Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6392981 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg121957#msg121957 date=1418736496]
150 Pictures Loading...  :busted_cop:
[/quote]ya mustafa sen nerdesınnn yaaaa:)))elıne emegıne sağlık kardesım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg121957#msg121957 date=1418736496]
150 Pictures Loading...  :busted_cop:
[/quote] Ellerin dert Görmesin Yasaklı Link[/member] , Fotoları saat kaç gibi çektin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Ellerin dert Görmesin Yasaklı Link[/member] , Fotoları saat kaç gibi çektin

10.30 - 11.00 Arası

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 16 Aralık 2014 Resimleri için tıklayınız.(150 Resim)

Çevrimdışı Sedat_BJK

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg121965#msg121965 date=1418737425]
[/quote] tam cay molazi vermistim, cayin yanina pasta borek oldu.. ellrin gormesin Yasaklı Link[/member]
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta beton var numaralida da ust kat kirisler kaiplaniyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Mustafa eline saglık...

Yenı acıkta orta da dikilen kolonların sonuncusunu kalıplamışlar sanırım,  artık sadece arka kolonlar olacak daha hızlı oluna  bilir..  orta tarafta arkalı önlü kolonlar olduğu için biraz zaman kaybı oldu sanırım dogrumuyum @Efe

Çevrimdışı GPekcan

@GkhnTRKMN7 twitter hesabından
yeni açık arka bölüm betonlama

Çevrimdışı toedeyou

kahvenin yaninda resimler tam bir cikolata gibi geldi eline emegine saglik ellrin gormesin Yasaklı Link[/member]

Çevrimdışı tayfun

:claps:[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg121965#msg121965 date=1418737425]
[/quote] :ok:
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

Aman Tanrım resimler bomba gibi yağıyorr  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Anıl

Yeni acikta beton var numaralida da ust kat kirisler kaiplaniyor
Numaralıda bugün 2 tane daha kiriş betonlanır mı acaba @Efe abi :alala:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

16.12.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış

İbb çelik direkleri ne için dikiyor acaba. Reklam panosu mu ? Ağaçlar çabuk büyüse de daha güzel dursa oralar.

Çevrimdışı Oktay

@ZEKI hocam herhalde 10-15 gün sarkmayla obitaş ocak sonu dedi ama şubat ortası gibi yeni açıktan çıkacak gözüküyor.. sen ne diyosun bugünkü fotolara bakınca ?? :)

Çevrimdışı İrfan

Ya ben bazen resimlere bakarken bi anda gaza geliyorum keyif oluyorum ulan bitiyo stad gelene geçene ağzına yüzüne sıvayacaz burda diye  :lol:, iki gün sonra bi anda içimi sıkıntı basıyo hele de o hafta puan kaybetmişsek ulan bitmeyecek galiba bu stad ne uzun sürdü diyorum  :iblush:

Sizde de oluyo mu böyle duygusal iniş çıkışlar :D  :ebebe:

Konu dışı : Bu arada @Oktay hocam seninle avatarlarda çok mu benziyoruz ben mi öyle benzettim :D
We are Electric..!

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI hocam herhalde 10-15 gün sarkmayla obitaş ocak sonu dedi ama şubat ortası gibi yeni açıktan çıkacak gözüküyor.. sen ne diyosun bugünkü fotolara bakınca ?? :)
ben basndan beri ocak ortasi zor diyordum. Arkadas diyordu bekleyip gorecegiz @Oktay

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Ya ben bazen resimlere bakarken bi anda gaza geliyorum keyif oluyorum ulan bitiyo stad gelene geçene ağzına yüzüne sıvayacaz burda diye  :lol:, iki gün sonra bi anda içimi sıkıntı basıyo hele de o hafta puan kaybetmişsek ulan bitmeyecek galiba bu stad ne uzun sürdü diyorum  :iblush:

Konu dışı : Bu arada @Oktay hocam seninle avatarlarda çok mu benziyoruz ben mi öyle benzettim :D

@İrfan Kanmaz hakikaten benziyosunuz  :D

Çevrimdışı Deniz

Gecen sene bu zamanlar istanbulda tipi vardi.simdi kar bile yok.masallah Allah yanimizda iyi gidiyoruz :).kabayi karsiz zamanda bitirirsek buyuk bir adim atmis oluruz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Biraz daha atacak gibi geliyor bana umarım dediğin gibi olur Ahmet abi. Ben ekim başını bulacağını düşünüyorum
@Çağrı yanlış yazmışım Nisan sonu çatı havaya kalkar,bir aksilik olmazsa. :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İrfan

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg122002#msg122002 date=1418742179]
[/quote]

Bende yeni fark ettim bi anda  :evillol: :kop:
We are Electric..!

Çevrimdışı Oktay

senin gibi yakışıklı olsam olsam keşke eğer benzetiyosan ne mutlu bana :icool: :icool:

Çevrimdışı Serkan7738

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg122002#msg122002 date=1418742179]
[/quote]

Mabet te beni sana benzetiyodu Yasaklı Link[/member]

Çevrimdışı Oktay

ben basndan beri ocak ortasi zor diyordum. Arkadas diyordu bekleyip gorecegiz @Oktay
15-20 gün geç bitse bile hedef tuttu sayarım @ZEKI hocam