Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6376190 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

@bjk_mabet ağustoda %100 bitiyor demişti onuda hatırlatıyım  :bandit:
İnşallah biter ama bence bitmeyecek  :iblush:

Çevrimdışı Efe

Çatı iskeletinin en erken Nisan sonu biteceğinde aynı fikirde miyiz @Efe abi :D Eğer aynı fikirdeysek 4 ayda saha drenajı ve çim yetişmez bence. Çünkü çatı kaplaması için sahada vinç olacak o yüzden drenaj yapılamayacak. Ancak kusursuz bir planlamayla Ağustos sonu açabiliriz o planlama yeteneğide yok malesef baştakilerde :by2:
cati kaplamasi istenirse 15 gunde biter cik buyutmeyin su kaplama olayini stad agustosta ilk ic saha macinda acilacak merak etmeyin kaba bitiyor artik en onemlisi kabanin ocak ayi icinde bitmesi ve catinin baslamasiydi bunlarda gercege donusuyor yavastan saha eger 3 ayda yetismezse onu yapanlardan suphe ederim  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

gkhntrkmn de bjk_mabet'in pabucunu attı  :D
@bjk_mabet in pabucunu kimse dama atamaz adam ilk gunden beri bizi bilgilendiriyor ve foto paylasiyor :).Mabet candir :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

29 ekimden once stadi acamayiz.Dediydi dersiniz :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı A.Ozkul

gkhntrkmn de bjk_mabet'in pabucunu attı  :D

yok artık böyle bir şeyin şaka dışında söylenebileceğini düşünmüyorum. umarım sende şaka amaçla söylemişsindir  :ebebe:
gkhntrkmn obitaş çalışanı ama maşallah stadta girip çıkmadığı yer yok. Özellikle çiçekler tarafından çok fotoğraf gönderiyor. Bunların yasak olduğunu düşünüyorum. Böyle giderse, uyarı alıp bir daha hiç fotoğraf gönderemeyebilir.  :s20: :akuma:
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2014, 17:55:44 A.Ozkul ]

Çevrimdışı If Else

Tribünlere göre Toplam Dökülen Beton Miktarı Grafiği (Temel+Tribün)

@Sezgin Cengiz hesaplamalarına göre yapılmıştır. Kendisine çok teşekkürler  :claps:

Tribünlere göre Temel ve Drenaj Hariç Dökülen Beton Miktarı Grafiği
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Oktay

İnşallah biter ama bence bitmeyecek  :iblush:
ne güzel demişsin ''bence bitmeyecek'' ipler senin elinde olsaydı kesin bitmezdi ama bu stat Ağustos'ta elini kolunu sallaya sallaya vede Gül'e oynaya bitecek  :ok:

Çevrimdışı If Else

Firmalara göre Toplam Dökülen Beton Miktarı Grafiği (Temel+Tribün)

@Sezgin Cengiz hesaplamalarına göre yapılmıştır. Kendisine çok teşekkürler  :claps:

Firmalara göre Temel ve Drenaj Hariç Dökülen Beton Miktarı Grafiği
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2014, 17:54:53 If Else ]
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Anıl

ne güzel demişsin ''bence bitmeyecek'' ipler senin elinde olsaydı kesin bitmezdi ama bu stat Ağustos'ta elini kolunu sallaya sallaya vede Gül'e oynaya bitecek  :ok:
İpler benim değil şu forumdan herhangi birinin elinde olsa şuan kaba biterdi @Oktay abi

Çevrimdışı Deniz

Firmalara göre Temel ve Drenaj Hariç Dökülen Beton Miktarı Grafiği
Abi ciceklerle obitasi yanlis yazmissin sanirim :)

Çevrimdışı Kemal

Totem yapmayın ağustosta mabetimizdeyiz inşallah

Çevrimdışı Efe

29 ekimden once stadi acamayiz.Dediydi dersiniz :D
hadi ordan bi dayanak goster bakayim :kop: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

sen ona bakma @Oktay abi stada yetismez trabzon macinida kaybetcez diyo  :iscrewy:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

sen ona bakma @Oktay abi stada yetismez trabzon macinida kaybetcez diyo  :iscrewy:
Maç konusunda konuşalım lütfen :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Maç konusunda konuşalım lütfen :bandit:
oğlum sonuna koyduk hedef göstermeyin beni cıkcam zaten mac saati yokum  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

İpler benim değil şu forumdan herhangi birinin elinde olsa şuan kaba biterdi @Oktay abi
bugün fiilen çatı işleri başladı yüz defa söyledik bir defa daha söylüyorum ; kabanın ( prekast dahil) bitmesiyle Çatının montajı ve havaya kalkması hazırlığı Eş Zamanlı ilerlicek yani en geç 3 ay sonra çatı havada olucak

Çevrimdışı Deniz

hadi ordan bi dayanak goster bakayim :kop: :kop:
Kaba insaattaki tahminlerime de oyle diyordunuz 4 ay once :naughty: :naughty:

Çevrimdışı Tolga

Hocam bu konuda ben sana katılıyorum Ağustos zor gibi bence :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Oktay

demekki iç dunyasında herşey ters gidecek diye bi algıya kapılıyor  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

hımm buna dayanarak diyosun yani peki 29 ekim olsun erken acilirsa bana çikolata alacaksin mehmet alacak sende alacaksin ok :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu arada seninle benim kaba insaat bitisi arasinda sadece 20 gun var bu 20 gun catiyla ilgili bi sapmaya neden olmayacak cati basladi artik halat serilme iside baslar prekastlarin bittigi bolumlerden gelecek ay  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

@Ekrem kardeşim resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz.birde saat kaçta çektiğinide paylaşırsan çok seviniriz.şimdiden ellerine sağlık...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Caner

Numaralının prekastına da inceden başlanılmaz mı artık sizce?