Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377772 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

84 tane olucak çelik çatı kolonlarindan 4 tanesi geldi montajı pazar günü başliyacak
Paletli vinçte şuan kapalı önünde olduğuna göre :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Serkan_1903

Sonra dedim ki iyi ki BEŞİKTAŞ'lıyım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bugun fotoya kimler gidiyor  :icool:
@Efe Abi sen Çarşamba Günü İstanbulda Olacakmısın :alala:
Ben Çarşamba Günü Foto çekmeye gideceğim :bandit:
Birde Çarşamba günü Gittiğimde @bjk_mabet le görüşme, Tanışma Şansım varmı :alala: :alala: @Necmi Abi , @Efe Abi :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Güneş karşıdan geldiğinden tam görünmüyor ama çatı için kolonlar :sevinc  dikiliyor  sanki.Gerçi 4 tane ama olsun.Başlamak işin yarısını bitirmek hesabı.

Çevrimdışı ahmetx

Bjk yazısı yeterli,fazlası görüntü kirliliği oluşturur.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı F1RAt

Şu logodaki bayrak hususunda yapılan yanlışlığa artık son vermek gerek. Bizim haricimizde Elazığspor, Bursaspor, Kasımpaşa kulüp logolarında da Türk Bayrağı yeralıyor.

Onlar yasak olmasina ragmen, sonradan kendileri eklediler diye biliyorum. Onlarinki logo nun icinde degil, hep yandan ilistirilmis sekilde. Bizimki ise, bize ozel olarak verildi. Bayragin baska logolarda olmalari cok da onemli degil, onemli olan, bize bu hak ozel olarak verilirken, yaninda bir de Turkiyeyi temsil etme hakki verilmistir. Besiktas milli takim gibidir. Cunku Besiktas in 11 futbolcusu, bir milli macta, milli takim olarak sahaya cikmistir.

Çevrimdışı Serkan_1903

Çevrimdışı Serkan_1903

Çevrimdışı Efe

@Efe Abi sen Çarşamba Günü İstanbulda Olacakmısın :alala:
Ben Çarşamba Günü Foto çekmeye gideceğim :bandit:
Birde Çarşamba günü Gittiğimde @bjk_mabet le görüşme, Tanışma Şansım varmı :alala: :alala: @Necmi Abi , @Efe Abi :busted_cop:
persembe oglen istanbuldayim mabete pm at telefonla ulasirsin ordaysa yardimci olur sana carsamba gunu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan_1903

Çevrimdışı Serkan_1903

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

persembe oglen istanbuldayim mabete pm at telefonla ulasirsin ordaysa yardimci olur sana carsamba gunu
Pm derken :alala: Özel,mesajmı atayım @Efe abi  :alala: Birde nasıl atacağımı yazarsan sevinirim :bandit:Mesajı Bugün de mi atayım Çarşamba günümü  :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

İlk çatı kolonu takılıyor, nerede bu forum  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı FARUK

Gözümüz aydın :)
Nereden nereye

Çevrimdışı Serkan_1903

Çevrimdışı ahmet türker

Ali Rıza emeğine sağlık. Zor bir iş yapıyorsun.
Konı dışı yazılanlar gerçekten can sıkıyor. İnsan bir süre sonra hızlı hızlı geçip sadece foto olan iletilere ya da mabet, necmi abi, efe gibi stad konusunda bilgi verdiğini bildiğimiz üyeleri okuyor. Arada kaçırdıklarımız da oluyordur. Konu dışını da genelde hep aynı kişiler yapıyor. Bari bu arkadaşlar mesajı silinince bunu uzatmasın rica ediyoruz. Daha önce de yazdım. Bizim uyarmamızla olcak iş değil onlar dikkatli davranmalı. Çalışan ama stadı her gün takip etmek isteyen insanlar için çok 25-30 sayfa muhabbet yerine 10 sayfa tadı kaçmamış bilgı içeren paylaşım okumak önemli. Anlayış bekliyoruz.
senin yazdığın bu yazı da konu dışı ,benim sana bu yazıyı yazmam da konu dışı, yani konu dışına bazen böyle çıkılıyor onur kardeşim. :lol:  :lol:

Çevrimdışı Serkan_1903

Çevrimdışı Tower

şoktayız...çatı montajı başladı ya
Beşiktaş Gençlerbirliği Maçı Yeni Stadımızda...

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Serkan_1903

Ilk çatı kolonunun dikilme anına şahitlik ettim, kendimi şanslı hissediyorum :)

Çevrimdışı Deniz

07.12.2014 Çatı için ilk Somut adım atıldı.Saymaya başlayalım bakalım ne kadar sürecek..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Caner

Vay anasını Serhat neler dönmüş ya? İlk çatı kolonunu da görmüş olduk. Bu arada çiçekler de üst kirişlerde hızlı gidiyor baya. Obitaşta bu ay sonuna kadar şöyle toplamda 20 tane falan kiriş tamamlamış olsa artık hakkatten bitmeye çok az kalmış olacak.

Çevrimdışı ALI RIZA

Haydi bismillah deyip ilk aparat takıldı kazasız belasız hızlı şekilde diğerleri de takılır...!