arada bilet almayı unutma abi aynı yerden alıyoruz :ok:

Çevrimdışı Oktay

alıntı ile bağ kuramadım  @Oktay  :lol: lafımı olur oktay yalnız bir sorun var passoya para yükleyemiyorum şüpheli işlem nedeniyle kartımı iptal ettirdim yenisi henüz gelmedi.
takılıyorum sana biliyosun  :) :)

Çevrimdışı ahmetx

başkanın stat turu video sunda 42bin rakamına ne diyorsunuz :D :D gözdağı verdi başkan en az 48bin inşallah :evillol:
@mactaupe kutu gibi bir stadımız olacak,malzeme de kaliteli olsun yeter ki, kapasite nin ekonomi dışında hiç önemi yok benim için.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ilhan

Necmi abi ellerine sağlık, akşam sefası oldu sayende.  :claps: :claps: :claps:
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2014, 18:35:28 ilhan ]

Çevrimdışı ilhan

Numaralı tabla betona hazırlanıyor galiba, hala çalışanlar var. Fışkırtıcı da yanaştığına göre bu gece beton atılabilir.