Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6382915 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Harika bi gun gecirdik en kotu gunumuz boyle olsun yeni acikta son tabla yarin betonlanacak gibi bakalim neler olacak :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mhmtkartal

Güvenlikle vs bu işin hiçbir alakası yok, alakası olsa dünyanın en gelişmiş ülkerinde de uygulanırdı. Daha önce resimlerini paylaştık, harika güzellikteki stadyumlarda böyle bir şey yok. Kimse kimseyi kandırmasın, bu iş tamamen mimarın tercihidir, bu tercihe de saygı duyulması zorunlu değildir. Bu kadar saçma birşey dünyanın hiçbir yerinde beğenilmez.

Bu konunun çok fazla üstünde duruyoruz ama bence daha da çok üzerinde durmalıyız aksi takdirde büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağız.  :s20:
necmi abi ''çatalahayırcıları'' forumdan kovacak demek ki herkes rahatsız bu durumdan ama hiç birimizin elinden bir şey gelmiyor. Biri kendini feda etsin başkana yalvarsın.

Çevrimdışı ALI RIZA

Harika bi gun gecirdik en kotu gunumuz boyle olsun yeni acikta son tabla yarin betonlanacak gibi bakalim neler olacak :icool:
4*4 gözle bekliyoruz artık beton atılsın da önümüzü görelim...! Obitaş jet gibi ilerleti testere ortaya geldiler...! Çiçekler hala tıngır mıngır ilerliyor  :kop:

Çevrimdışı Oktay

bütün foruma fas casablanca dan selamlar dört gündür buralardayım memleketi çok özledim bugünkü galibiyet burda yüzümü güldürdü herkese iyi akşamlar  :) :) :)

Çevrimdışı ALI RIZA

bütün foruma fas casablanca dan selamlar dört gündür buralardayım memleketi çok özledim bugünkü galibiyet burda yüzümü güldürdü herkese iyi akşamlar  :) :) :)
@Oktay  :hosgeldin 4 gündür ileti neden silemiyorum  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Oktay

@Oktay  :hosgeldin 4 gündür ileti neden silemiyorum  :evillol: :evillol: :evillol:
yarından sonra silersin o zevkten seni  mahrum bırakmaya niyetim yok :evillol:

[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2014, 01:22:45 Oktay ]

Çevrimdışı ahmet türker

selamlar kardeşim.allah kolaylık versin :)

Çevrimiçi Necmi

Merhaba arkadaşlar birkaç gün forumu ziyaretçi olarak okuduktan sonra kayıt olup sizin aranıza katılmak istedim. Gerçekten tam bir aile gibi olmuş burası.. Stadımız bitse de hep beraber üçlü çeksek çok özledim gerçekten tekrardan herkese merhabalar bugün Beşiktaşı mz için iyi bir gün olur umarım..  :)
:hosgeldin

Çevrimdışı KLEBERR

stadın maketine bakarsan ilk günden beri çatal merdivenler var ,özel tasarlanması ne anlama geliyorsa yada ne gibi özellikler bekliyordun sa onu açıklaman lazım değerli kardeşim ,çatal merdivene ben de karşıyım ama ,kimsede çatal merdiven olmayacak demedi. biz çatal merdiven olduğunu sonradan farkettik . çıkıp deselerki ilk günden beri böyle görmedinmi diye haklılar yani.  :)

:claps: :claps: :ok:
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı Efe

Suan yagmur yogun besiktasta bursaya donuyorum isler aksayabilir eger durmazsa :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Rüzgarın öğlene doğru artacağı söyleniyordu. Beşiktaş'taki anlık hava detayları için aşağıdaki link faydalı olabilir.

http://www.enka.com/weather/

Çevrimdışı kArtAlyAn

cok maliyetli olur o iş kırılmayan cam flen patlatırlar yoksa  :evillol: :evillol:

günaydın, söz ettiğiniz şekilde yapılacak olan bir cam duvar çok maliyetli değildir. ama bunu yapacak olan fabrika ile direk anlaşarak araya aracı almadan yaptırılırsa maliyeti çok uygun olur. yoksa çıkacak rakamlar çok yüksek olacaktır.
Öylesine Değil, Ölesiye..

Çevrimdışı Eyüp Emir

Türkiye de ve Avrupa da lidr takımın cefakar, vefakar büyük taraftarı hayırlı cumalare ve günaydın

Çevrimdışı ahmetx

günaydın,hayırlı cumalar,kazasız belasız kötü insanlardan uzak bir gün olsun.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ZEKI

Günaydinlar Muhtesem silici dun aksam is basindaymis gene  :kop:
Bugun yogun bir yagmur var, stadta betonlama olur mu acaba

Çevrimdışı Efe

Yagmura ragmen calismalar hizli bi sekilde suruyor suan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GPekcan

Günaydın,

Mustafa fotoları sitesine koymuş... :ok:

Çevrimdışı Efe

Günaydinlar Muhtesem silici dun aksam is basindaymis gene  :kop:
Bugun yogun bir yagmur var, stadta betonlama olur mu acaba
olacak buyuk ihtimal abi kalipcilar yeni acik son tablada calismalarini suruduruyor aksama kadar kaliplama biter gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Eski acik tabla ve testere kirisleride pazar gecesine kadar betonlanir gibi gorunuyor bitmek uzere onlarda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Bu nedir arkadaş burdaki boşluğun açıklaması nedir. Çıldırmamak elde değil. Her gördüğümde bu açıklığa her kim sebep olduysa bela okuyorum.
Bu şekilde olmasının hiçbir mantıklı açıklaması olamaz.  :s20: