Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377026 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Geovani

@cagdas44 aynen kardeşim onuda düşünerek mart başı gibi dedim...yeni sezona yetişmesi için çatı işinin en geç haziran sonu bitmesi gerekiyor,komple çatı işi bitmeden çim işlemi başlayamaz çünkü sahada mutlaka vinç olacak...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

Yakın çekim.... GKHNTRKM

kolonlar cok yüksek degilmi sizce?.. yoksa bana mi böyle geliyor..birde kolonlar beyaz olmuyormuydu..cevaplandiysa kusura bakmayin..bayadir giremedim foruma :)

Çevrimdışı combomaxs

Çevrimdışı quentine83

kolonlar cok yüksek degilmi sizce?.. yoksa bana mi böyle geliyor..birde kolonlar beyaz olmuyormuydu..cevaplandiysa kusura bakmayin..bayadir giremedim foruma :)
aksine baya düşük geldi boyları.tahmini 4 metre falandır.çünkü bir işçi nerdeyse yarısına geliyor fotoda.foto yanıltıcıda olabilir.ama sonuç olarak gayet uygun.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı serti67

catı kolon yukseklıgı 7 metreden asagı dusuruldu sanırım daha once solenmıstı bu daha ıımı oldu bır bılen acıklayabılırr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı combomaxs

Suan ne durumda foto paylasilsa gunce guzel olucak

Çevrimdışı Anil

Aparatlar siyah renk olacağına göre uyum açısından üst katların siyah olacağı kesin diyebilir miyiz ?

Çevrimdışı Necmi

@If Else Mükemmel bir çalışma yapmışsın.Mayıstan beri obitaşın mükemmel çalıştığını belgeli olarak gösterdin resmen   :super:
sen onumu anladın @Deniz benim anladığım haziran temmuz ağustos aylarında obitaş sürekli temel yaptığı için beton miktarında artış var buna ramen çiçekler seviyesine çıkamamış işin içinden temeli çıkartırsak her iki firmanında o zaman karşılıklı mukayese olur buda çiçeklerin %25 gibi daha hızlı çalıştığını gösterir bu da normal çiçekler daha fazla emekçi bulunduruyor ve köşe çiçeklerin hızını çok kesti buna ramen son dönem obitaşın daha hızlı olduğunu söylüyordunuz ama çiçekler daha fazla üretim yapmış buda defalarca söylediğim gibi eski açık ve numaralının zor proje olması ve içerlerde çok fazla detay olmasından kaynaklanıyor bu beton farkı bu farkı yaratan birde kalıp farkı varki bu iki katı daha zordur benim kişisel fikrimce iki firmada daha hızlı yapabilirdi başta obitaşın yavaş olmasında kendi sorumluluğu vardı ama sonrasında aslan pay Beşiktaş inşaat AŞ de oldu ama parasız iş yaptığımıza göz önüne koyarsak mükemmel bir hızda diyebiliriz bundan sonra kredide çekildi sanırım grafik sürekli yükselerek devam edecektir para yoksa tüm zorluklar engel teşkil eder para varsa o zorlukların hepsi kolayca aşılır zorluk derken hava şartları malzeme giriş çıkışları resmi kurumlarla olan ilişkileri kasdediyorum çünkü her şeyin başı emekçinin çalışmasıdır çalıştıklarında bütün karar mercileri üzerinde baskı oluştururlar işlerin hızlanması için zorlarlar.

Çevrimdışı Anıl

sen onumu anladın @Deniz benim anladığım haziran temmuz ağustos aylarında obitaş sürekli temel yaptığı için beton miktarında artış var buna ramen çiçekler seviyesine çıkamamış işin içinden temeli çıkartırsak her iki firmanında o zaman karşılıklı mukayese olur buda çiçeklerin %25 gibi daha hızlı çalıştığını gösterir bu da normal çiçekler daha fazla emekçi bulunduruyor ve köşe çiçeklerin hızını çok kesti buna ramen son dönem obitaşın daha hızlı olduğunu söylüyordunuz ama çiçekler daha fazla üretim yapmış buda defalarca söylediğim gibi eski açık ve numaralının zor proje olması ve içerlerde çok fazla detay olmasından kaynaklanıyor bu beton farkı bu farkı yaratan birde kalıp farkı varki bu iki katı daha zordur benim kişisel fikrimce iki firmada daha hızlı yapabilirdi başta obitaşın yavaş olmasında kendi sorumluluğu vardı ama sonrasında aslan pay Beşiktaş inşaat AŞ de oldu ama parasız iş yaptığımıza göz önüne koyarsak mükemmel bir hızda diyebiliriz bundan sonra kredide çekildi sanırım grafik sürekli yükselerek devam edecektir para yoksa tüm zorluklar engel teşkil eder para varsa o zorlukların hepsi kolayca aşılır zorluk derken hava şartları malzeme giriş çıkışları resmi kurumlarla olan ilişkileri kasdediyorum çünkü her şeyin başı emekçinin çalışmasıdır çalıştıklarında bütün karar mercileri üzerinde baskı oluştururlar işlerin hızlanması için zorlarlar.
Kredi kesin çekildi mi @Necmi abi :alala:

Çevrimdışı Haldun

Ust tribunler doluluk orani daha dusuk olacagi icin siyah olmasi muhtemel ama beyaz olsa daha iyi olurdu daha canli gozukurdu,tt arenanin udt tribunleri vok karanlik gozukuyor,kolon en fazla 4 metre bu arada bir adamin boyu 1.75 derrsek eger

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ust tribunler doluluk orani daha dusuk olacagi icin siyah olmasi muhtemel ama beyaz olsa daha iyi olurdu daha canli gozukurdu,tt arenanin udt tribunleri vok karanlik gozukuyor,kolon en fazla 4 metre bu arada bir adamin boyu 1.75 derrsek eger
3.7 m diye hatırlıyorum ben 7 den düşmüştü hatta

Çevrimdışı Necmi

Aparatlar siyah renk olacağına göre uyum açısından üst katların siyah olacağı kesin diyebilir miyiz ?
bence onların üzeri bir şeyle kaplanır siyah kalmaz çatı beyaz kolonlar beyaz orda siyah aksam pek iyi durmaz tahminimce paslanmaz veya farklı bir malzemeyle kapatılacaktır. Aynı zamanda su güneş ve rüzgar erozyonundan demirleri korumak gerekiyor orda 40 yıl dayanması gereken bir çatı yapılıyor zaten sürekli baskı altında olacak demirleri birde dış baskıya tutmamak gerekir diye düşünüyorum bakalım bekleyip göreceğiz iş başladığına göre projeler tamamdır :naughty: @bjk_mabet i biraz baskı altına almak gerekiyor :evillol:

Çevrimdışı Haldun

3.7 m diye hatırlıyorum ben 7 den düşmüştü hatta
olabilir 3.7 ama kesinlikle 4 metreden yuksek degil ,fazla yuksek olmamasi akustik acidan iyi mi kotu mu @Necmi abi anlar ama...

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

olabilir 3.7 ama kesinlikle 4 metreden yuksek degil ,fazla yuksek olmamasi akustik acidan iyi mi kotu mu @Necmi abi anlar ama...
:alala: 7 metreden 4 metreye boşuna düşürülmemiştir burda her şey hesapla yapılıyor bu catı kaplamasıda ambians niteliklerinden dolayı seçilmiş akustik bu stadda en çok önem verilen konu hiç bir şekilde taviz verilmez sadece maç değil unutmayın İstanbulun konser merkezi olacak bir yapı inşaa ediliyor sesin berrak olması şart emin olun çatı yüksek önem arzetmiyor her kes çatıya takıldı orda en çok yansımayı yapacak olan loca camlarıdır onlar içinde çalışma yapmak gerekiyor ben söylüyorum akustiği bozabilecek en önemli etkende yeni açık stadın simetrisini orası bozuyor konserler o tarafta yapılacağı için konserde sıkıntı yaratmaz ama maçlarda nasıl bir sonuç yaratacağını göreceğiz Başakşehirde dikkatinizi çektimi ambians olarak çok başarısız bir stad olmuş ses emiliyor

Çevrimdışı riza calli

Basaksehir stadinda on koltuk aralari cok bos geldi bana.yan yana degil onumdeki koltuk mesafem coktu.bizim statda da mi bole olacak acaba bana cok geldi.

Çevrimdışı Necmi

@cagdas44 aynen kardeşim onuda düşünerek mart başı gibi dedim...yeni sezona yetişmesi için çatı işinin en geç haziran sonu bitmesi gerekiyor,komple çatı işi bitmeden çim işlemi başlayamaz çünkü sahada mutlaka vinç olacak...
çim ekimi ve büyümesi iki aylık bir zaman gerekiyor birde bunun alt yapısı var sahanın yükseltilmesi drenajların ve sulama tesisatının yapılması tamamı için iki ay yetmez çatının mayısta bitmesi lazım tabi çatı devam ederken saha alt yapısınıda yapabilirlerse bir şey diyemem @Geovani

Çevrimdışı Necmi

Basaksehir stadinda on koltuk aralari cok bos geldi bana.yan yana degil onumdeki koltuk mesafem coktu.bizim statda da mi bole olacak acaba bana cok geldi.
evet bizdede öyle olacak ama koltuk aralıkları daha yakın olacak

Çevrimdışı Haldun

:alala: 7 metreden 4 metreye boşuna düşürülmemiştir burda her şey hesapla yapılıyor bu catı kaplamasıda ambians niteliklerinden dolayı seçilmiş akustik bu stadda en çok önem verilen konu hiç bir şekilde taviz verilmez sadece maç değil unutmayın İstanbulun konser merkezi olacak bir yapı inşaa ediliyor sesin berrak olması şart emin olun çatı yüksek önem arzetmiyor her kes çatıya takıldı orda en çok yansımayı yapacak olan loca camlarıdır onlar içinde çalışma yapmak gerekiyor ben söylüyorum akustiği bozabilecek en önemli etkende yeni açık stadın simetrisini orası bozuyor konserler o tarafta yapılacağı için konserde sıkıntı yaratmaz ama maçlarda nasıl bir sonuç yaratacağını göreceğiz Başakşehirde dikkatinizi çektimi ambians olarak çok başarısız bir stad olmuş ses emiliyor
neden eski acik degil de yeni acik bozuyor stadin simetrisini necmi abi  :alala: bi de deigin gibi localar ambiyans icin dedigin gibi cok etkili olsa gerek manchestirin stadinda ozel olarak duzenlrnmisti camlar akustik icin national in belgeselinde geciyor

Çevrimdışı Karabay

akşam fotosu olacak mı arkadaşlar ???
vay be. Bu forumdan iki üç forum önce daha yeni yeni bir araya gelirkene haftada bir foto gelsede şenlensek derken şimdi öğünlük resim bakıyoruz :) statla beraber bizlerde çok çok çok yol aldık.  Fırsattan istifade emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ve saygılar.

Çevrimiçi Rasim

Çatının tamamlanmasına son 210 gün  :busted_cop: :biggrinking:
ne yaptin sen ya okadar uzun sürmesi imkansiz :alala:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Haldun

vay be. Bu forumdan iki üç forum önce daha yeni yeni bir araya gelirkene haftada bir foto gelsede şenlensek derken şimdi öğünlük resim bakıyoruz :) statla beraber bizlerde çok çok çok yol aldık.  Fırsattan istifade emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ve saygılar.
saygilar abi adamin hasisin

Çevrimdışı Ibi_39

Bence cati kolonlarinin yükseliginin düsürülmüs olmasi, akustik ile alakali! Bu arada saha - cati yüksekligi nekadar olacakti?

Çevrimdışı Burak

Çatı kaplaması yeni açık tarafından başlayıp eski açığa doğru yapılırsa bir süre sonra sahada vinç olmasına rağmen yeni açık tarafından zemin yükseltilmesi ve drenaj işlemlerine başlanabilir diye düşünüyorum  :iscrewy:

Çevrimdışı Anıl

Gelen 4 çatı kolonundan 3 tanesi takılmış an itibariyle. Kaynak: Gökhan Türkmen