Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6374939 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yalçın

çevre düzenlemesi nerden çıktı zaten çevresi düzenli sadece kapalı tarafına  kaldırım çalışması gerekli okadar bide tarihi kuleler yenilenecek ama o çok sonraki iş

Oktay çevre düzenlemesi de bize ait.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Ben de onu diyorum 29 ekimde maç oynanacak hale gelir ocağa kadar da çevre düzenlemesini inciğini boncuğunu yaparlar sonra da Basketbol Arenamıza başlarlar :D

yetişecek inşallah ağustos 15 anahtar teslim olacak bu maçtan sonra başkan hergün kırbaçı alır eline söyleyeyim  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

yetişecek inşallah ağustos 15 anahtar teslim olacak bu maçtan sonra başkan hergün kırbaçı alır eline söyleyeyim  :evillol:
Alsın alsın  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

30 Ağustosta dolmabahçedeyiz maçımızı oynarız ama her şeyiyle 2016 Ağustosta biter.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi çatı hakkında fazla bilgi sahibi değiliz acaba öngörülen süre nedir? Dediğin gibi işlemler başladığına göre @bjk_mabet belki ufak tüyolar verebilir :D :D ...abi mayıs sonu bana biraz zor gibi geliyor,belkide pratiktir bilemiyoruz ama doğa şartlarınıda göz önünde bulundurmak zorundayız....çatı komple bittikten sonra koltuk montajları,drenaj ve çimlendirme işlemleri için minimum 2 ay gerekecek gibi abi...bugünlere çok şükür abi geçen sene bu günlerde temel ne zaman atılır diye konuşuyorduk  :)
@Geovani inan hiç bir bilgim yok sadece tahmin üzerine konuşuyorum düşündüğünüzün ötesinde bu konuları mabetle pek konuşmuyorum zaten söylenmesi gerekeni söyler ötesini sorup sıkıştırmak doğru değil

Çevrimdışı Efe

hafriyat kamyonları eski açığa toprak yığıyor kapalı tarafındaki çıkışa orda vinç rahat hareket edemiyordu artık rahatça hareket edebilecek :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Başta @Sezgin Cengiz olmak üzere,@If Else,@Ekrem,@bjk_mabet ve bizi bilgilerdiren herkese sonsuz teşekkürler.
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2014, 23:07:22 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

Çatı aparatlardan sornra germe yapılıp direk zemine başlarlar...! Bugun 3 tane aparat dikildiyse 90 tane varsa 1 ayda biter o zaman...! ondan sonra diğer parçaların montajı olur...! mart kadar bitirilirse süper olur...!

Çevrimdışı onurt

@bjk_mabet ağustos 2015e 100%biter dedi. Ahmet Nur Çebi birkaç maç oynamak istiyoruz ama en kötü yeni sezon öncesi açarız dedi.
Çok sıra dışı bir durum olmadığı sürece bu hedef tutar. 9 ay var.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı kartalizma

Çevrimdışı cagdas44

Bu arada bu gün monte edilen 4 adet  çatı  kolonunu  ben direk ankraj civatalarına bağlıyacaklar  zannediyordum.Ama videodan izlediğim montaj görüntülerinden anladım ki öyle değil.Bildiğin araçlardaki kardan şaftı  mantığı.Sabit değil betona motaj.Bu da sanıyorum extra gerilme ve yükleri karşılama için yapılmış.

@Coşkun Mevsim hocam bizim anlayabileceğimiz dilden durumu ifade edersek orada ne olmuş :)

@ALI RIZA bugünki çalışma hızına çok takmamak lazım, tecrübe çalışmasıydı bugünki, asıl çalışma planında daha hızlı çalışacaklardır

Çevrimdışı saricasi

Bu çatı aparatları daha snra kamufulaj edilecekmi.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Caner

@Coşkun Mevsim hocam bizim anlayabileceğimiz dilden durumu ifade edersek orada ne olmuş :)

@ALI RIZA bugünki çalışma hızına çok takmamak lazım, tecrübe çalışmasıydı bugünki, asıl çalışma planında daha hızlı çalışacaklardır

Kesinlikle katılıyorum, 4-5 saat içinde taktılar 3 tane. Çok daha hızlı olur. Yeter ki kaba artık bitsin, her şey kabaya bakıyor.

Çevrimdışı Sergen

Merhaba. Bende uzun zamandır takip edemedim ne yazık ki forumu, yazamadım da. Artık biraz daha aktif bir şekilde takip edicem

Çatı hakkında fikir verebilir şu video.Cape Town stadı belgeseli. Çatılarımız biraz benzer sanırım.

Çevrimdışı Efe

Merhaba. Bende uzun zamandır takip edemedim ne yazık ki forumu, yazamadım da. Artık biraz daha aktif bir şekilde takip edicem

Çatı hakkında fikir verebilir şu video.Cape Town stadı belgeseli. Çatılarımız biraz benzer sanırım.

25 ila 28. dakikalar arası bizim stadın kaldırma işlemini görür gibi oldum bu programı seyretmiştim muazzam bi yapı bu stadta çatısının kaldırışı ve kabloları bizimkinin çok benzeri işlem aynen bu şekilde olacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı If Else

Konya stadı ambiyansı. İnşaallah bizim stad daha iyi olacak...

http://www.youtube.com/watch?v=UjDJbx3jjQc&feature=youtu.be

:claps: :claps: :claps: Gözlerimi kapatıyorum ve Vodafone Arena'yı hayal ediyorum.  :bandit: :bandit: :bandit:

Başta @Sezgin Cengiz olmak üzere,@If Else,@Ekrem,@bjk_mabet ve bizi bilgilerdiren herkese sonsuz teşekkürler.

Ne demek abi. Bu forumda paylaşım yapan herkes çok sağolsun. Çok güzel bir ortam burası.
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Efe

bu stadın asma-germe çatısı 370 tonmuş bizim ki daha hafif olacaktır bu kadar büyük değil bizimki en ve boy olarak gerçekten çok hafif ve zarif bir çatımız olacak başkanı tebrik ediyorum bu kararından dolayı çokta hızlı bi şekilde yapılacağını tahmin ediyorum imalatın :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

Acaba stadımızda küçük taşıyıcıların kullanılması söz konusu olur mu? Bugün Konya'da Mustafa Pektemek'in başına geldiği gibi istenmeyen durumlarda da birkaç tonluk aracın sahaya girmesi yerine kullanılacak küçük araçlardan olur mu stadımızda? @bjk_mabet

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bakın videoya  dikkatlice.Orada yerdeki  plakada  bırakılan 6  veya  8  civataya  sabitlenen bir kolon yok.Yani  kolon taban  dairesi.Tam tersi arabalardaki  kardan şaftı  gibi oynayabilen mafsal bağlantısı  yapılmış.Şaft ucu flanşları  karşılıklı denk  getirilip ortadaki  delikten bir  perno (mil) geçiriliyor ve kolon yere  sabitleniyor.Ama oynak bir  kolon aslında.Yükleri karşılaması açısından.Ya  arkadaş hiçmi  araba  kardan  şaftı  görmediniz.Yatın herhangi bir  arabanın  altına  bi  bakın.Şanzumandan difransiyele hareketi  aktaran  şu  elemana.  :lol:

Çevrimdışı murat

Bakın videoya  dikkatlice.Orada yerdeki  plakada  bırakılan 6  veya  8  civataya  sabitlenen bir kolon yok.Yani  kolon taban  dairesi.Tam tersi arabalardaki  kardan şaftı  gibi oynayabilen mafsal bağlantısı  yapılmış.Şaft ucu flanşları  karşılıklı denk  getirilip ortadaki  delikten bir  perno (mil) geçiriliyor ve kolon yere  sabitleniyor.Ama oynak bir  kolon aslında.Yükleri karşılaması açısından.Ya  arkadaş hiçmi  araba  kardan  şaftı  görmediniz.Yatın herhangi bir  arabanın  altına  bi  bakın.Şanzumandan difransiyele hareketi  aktaran  şu  elemana.  :lol:
Coşkun abi muhtemelen yasalarda göremezler.önden çekişli arabalar çok yaygın arkadan çekiişli araçlara baskınlarhatta kkamyonlara bakarsalar yatmaya da gerek kalmaz :D

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Coşkun abi muhtemelen yasalarda göremezler.önden çekişli arabalar çok yaygın arkadan çekiişli araçlara baskınlarhatta kkamyonlara bakarsalar yatmaya da gerek kalmaz :D
Len olm.Google  amcaya  sorun  bari. :lol:

Çevrimdışı ilhan

Len olm.Google  amcaya  sorun  bari. :lol:
Abi bunlar genç ne bilsinler ömürlerinde 520 MAN mı gördüler D1210 Ford kamyon mu gördüler şaftı  ne
bilsinler  :evillol:

Çevrimdışı umutdogan62

Oynar mafsallar :) yada kardan şaftı benzetmesi  :D
1
9
0
3JK

Çevrimdışı cagdas44

Abi bunlar genç ne bilsinler ömürlerinde 520 MAN mı gördüler D1210 Ford kamyon mu gördüler şaftı  ne
bilsinler  :evillol:

Abi o kadar da abartma :) kısa olan anlatımda olmasa da uzun olanda ne anlatılmak istendiğini anladım :D tamam yaş olarak biraz geriden geliyor olabiliriz ama yetiştiğimiz az biraz bilgi var :) Bu durumda şunu da diyebiliriz aslında çatımız şiddetli rüzgarda direkt olarak betona bir zorlama uygulamayıp öncelikle şaft bağlantısındaki esneme payını kullanacaktır :)