Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6376944 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı If Else

@If Else Mükemmel bir çalışma yapmışsın.Mayıstan beri obitaşın mükemmel çalıştığını belgeli olarak gösterdin resmen   :super:

Çok teşekkürler ama asıl emek @Sezgin Cengiz arkadaşımızın. Bütün hesaplamaları tek tek kendisi yaptı.  :claps:

Bu grafiğe göre Obitaş yavaş başladıktan sonra Çiçeklere ayak uyduruyor. Hemen hemen yakın hızlarda çalışma yapıyorlar.

Ayrıca Kasım ayında Çiçekleri yavaş gözüktüğü için eleştiren arkadaşların da haksız olduğunu görüyoruz. Çiçekler'in yaptığı çalışmalar çok fazla göz önünde olmadığı için yanlış bir algı oluşmuş.
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı 34BJK64

İnanılmaz ama stadımız bitiyor. Çatıda başladı.  :sevinc
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı Deniz

Çok teşekkürler ama asıl emek @Sezgin Cengiz arkadaşımızın. Bütün hesaplamaları tek tek kendisi yaptı.  :claps:

Bu grafiğe göre Obitaş yavaş başladıktan sonra Çiçeklere ayak uyduruyor. Hemen hemen yakın hızlarda çalışma yapıyorlar.

Ayrıca Kasım ayında Çiçekleri yavaş gözüktüğü için eleştiren arkadaşların da haksız olduğunu görüyoruz. Çiçekler'in yaptığı çalışmalar çok fazla göz önünde olmadığı için yanlış bir algı oluşmuş.
Sonuç olarak şu an iki firmanın da hızı birbirine eşit yani inşaat sorunsuz sıkıntısız ilerliyor  :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@If Else Mükemmel bir çalışma yapmışsın.Mayıstan beri obitaşın mükemmel çalıştığını belgeli olarak gösterdin resmen   :super:
Kesinlikle katılıyorum @Deniz :claps:
Obitaşa Yavaş diyenler Şimdi ne diyecekler bakalım :iscrewy:
@If Else Abinin yaptığı çalışmaya Göre Obitaşın , Çiçeklerden daha Hızlı olduğu Belgelenmiştir !!!
Teşekkurler @If Else abi , Obitaşa yavaş diyenlerin Tezini Çürüttüğün için :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi mayguntr

@If Else Abinin yaptığı çalışmaya Göre Obitaşın , Çiçeklerden daha Hızlı olduğu Belgelenmiştir !!!
Teşekkurler @If Else abi , Obitaşa yavaş diyenlerin Tezini Çürüttüğün için :claps: :claps:

Ya ben mi yanlış bakıyorum grafiğe , çiçekler çok kısa bi aralık dışında her zaman daha fazla beton atmışlar,son dönemlerde dahil olmak üzere.

Çevrimdışı Anıl

:alala::alala:

Çevrimdışı iyimserure

arkadaşlar bu çatı kolonlarını takan işçiler çiçeklere mi ait yoksa farklı bir firma mı girdi şantiyeye?

Çevrimdışı Anıl

Ya ben mi yanlış bakıyorum grafiğe , çiçekler çok kısa bi aralık dışında her zaman daha fazla beton atmışlar,son dönemlerde dahil olmak üzere.
Aynen öyle, grafikler herşeyi açıklıyor zaten başka birşey söylemeye gerek yok :tabe:

Çevrimdışı Anıl

arkadaşlar bu çatı kolonlarını takan işçiler çiçeklere mi ait yoksa farklı bir firma mı girdi şantiyeye?
İz İnşaat yapıyor çatı işlerini :ok:

Çevrimdışı iyimserure

Çevrimdışı smtcglr

çatı apatarı çok sağlam bişeye benzemiyor  :alala:

Çevrimdışı Türkay

17 milyon euro'yu tutacak abi mutlaka sağlam yapmışlardır  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Rizzi

Çevrimdışı cagdas44

Malzeme plastik gibi görünüyor boyadan dolayı ama emin olun sağlam bir döküm söz konusu  :tabe:

Çevrimdışı Efe

Pm derken :alala: Özel,mesajmı atayım @Efe abi  :alala: Birde nasıl atacağımı yazarsan sevinirim :bandit:Mesajı Bugün de mi atayım Çarşamba günümü  :)
bugun at iletilerim var yukarida ordan gonder o sana doner yada siteye gidigi zaman bi citlat  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Çatı kolonu sanki plastikden yapılmış gibi duruyor

:lol:

Çin mali abi  :D kesinlikle metal ve cok kalitelu bir malzemeden imal edilmistir cok buyuk oranda baskiya dayanabilecek bi celik sutun merak etmeyin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

şoktayız...çatı montajı başladı ya
aralikta baslar demistim ama ben dimi beni hic dinlemiyorsunuz :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı happy_

Fikret Orman 17 Kasım'da BJK TV'deki programda 15 güne kadar çatı için çalışmalar başlayacak dediğinde hiçbirimiz ihtimal vermemiştik değil mi? Ama işte kara kolonlar dikilmeye başlandı bile...

Çevrimdışı Geovani

Çok şükür çatıyada BİSMİLLAH dedik  :) projeye göre bu çatı ekipmanın üstünde aynı beton sütunlar gibi yatay ekipmanlar gelecek...bütün işler peşi sıra yapılıyor kaba inşaatın ocak sonu gibi  bittiğini öngörsek biçok yerde prekast işi sonlanmış veya sonlanmaya yakın olacak ve akabinde çatı aparatları,büyük ihtimalle mart başı çatı havalanmaya başlar inş....havaya kalkıp montajı 4 ay sürse ,2 ayda çimlendirme diğer işler yeni sezonda mabetteyiz  :D :D
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Efe

Çatıyı iz insaat yapiyor kolay gelsin diyelim zor bi isi basariyla bitirecekler insallah tum besiktaslilara catimiz hayirli olsun dunyanin en estetik catisi bizim olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

@Deniz şu çalışmaları sezgininki ile birlikte ilgili bölüme atarsan iyi olur  sonra benim bu mesajını silersin.ilgili bölüm derken hani projeler kesitler filan varya oraya.

Çevrimdışı Necmi

@Efe Abi sen Çarşamba Günü İstanbulda Olacakmısın :alala:
Ben Çarşamba Günü Foto çekmeye gideceğim :bandit:
Birde Çarşamba günü Gittiğimde @bjk_mabet le görüşme, Tanışma Şansım varmı :alala: :alala: @Necmi Abi , @Efe Abi :busted_cop:
bunu @bjk_mabet e sorman gerekir onun randevularını ben düzenlemiyorum :D @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı cagdas44

Çok şükür çatıyada BİSMİLLAH dedik  :) projeye göre bu çatı ekipmanın üstünde aynı beton sütunlar gibi yatay ekipmanlar gelecek...bütün işler peşi sıra yapılıyor kaba inşaatın ocak sonu gibi  bittiğini öngörsek biçok yerde prekast işi sonlanmış veya sonlanmaya yakın olacak ve akabinde çatı aparatları,büyük ihtimalle mart başı çatı havalanmaya başlar inş....havaya kalkıp montajı 4 ay sürse ,2 ayda çimlendirme diğer işler yeni sezonda mabetteyiz  :D :D

@Geovani hocam bu çelik sütünların arasına takılacak apartlar ve sonrasında stand jackler var, benim tahminim bu ilk kolonlar ile bir tecrübe çalışması yapılacak sonrasında kaba ve prekasta paralel olarak çelik sütun ve çelik bağlantılar tamamlanacak muhtemelen prekast işi bitene kadar stand jacker aşamasına ancak geliriz ki stand jacker takımına paralel olarak ahşap kablo yollarıda yapılıp son prekast sonrası hızlı bir çelik serme orta halka montajı ve kaldırma süreci yaşanabilir gibi geliyor

Çevrimdışı quentine83

numaralıda 5.testere kiriş tablasını yatırmışlar.noluyo laan .stat bitiyor şaka maka...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR