Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6376321 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Daha bu aydan 24 tam gun var havalar bu sekilde giderse sıkıntı yok bitise cok yaklasiriz artik numarali esku acik tarafida baya belirdi kolonlar falan kaliplanmis dun betonlanan tablada yeni acikta yarin betobnlanacak tabladan sonra 1 kere daha betonlama olacak ve tribun tablasi bitecek artik verdigim tarihten once bitecek tribun tablalari yeni acikta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

Numaralının prekastına da inceden başlanılmaz mı artık sizce?

Daha erken, en azında yeni açık tarafındaki üst testere kirişlerin betonlanması lazım, üzerine beton dökülmemesine dikkat ediyorlar ki hele bi eski açık üst ve yeni açık alt tamamlansın
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2014, 18:19:27 cagdas44 ]

Çevrimdışı Ekrem

@Ekrem kardeşim resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz.birde saat kaçta çektiğinide paylaşırsan çok seviniriz.şimdiden ellerine sağlık...
13:30 - 15:30 arası çektim resimleri hocam @quentine83

Çevrimdışı Deniz

hımm buna dayanarak diyosun yani peki 29 ekim olsun erken acilirsa bana çikolata alacaksin mehmet alacak sende alacaksin ok :D
Kebap ismarlayim ? :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı asi_kartal

Selamlar bu stadta en cok merak ettigim konu ambiyans. Kapasite az olmus cok olmus eski acik kisa olmus vs. hikaye, nasil olursa olsun mac oynanacak ama ambiyans olmazsa o zaman sikinti olur iste. Catiyi cok merak ediyorum ins basaksehir stadi gibi ses emilmez. Birde ambiyans da sadece cati etkin degil necmi abinin dedigi gibi loca camlarina kadar etken var.. Hatta avrupda bir stadda sirf bu yuzden loca camlari degiserek tek eksende yamuk takilmistir
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı quentine83

@Ekrem ellerine kollarına sağlık.maç öncesi müthiş oldu bu.seviyoruz seni ... :super:
İsmet Yarkın ONUR

ysariusta

• Ziyaretçi

@Ekrem eline emeğine sağlık.
Çatı ile ilgili benim hatırladığım, kedi yolları kuruluncaya kadar vinçler sahada olacak. Ne zaman kedi yollarını görürüz o zaman tarih net ortaya çıkar. Ancak ne olursa olsun. Hazirandan evvel bitecektir. Localar kullanılmaya başlanacaktır gibime geliyor.

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı cagdas44