Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6382968 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

alt kat ve üst kat balkon korkulukları cam olsa daha güzel olur kanımca.juve stadında  cam yapmışlar.

Çevrimdışı TØLGA

alt kat ve üst kat balkon korkulukları cam olsa daha güzel olur kanımca.juve stadında  cam yapmışlar.
cok maliyetli olur o iş kırılmayan cam flen patlatırlar yoksa  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

çok maliyetli değildir bence.görüntü olarak güzel duruyor.

Çevrimdışı cisse557

Eski açık - Numaralı arası ömrümden ömür alıyor

Çevrimdışı tgokburun

Merhaba arkadaşlar birkaç gün forumu ziyaretçi olarak okuduktan sonra kayıt olup sizin aranıza katılmak istedim. Gerçekten tam bir aile gibi olmuş burası.. Stadımız bitse de hep beraber üçlü çeksek çok özledim gerçekten tekrardan herkese merhabalar bugün Beşiktaşı mz için iyi bir gün olur umarım..  :)

Çevrimdışı A_Aydin

Merhaba arkadaşlar birkaç gün forumu ziyaretçi olarak okuduktan sonra kayıt olup sizin aranıza katılmak istedim. Gerçekten tam bir aile gibi olmuş burası.. Stadımız bitse de hep beraber üçlü çeksek çok özledim gerçekten tekrardan herkese merhabalar bugün Beşiktaşı mz için iyi bir gün olur umarım..  :)
:hosgeldin

Çevrimdışı Türkay

:hosgeldin :hosgeldin
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Çağrı

Yahu Trabzon'un stadı hakikaten felaket yalnız  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Burak

Tribün arkasında ağ kesinlikle olmalı, şu videoyu izleyen herkes hak verir buna bence. Gördüğüm zaman benim içim cızlamıştı  :bawling: Vuruşu yapan Yaya Toure, topun geldiği çocuk ise sanırım 5 yaşında idi. Burda topa yavaş vurulmuş, hızlı gitse ne olurdu düşünmek lazım, böyle bir olay bizim ve tanıdıklarımızın daha da önemlisi çocukların başına gelebilir her zaman.

Çevrimdışı Kesh

Çevrimdışı Türkay

Bu arada trabzon maçında merdivenlerde seyirci olduğu için 10 bin tl ceza almışız talimatlara aykırıymış. Yani çatal merdivenler dolarsa Vodafone Arena da her maç 10 bin yicez demektir
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çevrimdışı Anıl

İşaretlediğim bana sanki diğerlerinden biraz daha arkaya yatık gibi geldi :alala:

Çevrimdışı Anıl

abi şurda tezini çürütücem asıl file olmazsa maça daha çok konsantre olur heran top gelcek korkusuyla
amannnn olcaksa olsun  kale arkasından kombine alanlar düşünsün  :naughty: :naughty:
Hiç yakıştıramadım :olmaz :olmaz

Çevrimdışı TØLGA

İşaretlediğim bana sanki diğerlerinden biraz daha arkaya yatık gibi geldi :alala:
o isler ince hesap sanmam , cok önemli konular  :tabe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı jepaq

çok maliyetli değildir bence.görüntü olarak güzel duruyor.

üst kat merdiven boşlukları keşke böyle olsa..geçmiş sayfalarda tartışılmıştı ama tünelden sonra mesafe olmadığı için çatal olacak  demişti bir arkadaş. ama görüldüğü kadarıyla seyirci çıkışları aynen bizdeki gibi üst kat tribünün başladığı yerde. istense yapılabilir bence.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı WarrChief

nihayet benim gibi düşünen biri çıktı .adam 4-5 yaşındaki çocuğunu maça götürdüğünü düşünelim çcuk devamlı maça konsantre olamaz   allah göstermesin aniden bir top geldi ne olacak işte almanlar bu ve bunun gibi olasılıkları düşünüyorlar ,almanlar asla boşa para harcamazlar kuruşu hesap ederler ,ama böyle olasılıklara karşı hesap yapmazlar ,insan ölsün ondan sonra bakarız demezler ,değilmi faruk kardeşim. :)

evet evet abi orası oyle simdi su bizimkilerin cok begendiği bilbao stadında bile olmayınca enson izledim macı hayretler içnide kaldım en son yapılan faaliyete gecen nadir stadlardan bir anda o zaman dedim olmasada olabilir fakat süper ligde bu ag olamsada olur zaten hangi topcu 80kmh ustune cıkabiliyorki:)) onun için hani varsa ihtimal avrupa maclarında koyup gecelim:D:D ama guvenlik onemli orasıda cogru sırf ben sekil amaclı diyorum aslında kotu bir mantık :iblush:

bu arada bilbao cıkarsa pazartesi kurada sizler için maca gidip bircok resimler cekicem sırf sizin için birkaç gun ocneden gidip varsa tur katılıcam onada:))

Çevrimdışı Altuğ

Hoşgeldin @tgokburun

Çevrimdışı ahmet türker

evet evet abi orası oyle simdi su bizimkilerin cok begendiği bilbao stadında bile olmayınca enson izledim macı hayretler içnide kaldım en son yapılan faaliyete gecen nadir stadlardan bir anda o zaman dedim olmasada olabilir fakat süper ligde bu ag olamsada olur zaten hangi topcu 80kmh ustune cıkabiliyorki:)) onun için hani varsa ihtimal avrupa maclarında koyup gecelim:D:D ama guvenlik onemli orasıda cogru sırf ben sekil amaclı diyorum aslında kotu bir mantık :iblush:

bu arada bilbao cıkarsa pazartesi kurada sizler için maca gidip bircok resimler cekicem sırf sizin için birkaç gun ocneden gidip varsa tur katılıcam onada:))
:ok:

Çevrimdışı ahmet türker

Tribün arkasında ağ kesinlikle olmalı, şu videoyu izleyen herkes hak verir buna bence. Gördüğüm zaman benim içim cızlamıştı  :bawling: Vuruşu yapan Yaya Toure, topun geldiği çocuk ise sanırım 5 yaşında idi. Burda topa yavaş vurulmuş, hızlı gitse ne olurdu düşünmek lazım, böyle bir olay bizim ve tanıdıklarımızın daha da önemlisi çocukların başına gelebilir her zaman.

:ok:  ben de bunu kastetim kıymetli kardeşim . :)