Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6376233 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Abi o kadar da abartma :) kısa olan anlatımda olmasa da uzun olanda ne anlatılmak istendiğini anladım :D tamam yaş olarak biraz geriden geliyor olabiliriz ama yetiştiğimiz az biraz bilgi var :) Bu durumda şunu da diyebiliriz aslında çatımız şiddetli rüzgarda direkt olarak betona bir zorlama uygulamayıp öncelikle şaft bağlantısındaki esneme payını kullanacaktır :)
Aferin  10  puan.   :claps:

Çevrimdışı Efe

numaralıda tabla betonu sürüyor hafriyat kamyonları toprak getirmeye devam ediyor  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

Efe yeni ÇATI APARATI geldimi.birde bugün kaçtane monte ettiler.günde 2 tane monte edilse kaba inşaatın bitişine denk gelir çokta hızlı olmasının bir anlamı olmayacak sanırım.bu aparatlara herhangi birşey eklenecekmi yoksa sadece kalan kısmı saha içindeki hazırlanacak.

Çevrimdışı Efe

Efe yeni ÇATI APARATI geldimi.birde bugün kaçtane monte ettiler.günde 2 tane monte edilse kaba inşaatın bitişine denk gelir çokta hızlı olmasının bir anlamı olmayacak sanırım.bu aparatlara herhangi birşey eklenecekmi yoksa sadece kalan kısmı saha içindeki hazırlanacak.

abi bugün gördüğüm kadarıyla çatı parçası gelmedi 3 tanesi monte edilmiş dendi ben 1 tane gördüm ama akşama kadar montaj devam etti 4.montajlandımı bilmiyorum şimdi bu kolonların üzerine tahminen şimdilik başka bişey gelmeyecek çatı gerildikten sonra üstüne enine kiriş gibi parçalar montajlanacak heralde renderlerdeki görüntünün olması için proje bi gelse herşeyi anlatırım burda ama yok işte :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yarın saat 2 gibi falan yeni inönü fotosu iyi gider hafta sonu yapılanlar net gözükür yukarıdan yeni açık tablalara bakarız hem :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralıda bu hafta içi ilk 2 üst kat testere kirişi betonlanacaktır yeni açık tarafındaki 2 kiriş  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Prekast vinci mi takacak acaba tüm çatı aparatlarını...

Çevrimdışı Efe

Prekast vinci mi takacak acaba tüm çatı aparatlarını...

anlaştılarsa olabilir yada şimdilik yardım etmişte olabilirler bu vinçten bi tane daha giremez şuan sahaya  vinç zor hareket ediyor anca ocak sonu kaba bitimine yakın bi tane daha getirebilirler  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı demir_kArtAl

Velasıl güzel bir geceydi, hem stad hem maç güzel geçti, pektemeğin durumuna çok canım sıkıldı ama umarım bunuda atlatır çabucak.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Efe

obitaş yarından itibaren bir çok emekçiyi otopark tablalarına kaydıracaktır tribün tablalarında ufak bir bölüm kaldı bu hafta içi betonlamada bitecek tribün tablalarında tribünle ilgili sütunlar ve testere kirişler kalıyor emekçilerin bir çoğu arkada çalışacak artık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ekrem

@inanucrak twitter hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı testerekiriş

efe  yeni açıkta son tabla iki gün içinde bitecek sence numaralı tarafından da dış sütünlar ve testerekirişler yeni açık ortaya doğru ilerlermi ?
Bu Asla Veda Değil !

Çevrimdışı Efe

efe  yeni açıkta son tabla iki gün içinde bitecek sence numaralı tarafından da dış sütünlar ve testerekirişler yeni açık ortaya doğru ilerlermi ?

bence tam tersi ortadan numaralıya ilerlemeye devam edecekler ve bitirecekler sutunlarla kirişleri tabla bittikten sonra sutun ve kiriş yapımında bir miktar hızlanacaklarını düşünüyorum bakalım neler olacak bu hafta  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

4 adet çelik çatı kolonu dikilmiş harika :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

4  tanesi bu kadar kısa sürede takılıyorsa kapalıdaki takılcakların hepsini
getirseler bari acaba kalanı ne zaman gelcek  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

4  tanesi bu kadar kısa sürede takılıyorsa kapalıdaki takılcakların hepsini
getirseler bari acaba kalanı ne zaman gelcek  :bandit:

yeni açıkla eski açıkta sütunlardaki en üst enine kirişlerin biraz daha bitmesi lazım asıl imalat ay sonu başlayacaktır bunlar şimdilik takıldı gibi görünüyor prekast işleride ilerledimi halatlarda gelmeye başlar  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hayati önem taşıyan bi kaç iş kaba inşaatı bekliyor özelliklede çatı ve çim saha kaba inşaat ocak içinde bitmeli artık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Aralık 2014, 02:21:03
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
yeni açıkla eski açıkta sütunlardaki en üst enine kirişlerin biraz daha bitmesi lazım asıl imalat ay sonu başlayacaktır bunlar şimdilik takıldı gibi görünüyor prekast işleride ilerledimi halatlarda gelmeye başlar  :)
@Efe abi numaralida bahsedilen tabla neresi ben kacirdim macin heyecanindan foruma giremedim :-)

Çevrimdışı Efe

@Efe abi numaralida bahsedilen tabla neresi ben kacirdim macin heyecanindan foruma giremedim :-)

eski açıkla birleşen 2 testere kiriş var ya onlar tablasıyla beraber betonlanmamıştı şimdi betonlanıyor arkadaki perdeyide betonluyor olabilirler bu arad oraya uzanmış fışkırıtıcı yarın bi yeni inönü fotosu lazım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

Demekki aparatlar istenirse bir haftada bile bitirilebilir.aslında kaba hazır olsa belki desaha içinde önce çatı hazırlansa da olabilirmiş.kaba bbitmesinden ziyade sahanın olduğu bölgede tamamen boşalması gerekiyor.prekast montajıda tamamen bitmiş olması gerekecek sanırım.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Aralık 2014, 02:46:41
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
eski açıkla birleşen 2 testere kiriş var ya onlar tablasıyla beraber betonlanmamıştı şimdi betonlanıyor arkadaki perdeyide betonluyor olabilirler bu arad oraya uzanmış fışkırıtıcı yarın bi yeni inönü fotosu lazım :)
Yarin bir istiyeyim.abi bakalim iki kez istedim ikisinde se gondersi sagolsun

Çevrimdışı sallapati

En hayati olay Çatı + çimdir Efenin dediği doğru.. Çatı + Çim 6 ayda biterse sezonu açarız stadda.. diğer olaylar eş zamanlı yapılır zaten

Çevrimdışı haluk.m

Çatı kaplaması için bir video buldum  :tabe:  bizim stadyum için uygulanabilinir mi bilmiyorum :( ama yapmak mümkünse azda olsa süre tasarrufu sağlar.

[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2014, 04:58:27 jokerhm ]

Çevrimdışı TØLGA

2 tır 2 kamyon prekast gelmiş stadyuma  :icool:
bu arada günaydın beşiktaşarena ailesi  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK