Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6383126 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı GPekcan

Bu nedir arkadaş burdaki boşluğun açıklaması nedir. Çıldırmamak elde değil. Her gördüğümde bu açıklığa her kim sebep olduysa bela okuyorum.
Bu şekilde olmasının hiçbir mantıklı açıklaması olamaz.  :s20:
Açıklaması:Anıtlar kurulu  :s20:

Açıklaması:Anıtlar kurulu  :s20:
Anıtlar kuruluna projeyi böyle verirsen, tabi sonradan değiştirmeye izin vermez. Başta adam gibi eski açığı düzgün yükseklikte olan proje tasarlansaydı, sonradan değiştiririz denilmeseydi bu şekilde olmazdı. Dış kolonların o yüksekliğe çıkıp da tribünün çıkamamasının tek suçlusu projeyi hazırlayanlardır. Suçu anıtlar kuruluna atmak en kolayı ve taraftarı yanıltmaktır.

Çevrimdışı ahmetx

r
Bu nedir arkadaş burdaki boşluğun açıklaması nedir. Çıldırmamak elde değil. Her gördüğümde bu açıklığa her kim sebep olduysa bela okuyorum.

sıkma tatlı canını,stadımız bu haliyle de güzel olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Burak Akay

Anıtlar kuruluna projeyi böyle verirsen, tabi sonradan değiştirmeye izin vermez. Başta adam gibi eski açığı düzgün yükseklikte olan proje tasarlansaydı, sonradan değiştiririz denilmeseydi bu şekilde olmazdı. Dış kolonların o yüksekliğe çıkıp da tribünün çıkamamasının tek suçlusu projeyi hazırlayanlardır. Suçu anıtlar kuruluna atmak en kolayı ve taraftarı yanıltmaktır.
Çatıda gelince çok göze batmıyacaktır belki bi 5 yıl sonra falan orası tamamlanabılır.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ya hep aynı mevzu sıkıldık arkadaşlar artık gerçekten. Isıtıp ısıtıp tekrar şu eski açık mevzusunu getiriyorsunuz, malzeme bu. Ağlasanız da çıldırsanız da delirseniz de durum bu ve değişmeyecek. Kaba bitmek üzere tadını çıkarın, bozuk plak gibi aynı şeyleri konuşup duruyoruz ve bu durum canımı sıkıyor.
Korku akıl katilidir.

sıkma tatlı canını,stadımız bu haliyle de güzel olacak.
inş abi. sabır deyip geçiştiriyoruz.

Çevrimdışı Burak Akay

zemine çakıl döküyorlar ama çime başlanınca sorun olmuyacakmı o özellikle hybrid çim daha derıne dıkılıyo kafam takıldı.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmetx

Metin Albayrak ın gerçek twitter adresi @METiN__ALBAYRAK ise şayet,dün akşam maç sonu açıklamalarından dolayı tebrik ettim.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

zemine çakıl döküyorlar ama çime başlanınca sorun olmuyacakmı o özellikle hybrid çim daha derıne dıkılıyo kafam takıldı.
Sanırım yağmur çamur için döküyorlar bunu, yani geçici bir şey..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

o kadar da derine değil,15-20 cm derine kadar inecek

Çevrimdışı Burak Akay

bencede sonra tekrar kaldırırlar gibi geliyo banada diğer stad inşaatlarında görmedim pek böyle birşeyde o yüzden sordum.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bencede sonra tekrar kaldırırlar gibi geliyo banada diğer stad inşaatlarında görmedim pek böyle birşeyde o yüzden sordum.
Sahanın İçi Bataklık gibi oluyor yağmurdan dolayı , Araçlar Hareket edemiyor , Paletli bile zor hareket ediyor, Araçların rahat hareket etmesi için döküldü o hafriyat :bandit: Daha sonra kalkacak :iscrewy: Drenajla falan hiç alakası yok onuda söyleyeyim :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Melekcik

Herkeze günaydın.Emin ol yönetiminde suçu yok anıtlar kurulu tam yüksekliği bilmiyorum ama aşmayacaksın diyor. Kimsenin yapacak bir şeyi yok.Hiç kimse istemez başkanda ama yapacak bir şey yok   :by2: :by2: :by2:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Günaydın arkadaşlar bugünden sonra 1 hafta yağmur yok veya çok az gibi görünüyor işler biraz daha hızlanır herhalde :) yeni açık tabla
kalıbı bitmek üzere akşama beton şov :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

Bordo stadında farklı çim uygulaması var sahaya çimlerin iyi tutunabilmesi için sentetik mikrofiber iplikler yayılıyor.

Çevrimdışı ahmetx

işte bu yahu,köşe yırtıklarının iki tanesi mini bir tanesini büyük.

[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2014, 11:52:41 ahmetx ]

Söylediğim gibi, biz sosyete stadyumu yapıyoruz.

Çevrimdışı ahmet türker

ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri konuşmak sıktı artık kardeşim. :)

@ahmet türker abi , Artık stad bitiyor , konuşacak mevzu kalmadı :iscrewy: Oyızden sarıp sarıp aynı şeyleri konuşmaya başladı millet :D Arkadaşlar o beğenmediğiniz Eski açık varya Devasa bir tribün :ok: Size fotolardan küçük gözüküyor , ben o tribüne girdim , gezdim :bandit: Eski İnonudeki Eski açıgın 2 Katından fazla o tribün kapasite olarak :iscrewy: Kapatalım artık şu mevzuyu :ok: 2.000 kapasite için Ortalığı velveleye vermenin bir anlamı yok :iscrewy: O tribün öyle olacak, yapacak bir şey yok , Kotu görünmüyor , Tam tersi Ayrı bir Görsellik katıyor o tribün stada :ok: Ve Çokta Estetik duruyor bence :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker abi , Artık stad bitiyor , konuşacak mevzu kalmadı :iscrewy: Oyızden sarıp sarıp aynı şeyleri konuşmaya başladı millet :D Arkadaşlar o beğenmediğiniz Eski açık varya Devasa bir tribün :ok: Size fotolardan küçük gözüküyor , ben o tribüne girdim , gezdim :bandit: Eski İnonudeki Eski açıgın 2 Katından fazla o tribün kapasite olarak :iscrewy: Kapatalım artık şu mevzuyu :ok: 2.000 kapasite için Ortalığı velveleye vermenin bir anlamı yok :iscrewy: O tribün öyle olacak, yapacak bir şey yok , Kotu görünmüyor , Tam tersi Ayrı bir Görsellik katıyor o tribün stada :ok: Ve Çokta Estetik duruyor bence :ok:
dün gecenin keyfini çıkarmak varken böyle konularla rahatsız olmak ve rahatsızlık vermek gerçekten olmuyor stad şahane bir stad senin de dediğin gibi gidip görenler aynı şeyleri söylüyor yunus kardeşim. :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Söylediğim gibi, biz sosyete stadyumu yapıyoruz.
Taraftar olanından bir fayda görmedik maalesef bunca sene. Sosyetenin en azından parasından fayda görürüz. Bu açıdan bakmak lazım. Her sene 20.000-25.000 kombine alan veya her sene stadının doluluk oranı %80-85 olur taraftar için stadyum yaparsın ama biz o treni kaçırdık.
Korku akıl katilidir.

dün gecenin keyfini çıkarmak varken böyle konularla rahatsız olmak ve rahatsızlık vermek gerçekten olmuyor stad şahane bir stad senin de dediğin gibi gidip görenler aynı şeyleri söylüyor yunus kardeşim. :)
@ahmet türker abi , inan Beleştepeden izlemekle , içeri girip izlemek arasında bile Dünyalar kadar fark var , O tribunlrin büyüklüyü, kolonların kalınlığı , Koridorların genişliği , prekastalrın kalınlığı, Herşey inanılmaz :ok: Stadımız Saraçoglundan yükseklik ve genişlik olarak büyük olduğu gibi , Koridor genişlikleri , kolon kalınlıkları açısından da saraçoglundan büyük :ok: Bence kapasite olaraktan büyük Saraçoglundan ama bize verilen Rakam 41.903 :by2: Saraçoglu kapasitesi 52.000 fakat Avrupa maçlarında kapasite 44.-45.000 e düşürülüyor , çünkü uefa kriterlerine uymuyor , uymak içinde Kapasitede dedgim rakama düşürülüyor :iscrewy: Koltuklar biribirine yapışık hiç mesafe yok aralarında , merdiven boşlukları çok az :iscrewy: Oyuzden ligde 52.000 e oynarken , Avrupada 44.000 e oynuyorlar :ok: Bizim için fark eden bişey yok çünkü Avrupa maçlarında da 41.903 e oynayacağız , çünkü bütün Keiterleri karşılıyoruz :ok: Avrupa maçlarında kapsitemiz düşmeyecek onlar gibi :bandit: :bandit:

ysariusta

• Ziyaretçi

Projenin bu şekliyle verildiğini nereden biliyoruz?

Çevrimdışı TURKahvesi

@ahmet türker Ahmet abi iyiki varsın eyvallah  :pray:

Projenin bu şekliyle verildiğini nereden biliyoruz?
  :claps: :claps: Hadi ayıkla bakalım şimdi Princin taşını @halvetifarazi :D :D