Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6393071 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Seda Hanım sağolsun foto ihtiyacımızı gideriyor ama anlamadığım bir nokta var. Foto çekmek bu kadar mı zor? Ya yamuk,eğik geliyor yada böyle garip tonlarda. Ben o binada olsam saatbaşı foto çeker koyarım. Ama yine de sağolsun.
kolay çekilmiyor aslında yoğun tempoda bizi kırmıyor göndermeye çalışıyor pencerenin açısı öyle yapacak bir şey yok @halvetifarazi

kolay çekilmiyor aslında yoğun tempoda bizi kırmıyor göndermeye çalışıyor pencerenin açısı öyle yapacak bir şey yok @halvetifarazi
sağolsun hiç yoktan iyidir.

Çevrimdışı Sutlas

Şubatta havaya kaldırmaya başlayamazlar bence. Tüm kabanın bitmesi, prekastların döşenmesi ve çatı aparatlarının takılması lazım. Benim tahminim Nisan ayında başlayabilirler havaya  kaldırmaya ve Temmuz ayı gibi biter ve çatı kaplama işlerine geçilir.

Yeni sezonun ilk maçına yetişmeyecek bu gidişle, ancak Ekim gibi açılacak herhalde  :isad:

Çevrimdışı WarrChief

Ya arkadaşlar okudum ama net detayı bulamadım radyo programıyla ilgili.  Şimdi biz mimara iş verip stad çizdirdik. Fakat şu an Bünyamin Bey bizim kolon aralarına reklam almamıza engel olmak istiyor ve bize muhalefet mi ediyor? Durum böyle mi gerçekten?

olmamasın istiyoruz takipçisi olucaz dedi zaten olmamalı

%95 biter

uff cok sert işte buna içilirr

Otopark tarafında fışkırtıcı görünüyor :)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Yeni sezonun ilk maçına yetişmeyecek bu gidişle, ancak Ekim gibi açılacak herhalde  :isad:
En geç 30 Ağustos,çatıda teknik hata yapılmazsa  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı onurt

Obitaş ilk çıkış kapısını yapmaya başlamış.
Prekastlar için küçük vinç alt katları yapabileceği kadar yapıp parketmiş. Numaralıyı bekliyor.
Etrafta bir sürü kolon demiri hazır bekliyor, obitaş hızlı bir şekilde ilerleyecek gibi.
Olay dönüp dolaşıp testere hızına ve prekastlara bağlanıyor. Bu işler stattaki ilk maçın tarihini belirleyecek gibi (çatının sistemli bir şekilde montaja hazır olacağını düşünüyorum)
Obitaş otoparkda çok hızlı ilerleyecek gibi.
para durumu yüzünden küfeki taşı işini belki ilk maç sonrasına bırakabilirler? Maddi kaynakları ilk maçı oynamayı etkileyecek bölümlere ayırmak lazım bence.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı pascal_21

En geç 30 Ağustos,çatıda teknik hata yapılmazsa  :D

Abi çatı döşeme işlemleri saha içinden yapılmayacak mı? vinçler kamyonlar vs... Eğer yapılacaksa daha çim serme olayı var bunun en az 2 ayda o beklenir, ağustos olmaz gibi

Çevrimdışı ahmett.67

Dolar/Avro  değer kazanması, inşaat hızına etkisi ne olur?

Çevrimdışı Efe

Şubatta havaya kaldırmaya başlayamazlar bence. Tüm kabanın bitmesi, prekastların döşenmesi ve çatı aparatlarının takılması lazım. Benim tahminim Nisan ayında başlayabilirler havaya  kaldırmaya ve Temmuz ayı gibi biter ve çatı kaplama işlerine geçilir.
subatta imalata baslamalari lazim  :icool: havaya kaldirma islemi mayis ayinda olur :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

her aya 2 ay katıyorsunuz  :evillol: ağustos a 8 ay var çatı işlemi 2-2,5 ay sürüyor hazirana kadar kabanın bitmesi lazım ki kaba için 1 ay 1,5 ay var...
zaten aparatların montajı en fazla 1 -2 hafta sürer gerisi halatlarla dizayn etme işlemi kadırma 10 15 gün sürüyor mevcut süre... işlemi ile zemin çalışmaları yapılır koltuk montajı vs takılmaya başlanılır...!
Çatı aparatları kaç tane olacak acaba ? 1 günde 4 tane deneme için taktılar 1 günde 10 tane de takabilirler  1 haftada biter çatı kolonları aparatlar... öncelikle nUmaralı ve eski açık arası bitirip testereleri oluşturmak lazım 

Çevrimdışı Efe

Guzel bi yeni inonu fotosu gelse tadindan yenmez
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Abi çatı döşeme işlemleri saha içinden yapılmayacak mı? vinçler kamyonlar vs... Eğer yapılacaksa daha çim serme olayı var bunun en az 2 ayda o beklenir, ağustos olmaz gibi
nisan sonu çatı havaya kalkar,temmuz sonu çatı biter,bu arada çatının biten kısımları tarafında zemin çalışmaları başlamış olur,çim için 40 gün yeterli.Ağustos sonu Eylül başı açarız stadı
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2014, 17:03:26 ahmetx ]

Çevrimdışı Çağrı

mayıs sonu çatı havaya kalkar,temmuz sonu çatı biter,bu arada çatının biten kısımları tarafında zemin çalışmaları başlamış olur,çim için 40 gün yeterli.Ağustos sonu Eylül başı açarız stadı

Biraz daha atacak gibi geliyor bana umarım dediğin gibi olur Ahmet abi. Ben ekim başını bulacağını düşünüyorum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sutlas

Biraz daha atacak gibi geliyor bana umarım dediğin gibi olur Ahmet abi. Ben ekim başını bulacağını düşünüyorum

Ekim sonu bence.

Çevrimdışı Fatih

Ritz Carlton'a girmek icin haber bekle benden@SDemirsoy
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

OKadar Uçmayın Arkadaşlar , En kötü ihtimal Eylül Ortası veya Eylül sonu açarız Stadı :iscrewy:
zaten @bjk_mabet Ağustos Sonu %95 hazır olur dedi :bandit: Atsın da 15-20 gün atsın
He tabi Bi Maddi sıkıntı yaşamsazsak bu tarihler de açarız
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sutlas

Ağustos değil de Ekim açılsa, 3-4 maç kaçırsak ne olacak sanki, Ağustos diye kendinizi şartlandırıp üzülmeye gerek yok.

Yıkım başladığı günden beri hiçbir iş tahmin edilen sürede bitmedi, yıkım başladığında, 1 ayda yıkım biter diyenler vardı, başkan 30 Ağustos'da açarız dediğinden kimse inanmadı ama kaba inşaatın o tarihte biteceğini düşünen çoktu, 29 Ekim'de açarız dediler.

Hiçbir şey göründüğü kadar basit değil, çatı 3 ay sürer diyorlar, başlayınca 3 ay sürmeyeceği görülecek, 4-5 ay sürecektir çatı, 3 ayda bitmesi için bir gün bile aksilik olmadan, her gün son sürat çalışılması lazım ama mümkün değil işte, bir gün hava kötü olur, bir gün para olmaz, bir gün vinç arıza yapar vs.

29 Ekim açılış için en iyi ve üstelik anlamlı bir tarih, Ekim'e sarkacak diye üzülmeye gerek yok, isterse Ocak'ta açılsın, öyle yada böyle bitecek işte.

Çevrimdışı Anıl

Ağustos değil de Ekim açılsa, 3-4 maç kaçırsak ne olacak sanki, Ağustos diye kendinizi şartlandırıp üzülmeye gerek yok.

Yıkım başladığı günden beri hiçbir iş tahmin edilen sürede bitmedi, yıkım başladığında, 1 ayda yıkım biter diyenler vardı, başkan 30 Ağustos'da açarız dediğinden kimse inanmadı ama kaba inşaatın o tarihte biteceğini düşünen çoktu, 29 Ekim'de açarız dediler.

Hiçbir şey göründüğü kadar basit değil, çatı 3 ay sürer diyorlar, başlayınca 3 ay sürmeyeceği görülecek, 4-5 ay sürecektir çatı, 3 ayda bitmesi için bir gün bile aksilik olmadan, her gün son sürat çalışılması lazım ama mümkün değil işte, bir gün hava kötü olur, bir gün para olmaz, bir gün vinç arıza yapar vs.

29 Ekim açılış için en iyi ve üstelik anlamlı bir tarih, Ekim'e sarkacak diye üzülmeye gerek yok, isterse Ocak'ta açılsın, öyle yada böyle bitecek işte.

3 ay sürer denilen çatının çelik iskeletinin havaya kaldırılması yani kaplama dahil olmadan 3 ay sürer. Kaplamasıyla tabii ki 4-5 ayı bulur bitmesi. Ben kendimi Ekime göre hazırladım zaten Ağustos sonu çok zor bir tarih hatta Eylül bile zor bence...

Çevrimdışı WarrChief

ama bu ekime sarksa bile en erken bitiren biz oluyoruz dimi? :eyes

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı CanEmre

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg121957#msg121957 date=1418736496]
150 Pictures Loading...  :busted_cop:
[/quote]
bu saatte güzel sürpriz oldu  :sevinc
ellerin dert görmesin Yasaklı Link[/member]  :super:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın