Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6376356 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Eski acikta fiskirtici gorundu neresi betonlanacak bakalim ayrica yeni acik tabalanin kaliplamasi bugun bitecek gece yuksek ihtimal beton var numaralida 4.testere kirisin demir iskeltini ormeye bgun baslarlar yeni aciktada 1 tane daha testere kiris iskeleti yerine konmus calismalar iyi duzeyde gidiyor bu arada prekastta gelmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TURKahvesi

herkese günaydın hayırlı bir hafta geçirmeniz dileğimle

@Efe bu dikilen çelik çatı kolonları daha sonra üstü örtülüp kalıplanacak değilmi ?

dün konya stadında sanki vodafone arena'nın bir demosunu görür gibi oldum. hep merak ederdim bjk taraftarı iyi akustiği olan bir stadda neler yapabilir rakibi hakemi nasıl baskı altına alır acaba diye. dün yıllardır aklımdaki soru giderildi. kutu gibi bir stadda çok güzel rakibe hakeme baskı yapabiliyoruz. fakat şu şarkı,beste işini bir nebze bırakıp hakeme ve oyuna odaklanmamız gerekiyor.

ayrıca kendi taraftarımız önünde dolu tribünlerde oynamayı gerçteken özlemişiz. bu stad biran önce bitmeli artık.

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın
Kaba bitsin de
Çatıyı koyalım çatıyı
Numune montajı yapıldı herhalde

Çevrimdışı Efe

herkese günaydın hayırlı bir hafta geçirmeniz dileğimle

@Efe bu dikilen çelik çatı kolonları daha sonra üstü örtülüp kalıplanacak değilmi ?
heralde kaplanacaktir ama net bilmiyorum acikcasi proje daha yok ortada :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Günaydın
Kaba bitsin de
Çatıyı koyalım çatıyı
Numune montajı yapıldı herhalde
4 adet cati kolonu takildi dun :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Bu arada ben Ambulans giriş-çıkışlarını hep gözümde büyütürdüm neden bu kadar fazla neden büyük vs diye.Dün mustafa pektemek sakatlanınca ambulans anında stadın içine girdi ve Mustafayı alır almaz çıktı.Son derece önemli bir konuymuş..Eski İnönüde ambulans sahaya girip çıkana kadar dakikalar geçiyordu.Herşeyden önce can gelir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Bu arada ben Ambulans giriş-çıkışlarını hep gözümde büyütürdüm neden bu kadar fazla neden büyük vs diye.Dün mustafa pektemek sakatlanınca ambulans anında stadın içine girdi ve Mustafayı alır almaz çıktı.Son derece önemli bir konuymuş..Eski İnönüde ambulans sahaya girip çıkana kadar dakikalar geçiyordu.Herşeyden önce can gelir..
bizim sagdaki eski acik cikisi o konuda cok onemli olcak direm yola baglanti icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

bizim sagdaki eski acik cikisi o konuda cok onemli olcak direm yola baglanti icin
Aynen.. konya stadını dün ben çok beğendim.Ama bizimki eminim ondan çok daha güzel olacak.Dün Vodafone Arenanın pratiğini yaptık.Çok sabırsızlanıyorum  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı yigitcan1903

Dün iyi bir atmosfer iyi bir baskı yarattık ama ben akustiği beğenmedim açıkçası
Tabii bunda organizasyonsuzluğun da biraz payı olabilir

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı yigitcan1903

Barış Kale instagram hesabından alıntı
Kapalının direkleri  :evillol:
Subliminalli foto

Çevrimdışı Çağrı

Stadımızın çok önemli 2 özelliği var bence.

Biri downtown dedikleri şehir merkezinde olması.

Diğeri yerin altında olması.

Bu sesin gömülmesini ve dışarı çıkmamasını çok iyi etkileyecek
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Dün iyi bir atmosfer iyi bir baskı yarattık ama ben akustiği beğenmedim açıkçası
Tabii bunda organizasyonsuzluğun da biraz payı olabilir
Bir taraf siyah bağırırken diğer taraf da siyah diye bağırıyordu  :evillol: :evillol: .Organizasyon sıkıntısı vardı çünkü amigolardan 1-2 tanesi sadece tribündeydi.Akustiği yoksa güzeldi.Bizim stadda böyle sıkıntılar olmaz.

Çevrimdışı Burak Akay

Barış Kale instagram hesabından alıntı
Çatı yapıldıktan sonra bu direklerin arasıda kapatılcakmı acaba çünkü ordan çok rüzgar alır yağmur alır gerçi çok yüksek değil ilk olarak 7 metre demişlerdi o çoktuda bu gayet güzel Stadımız bi bitsede hiçbir takım sağ çıkamaz buradan nice rekorlar kırıcaz inş.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Efe

Aynen.. konya stadını dün ben çok beğendim.Ama bizimki eminim ondan çok daha güzel olacak.Dün Vodafone Arenanın pratiğini yaptık.Çok sabırsızlanıyorum  :)
bizim stadin egimi dikligi konyadan daha fazla baski acisindan cok daha iti olacaktir ancak bizim tum maclarimizi konya yada basaksehirde oynamak gerek takim bu taraftar onunda ezer gecer rakipleri
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Bir taraf siyah bağırırken diğer taraf da siyah diye bağırıyordu  :evillol: :evillol: .Organizasyon sıkıntısı vardı çünkü amigolardan 1-2 tanesi sadece tribündeydi.Akustiği yoksa güzeldi.Bizim stadda böyle sıkıntılar olmaz.
Bana tt arenayı anımsattı biraz
İyi uğultu çıkıyor da tezahürat esnasında ses tok ve net değil

Çevrimdışı Deniz

Bana tt arenayı anımsattı biraz
İyi uğultu çıkıyor da tezahürat esnasında ses tok ve net değil
Bizde net olmak zorunda çünkü bizim stad aynı zamanda konser için dizayn ediliyor.En önemli noktası ses  :D.Bence muazzam bir yapı çıkacak ortaya  :sevinc

Çevrimdışı yigitcan1903

Bizde net olmak zorunda çünkü bizim stad aynı zamanda konser için dizayn ediliyor.En önemli noktası ses  :D.Bence muazzam bir yapı çıkacak ortaya  :sevinc
İnşallah başarılı bir netice alırız
Önemli bir konu

Çevrimdışı Serkan7738

Günaydın besiktasarena ailesi @Deniz dün maça geldinmi geldiysen niye haber vermedin

Çevrimdışı Yankee

Herkese selamlar,
Bir sorum olacaktı benim. Yeni açıktaki testereler gittikçe yükseliyordu yanılmıyorsam. Şu anki iskeletleri konulan testereler önce bir kolona bağlanıp daha sonra arkadaki sütünlara mı tutturalacak acaba. Soru biraz karmaşık olmuş olabilir. Umarım anlatabilmişimdir  :)