Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6387300 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Gunaydin bugun yagmur dinmis hava raporuna gore de onumuzdeki 4-5 gun yagmur gozukmuyor. Bu guzel gunleri guzel degerlendirirsek. Yeni acikta tablo betonlanir. Eski acik kosede loca kati tablosu bitirilirp 2. kata cikilabilir. Testere kirislerinde numaralida 2 testere kiris betonlanabilir. Yeni aciktada gene en az 2-3 testere kiris hazirlanabilir diye dusunuyorum. Prekastlarda da eski acik - kapali yukariya kadar bitebilir.
Aga o hava tahmincileri hava civa. Ne deseler tersi çıkar.  :kop: Gğnaydın. Fotoğraflar kimden bugün

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı WarrChief

konu dısı:

necmi abi dun taraftara gonderme yapmıs sizsiniz suclu demiş:D:D

abi yapma allahını seversen suan bukadar ürün satısının sebebi kimdir?? bu takım sözlesme yaptıgı taraftarını anlastıgı staddan baska sehirde biryere gidiyor kimse birsey demiyor o akdar cok muhalefet olmasına ragmen bir tane ses yok acaba neden:)) birkere insanlar mahkemeye basvursa herturlu kazanclı cıkarlar var dimi bundan haberimiz:)) insanlar klübe üye olmak için basvuruyorlar bekletiliyorlar simdi yeni bir tasarımıdır nedir o geçerse yada geçtyse o konuya tam hakim değilim ama parayı bagıs olarak almak tamamen art niyettir:)) hadi onuda geçtim yonetimin taraftarı hiçbir asamasında stad yapımında dahil etmediği için burada atesli tartısmalar oluyor:)) dahil etmeyi derken hiçbir detayında bize sorulmus birsey kaldıki bu stadı klubun kendisi yapıyor dıs mihraklardan etkilenmiyoruz boylesine elimize imkan geçmiş ama taraftar işin içinde yok :)

tartısma amaclı değil sadece unuttuklarımızı tazeliyelim yoksa niyet farklı olsa balık bastan kokar:))
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2014, 10:10:28 WarrChief ]

Çevrimdışı Ardau

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı ZEKI

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg119427#msg119427 date=1418456970]
120 Pictures Loading...  :busted_cop:
[/quote]
 :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı TØLGA

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg119427#msg119427 date=1418456970]
120 Pictures Loading...  :busted_cop:
[/quote]ohhhh beee sabırsızlıkla bekliyoruz teşekkürler  :sevinc :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 13 Aralık 2014 Resimleri için tıklayınız.(120 Resim)

Çevrimdışı bjk_mabet

Yönetimin bence hatası uluslar arası bi proje yarışması duzenliye bilirdi.
En beğenilen 3 veya 5 projeden biri yönetim veya taraftar tarafından oylanabilirdi.
Bunlar zaman ve süreç gerektiren durumlar.yönetim stadı yeniliyecegiz vaadi ile geldi ve biran önce çalışmaya başladı.zamandan kazanilmak istenirken gezi olayları biraz daha geciktirdi projeyi.
Mimarin çizimini beğenmeyen bilirsiniz hataları da olmuştur eski açığın ustunde çatı yoktu bu hatadan dönülüp tüm tribünlerin üzeri kapandı.
Evet 70-100 yılda bir stat yapılıyor en iyisi en ekonomik şekilde yapılmaya çalışıyor.çatal merdiven kullanişsiz olursa yıkılır yenisi yapılır.koltuk azsa ebati küçültülür tekrar yapılır.
Yapilan projeye gore bunlar gerçekten ufak detaylar.görsellik herşey,kullanışta olucak.avrupa da ki statlarla ,seyirci ve taraftar profili ile cezalar ve yaptırımlarla ülkemizi karıştırmayalım.kendi ihtiyacınıza gore stat yapiliyor.
Ama konuşalım merdiveni de catiyida hatta boyasını yerdeki taşını ,klozetin rezarvuarinida...
Saygilarimla
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

İsmail Er twitterda RT yaptı benim resimleri  :lol:

Çevrimdışı bjk_mabet

:kop: :kop: :kop: birde yediğim fırça yı görse  :akuma: :akuma: @bjk_mabet girmemiş siteye eskiden @Necmi abi gelişine vuruyordu şimdi ortalıyor @bjk_mabet vuruyor  :by2: :by2: :by2:
hahahaha ben mi :)

Çevrimdışı bjk_mabet

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg119435#msg119435 date=1418458080]
[/quote]eline sağlık Yasaklı Link[/member]

Çevrimiçi murat

Mabet bu merdiven konusunda değişiklik olma şansı varmı? Bunlar içinde izin şartmı?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

eline sağlık Yasaklı Link[/member]

Sağolasın Mabet içeriye beni soksan her sabah 15 dakika ne iyi olur yalnız  :D sağol şimdiden.  :)

Çevrimdışı Tower

[/quote]

ellerin dert görmesin.
Beşiktaş Gençlerbirliği Maçı Yeni Stadımızda...

Yönetimin bence hatası uluslar arası bi proje yarışması duzenliye bilirdi.
En beğenilen 3 veya 5 projeden biri yönetim veya taraftar tarafından oylanabilirdi.
Bunlar zaman ve süreç gerektiren durumlar.yönetim stadı yeniliyecegiz vaadi ile geldi ve biran önce çalışmaya başladı.zamandan kazanilmak istenirken gezi olayları biraz daha geciktirdi projeyi.
Mimarin çizimini beğenmeyen bilirsiniz hataları da olmuştur eski açığın ustunde çatı yoktu bu hatadan dönülüp tüm tribünlerin üzeri kapandı.
Evet 70-100 yılda bir stat yapılıyor en iyisi en ekonomik şekilde yapılmaya çalışıyor.çatal merdiven kullanişsiz olursa yıkılır yenisi yapılır.koltuk azsa ebati küçültülür tekrar yapılır.
Yapilan projeye gore bunlar gerçekten ufak detaylar.görsellik herşey,kullanışta olucak.avrupa da ki statlarla ,seyirci ve taraftar profili ile cezalar ve yaptırımlarla ülkemizi karıştırmayalım.kendi ihtiyacınıza gore stat yapiliyor.
Ama konuşalım merdiveni de catiyida hatta boyasını yerdeki taşını ,klozetin rezarvuarinida...
Saygilarimla
bravo. işte olması gereken budur. ben bunu önceden burda dile getirdiğimde provakatörlükle suçlandım. ama aklın yolu bir. bu tarz yarışma olmalıydı. ama olan oldu. zaman konusunda katılmıyorum. 2012 sezon bitimi F.orman stadı yapacağız demişti, ama sonradan bir yıl daha burdayız 2013 sezon bitimi başlayacağız demişti.
2013 ocakta proje belli oldu. 2013 haziranda da ilk kazma vuruldu.
2012 haziran-2013 haziran arası süre proje yarışması için yetmez miydi?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bravo. işte olması gereken budur. ben bunu önceden burda dile getirdiğimde provakatörlükle suçlandım. ama aklın yolu bir. bu tarz yarışma olmalıydı. ama olan oldu. zaman konusunda katılmıyorum. 2012 sezon bitimi F.orman stadı yapacağız demişti, ama sonradan bir yıl daha burdayız 2013 sezon bitimi başlayacağız demişti.

BELKİDE BİZİM SANDIGIMIZ KADAR BASİT VE HIZLI OLMUYORDUR O SÜREÇ.

ysariusta

• Ziyaretçi

@aktar_ismail jeoloji mühendisi bir arkadaşım Afyonda yapılan bir proje için zemin etüdü veriyor belediyeden bir "yetkiliye" toplu konut alanı falan filan planlaması. İstenen yerde, istenen şartlarda bir yapı mümkün değil. Belediye yetkilisi bastırıyor, arkadaş fay hattı diyor, kaya yapısı diyor, o bastırıyor bizimki fay hattı diyor. En sonunda fay hattı nerde diyor belediye yetkilisi; burada diyor bizimki alıyor eline kırmızı markerı hattı çiziyor haritada. Sen onu şuraya çizsende biz projeyi gene burada yapsak diyor yetkili.
Mabed'in yazısını okudun mu? Adam anlatıyor işte kriterler bunlar. İstenenler bunlar. Sen bunlara göre yapacaksın yapıyı. Bu birinci konu.

Elbette herkesin beğenmeme hakkı var yapılanı. Eleştirme hakkı da var. Ancak toplum içinde fikrini söylerken karşı fikirleri hiç duymadan, onları yok sayıp hala kendi söylediğini burada ikide bir yazarak (bunu senin için yazmıyorum ancak bazen sende bunu yapıyorsun) kafa karıştırmanın anlamı yok. Evet çatal merdiven olacak, evet eski açık alçak, evet cam gibi değil çatı, yarı saydam. Bunlar böyle olmak durumunda. Nedenleri burada defalarca konuşuldu. Ancak siz burada bunları habire sanki dünyanın sonuymuş gibi anlattıkça, yönetimi bu konuda yerin dibine sokmaya çabaladıkça işin "hevesini" kaçırıyorsunuz. Bu stat bizim geleceğimiz İsmail. Bir düğün heyecanıyla insanlar buraya stadı takip etmeye geliyor. O açılışı da aynen öyle bekliyorlar. Burada bilgisi olmadan fikir beyan ederek sadece işin güzelliğini öldürüyorsunuz. @halvetifarazi @ALI RIZA bilmem anlatabildim mi? Bir konunun tamamı hakkında bilgi sahibi olmadan bu kadar keskin fikir söylenmemeli. Sonra ikide bir özür dilemek zorunda kalırsınız. Başkan 2000 yılından beri statla ilgileniyor. Bilgili döneminde yapmak istedi, sonra aday oldu gene olmadı. O projenin hangi şartlarla onaylanacağını sanırım sizden bizden iyi biliyordur. Proje için  yıl çalışıldı. İşletmesi için önemli firmalarla anlaşıldı. Çimi, çatısı, ışığı, kaplaması çok şık çok güzel. 1 yılda kabasını bitirdiler işte. Tüm bunları gömerek iğnesi takılmış gramafon gibi aynı konuları konuşarak bu işin eğlencesinden çalmayın. Çünkü o eğlence o neşe ne kadar köpürtülürse, ne kadar çok paylaşılırsa o kadar çok mutlu olacağız.   

[/quote]

Her gün Esenyurt' dan gelip birde üstüne turlayarak fotoğraf çekmek akıl alır gibi değil. O yolu çeken bilir.
Kaba inşaat bitince sana proje bitimine kadar içeriden foto için izin verilecek mi hiç bahsi geçtimi bilmiyorum ama stadın tek ciddi arşivini şahsi çabanla yapıyorsun yarım kalmasına şahsen ben çok üzülürüm.

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg119442#msg119442 date=1418459395]
Sağolasın Mabet içeriye beni soksan her sabah 15 dakika ne iyi olur yalnız  :D sağol şimdiden.  :)
[/quote]

Aklın yolu birmiş ben yazıncaya kadar yazmışsın :lol:

Çevrimdışı ahmet türken

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg119442#msg119442 date=1418459395]
[/quote]Mabet Kasımpaşa maçı çıkışında sana gelde içeriden resim çektireyim demişti. ŞAhidim :lol:

Çevrimdışı ahmet türken

Mabet Kasımpaşa maçı çıkışında sana gelde içeriden resim çektireyim demişti. ŞAhidim :lol:
Ama tabiiki hergün değil :lol:

Çevrimiçi murat

Böyle bir yarışma olsaydı yapılacak yapı yer ve boyutlar dolayısılığıyla çok farklı birşey olmazdı.belki içeride bazı şeylerin yeri ve niteliği farklı olurdu ama böyle para alınmadan yapılacak bir yarışma maket yarışmasından öteye geçmezdi.adam akıllı bir proje çizimi 6 ay 1 yıl arasında çizilir ve bu işe kimse girmek istemez.maket ile de gidip hiçbir yerden izin alamazsınız.bu iş daha önceki mayıs ayı kazma işine dönerdi.yapılacak en doğru iş yapılıp bir mimar ile anlaşılıp zor bir coğrafyada zor şartlar altında izin vs uğraşılarak proje yapılıyor.varsayalım başka bir maket beğenildi projesi çizdirildi anıtlar kurulu kabul etmedi ve proje kuşa çevrildi.bu sefer sallamalar başlayacaktı proje bu değildi orası öyle değildi  ucuza kaçıldı vs.izin alınabilse stada belki alışveriş merkezi ve bir butik otel dahi yapılabilirdi ama maalesef bu işler o kadar kolay değil her kesimden sizlerle uğraşılıyor.mesela gs TOKİ arenayı anlaşırken yanında devasa bir arsa ve konut projeleri de vardı ama birileri taş koydu yanılmıyorsam.

Çevrimdışı Eyüp Emir

Mustafam Allah ım sana hiç dert vermesin inan hakkın ödenmez

Çevrimdışı hakaydam

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu stat için bölgenin 1/5000 lik planları yeniden yapıldı. Bu ne kadar zaman alabilir hiç düşündün mü? Onu da geçtim. Bu projenin hayata geçmesi için zamanı yoktu bu adamların. Hemde hiç. Kazlıçeşmede yapmak için zamanın vardı ama burada yapmak için yoktu. Gene de apar topar yapmadılar. Güzel bir iş çıkıyor. O yarışmayı açarsan 3 4 ay beklersin yayılması için, bir sene de zaman tanırsın projeler için. O projeleri anıtlara beendirmek için bir sene de onlarla uğraşırsın.