Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6376036 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

çatı başlamış  :sevinc ... ama kolonlar neden beyaz değil de füme rengi? ahmetx senin bir ilgin var mı bu konuda   :biggrinking:

@sallapati hiç bilgim yok ama fümeden zarar gelmez biliyorsun. :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cisse557

Konyanın stadını gördüm de boşuna çatal merdivenlere takılmışız. Merdivenler görünmüyor ki çatal nerde görünecek :)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Selamlar bu stadta en cok merak ettigim konu ambiyans. Kapasite az olmus cok olmus eski acik kisa olmus vs. hikaye, nasil olursa olsun mac oynanacak ama ambiyans olmazsa o zaman sikinti olur iste. Catiyi cok merak ediyorum ins basaksehir stadi gibi ses emilmez. Birde ambiyans da sadece cati etkin degil necmi abinin dedigi gibi loca camlarina kadar etken var.. Hatta avrupda bir stadda sirf bu yuzden loca camlari degiserek tek eksende yamuk takilmistir
@asi_kartal hiç bir çatı inönün çatısının ambiyansını oluşturamaz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı WarrChief

İnşallah biter ama bence bitmeyecek  :iblush:

malesef aynı fikirdeyim hatta ben arttırayım ekim 29da acılır bu stad:))

bana gore o kadar cok detay varki tarihi ileri atacak soylemeye gerek yok zaten hiçbirsey zamanında yetişmemiş:))
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2014, 21:27:03 WarrChief ]

Çevrimdışı Deniz

Stadin onemini bir kez daha anladik.33 bin kisiyle harikalar yarattik.kendi stadimiza gecince daha da baskili olacaktir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Vodafone Arena'da tribünler sahaya daha yakın, daha dik olucak ve kapasitede daha fazla. Akustik için çatı özel olarak yapılıyor. Bugün kü maçta sonra hayali bile tüyleri diken diken ediyor. Bit artık be :bawling:

Çevrimdışı Tolga

Stadin onemini bir kez daha anladik.33 bin kisiyle harikalar yarattik.kendi stadimiza gecince daha da baskili olacaktir..
Kesinlikle çok farkediyor bugün takımın önde oynamasını biraz stad ve atmosfer sağladı :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

@Ekrem emeğine sağlık maçın üstüne süper gitti  :claps: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı altan0348

stadımız torku arena'dan daha güzel olacak. bu yadsınamaz bir gerçek. gonyalı hemşehrilerime helal olsun istanbullular görsünler de utansınlar takım nasıl desteklenir!! yönetimin yerinde olsam vodafone arena açılana kadar iç saha maçlarını ankara, konya, antalya, kayseri, samsun, malatya, diyarbakır, urfa gibi büyük şehirlerde oynarım. anadolu'yu gezerek şampiyon olursak destansı bir şampiyonluk olurr :):)

Çevrimiçi Rasim

29 ekimden once stadi acamayiz.Dediydi dersiniz :D
2014/2015 sezonuna ilk maça yetişir böyle ütopik bir tarih vererek neyi amacliyorsun :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Geovani

@Ekrem ellerine sağlık harika fotoğraflar... az kaldı az  :D :D
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Yalçın

Bu stad her türlü yeni sezona ye-ti-şir. 1 senede topraktan stad inşa edildi. 7-8 ayda her şekilde yetişir. Ha oldu da yetişmedi? İncilerimiz dökülmez, 2-3 ay daha oynarız sağda solda. Sevdamız şahıslara maddelere değil, armaya, formaya, renklere. O yüzden bu konuyu devamlı gündemde tutmak bizlere pek yakışık olmuyor. Geç olsun güç olmasın. Bitecek elbet.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Efe

fotolara baktım eski açık yükselme eğlimine girdi numaralıya yaklaştıkça iyi görünüyor eski açıkta üstte testereler  ve sütunlarda bitmek üzere artık son testere kaldı sutunlarda bu hafta içi bitecek gibi görünüyor  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kartalizma

Çevrimdışı Deniz

2014/2015 sezonuna ilk maça yetişir böyle ütopik bir tarih vererek neyi amacliyorsun :bandit:
Ütopik tarihten kasıt?Ben 2 senedir daha inönü yıkılmaya başladığı ilk günden beri bu işi takip ediyorum.Başkan Ağustos dediğinde ağustosa yetişmez diyenlerin ipe dizildiğini gördüm başta @Necmi abi nisandan önce bitmez dediğinde adama etmedikleri laf kalmamıştı.En kötü ocak garanti dediler ocak geldi daha kaba bitmedi..Tabi ki hepimiz Ağustosa yetişmesini istiyoruz ama istemekle gerçekler çok farklıdır.29 ekimde de bitse bu stad bu parasızlıkta ve bunca zorluğa rağmen gayet hızlı ilerliyor.Benim hesaplarıma göre de 29 ekimden önce açılması zor.Kim haklı kim haksız zaman bize gösterir.Ben haksız çıkmayı istiyorum.

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Efe

Ütopik tarihten kasıt?Ben 2 senedir daha inönü yıkılmaya başladığı ilk günden beri bu işi takip ediyorum.Başkan Ağustos dediğinde ağustosa yetişmez diyenlerin ipe dizildiğini gördüm başta @Necmi abi nisandan önce bitmez dediğinde adama etmedikleri laf kalmamıştı.En kötü ocak garanti dediler ocak geldi daha kaba bitmedi..Tabi ki hepimiz Ağustosa yetişmesini istiyoruz ama istemekle gerçekler çok farklıdır.29 ekimde de bitse bu stad bu parasızlıkta ve bunca zorluğa rağmen gayet hızlı ilerliyor.Benim hesaplarıma göre de 29 ekimden önce açılması zor.Kim haklı kim haksız zaman bize gösterir.Ben haksız çıkmayı istiyorum.

o zaman 2016 ocak diyelim senin görüşüne göre 29 ekimede yetişmez bence  :D napıp edip başkan ağustos ilk maça yetiştirir stadı tam bitmesi çok önemli değil maç oynanacak hale gelsin yeterli bizim için :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ekrem

sağolun abilerim kardeşlerim . bugüne ait videolar galibiyetin üstüne iyi gider :sevinc

Çevrimdışı Deniz

o zaman 2016 ocak diyelim senin görüşüne göre 29 ekimede yetişmez bence  :D napıp edip başkan ağustos ilk maça yetiştirir stadı tam bitmesi çok önemli değil maç oynanacak hale gelsin yeterli bizim için :icool:
Ben de onu diyorum 29 ekimde maç oynanacak hale gelir ocağa kadar da çevre düzenlemesini inciğini boncuğunu yaparlar sonra da Basketbol Arenamıza başlarlar :D

İki kamyon daha çatı aparatı geldi galiba :)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bu arada bu gün monte edilen 4 adet  çatı  kolonunu  ben direk ankraj civatalarına bağlıyacaklar  zannediyordum.Ama videodan izlediğim montaj görüntülerinden anladım ki öyle değil.Bildiğin araçlardaki kardan şaftı  mantığı.Sabit değil betona motaj.Bu da sanıyorum extra gerilme ve yükleri karşılama için yapılmış.

Çevrimdışı Oktay

Ben de onu diyorum 29 ekimde maç oynanacak hale gelir ocağa kadar da çevre düzenlemesini inciğini boncuğunu yaparlar sonra da Basketbol Arenamıza başlarlar :D
çevre düzenlemesi nerden çıktı zaten çevresi düzenli sadece kapalı tarafına  kaldırım çalışması gerekli okadar bide tarihi kuleler yenilenecek ama o çok sonraki iş

Çevrimdışı Efe

numaralıda tabla bitmişti beton başlıyor galiba numaralı yanda kalan tablada bu arada 3 tanede kamyon geldi :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK