Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6381416 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Caner

Arkadaşlar, sizce bu ay sonuna kadar yeni açıkta kaç üst kiriş bitmiş olur? Şu an 12.sini yatırmışlar, 20'yi görür müyüz acaba?

Çevrimdışı ahmet türker

numaralı tablada beton püskürtücü hazırlık yapıyor beton var galiba . :)

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Numaralıda beton başlayacak. Fışkırtıcı demir atmış.  :super:
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı ahmet türker

Arkadaşlar, sizce bu ay sonuna kadar yeni açıkta kaç üst kiriş bitmiş olur? Şu an 12.sini yatırmışlar, 20'yi görür müyüz acaba?
ben 20 olmasada yakın olur diyorum biraz hızlandılar caner kardeşim. :)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

belkide haklısındır ama bu kredi alma işleri bana her zaman itici gelmiştir ,hele hele yıldırım demirörenin kredi kullanimlarından sonra. :alala:
Peki kalan işleri  hangi parayla  yapacağız??

Kamera hızlandı görüntü bozuluyor eski ayar iyiydi :by2:

Çevrimdışı Erdemm

Keşke bütçesi sürekli fazla verse kulübün de o parayla yapılsa ama, finansman sıkıntısı olduğu da aşikar..
Mesele onu doğru planlayıp, uzun vadede geri döndürebilmek..
Geçen hafta Sayın Ahmet Nur Çebi kötü senaryo olarak gelecek sezon başını verirken bile
bu finansman problemi olmaması koşuluyla anlamında bir şeyler söylemeyi de ihmal etmedi..

belkide haklısındır ama bu kredi alma işleri bana her zaman itici gelmiştir ,hele hele yıldırım demirörenin kredi kullanimlarından sonra. :alala:

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

@LVNT.GEMICI sen şimdiye kadar nerelerdeydin yahu,@Efe ile birlikte forumun kartal gözlüsüsün artık. :D
genelde yazmam buralardayım ama bi şey yakalayınca kimsedende ses çıkmayınca yazar oldum  :D :D :D
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı demir_kArtAl

çatı parçalarını yakalayarak voleyi vurdun zaten  :lol:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı onurt

http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2014/12/05/besiktasa-mujdeli-haber-geldi
Beşiktaş'a müjdeli haber geldi..
Yaşadığı mali krizden çıkmanın hesaplarını yapan siyah-beyazlı yönetimin, AktifBank’la 67 milyon dolarlık kredi anlaşmasını bugün imzalaması bekleniyor.
Artık sadece imzaların atılmasına kalan bu anlaşma resmiyet kazanırsa şartları da şu şekilde olacak:
Beşiktal'ın daha önce AktifBank'tan kullandığı 20 milyon TL'lik kredi, 67 milyon dolardan düşülecek. Yani siyah-beyazlıların kasasına 58 milyon dolar girecek. Ancak bu para kulübe tek seferde değil, planlanan süreçler halinde parça parça ödenecek. Beşiktaş ise ilk 2 yıl geri ödeme yapmayacak. Kulüp, 8.75 faizle alacağı bu krediyi 8 senede geri ödeyecek.
yalan haber olma ihtimali yüksek. dolar bazında bir kredide 8.75% faiz olmaz.
karşılığı tutarın TL faizi olabilir ama güncel koşullarda TL için de 8.75% düşük bir faiz eğer özel bir devlet teşviği vs yoksa.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

haydaa  FIGHT FOR US ‏@herbranstaBJK  9 dk.9 dakika önce
BİLGİ | UEFA,Beşiktaş'ın borç yapılandırmasının büyük bölümünü kapsayan Vodafone Arena inşaatını incelemek için Türkiye'ye heyet gönderiyor
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

haydaa  FIGHT FOR US ‏@herbranstaBJK  9 dk.9 dakika önce
BİLGİ | UEFA,Beşiktaş'ın borç yapılandırmasının büyük bölümünü kapsayan Vodafone Arena inşaatını incelemek için Türkiye'ye heyet gönderiyor

Kötü bir şey değil bu abi gelsinler stat görsünler :D @ahmetx

Çevrimdışı ahmet türker

Peki kalan işleri  hangi parayla  yapacağız??
ben alınmasın demedim zaten ,mecbur kalınırsa tabiki de alınmalı ama şartları da önemli . :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

gelmelerine gerek yok ki,bizim forumu takip etsinler yeter.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

yeşil stat sertifikası vermeye geliyolardır

Çevrimdışı FARUK

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi  şimdi7 saniye önce
Vodafone Arena 5 Aralık 2014

Çevrimdışı TØLGA

[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2014, 16:33:49 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

yeniinönü kesin bizi takip ediyor :)
@Efe ne zaman istese, hem de istediği saatte atıyor :)
buradaysan ses ver yeniinönü  :ok:

Çevrimdışı cagdas44

haberi yapan ile krediyi verenin aynı havuzdan olması beni bu haberi inandırmaya doğru itiyor. ve buda demek ki biz 2+8= 10 yıl daha passoligin zorunlu müşterisiyiz.  :alala: :alala:

Katılıyorum  :ok:
Haberi yapan Turkuaz Medya gurubu , Krediyi veren bankanın sahibide Turkuaz Medya grubunun sahibi aynı zamanda  :bandit:
Ama Turkuaz Medya ve Onun uzantılarıyla çok sıkı fıkı olmamız Hiç hoşuma gitmiyor açıkçası  :akuma:  :akuma:

Şöyle bir şey var, Sabah grubu Turkuaz medyanın ama Turkuaz Medya artık Çalık'ların değil hava problemi ile el değiştirdi orası ama banka Çalıkların ve havuz hala aynı havuz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

numaralı stat maketine göre biraz aşağıda kaldı galiba yoksa bana mı öyle geliyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi  şimdi7 saniye önce
Vodafone Arena 5 Aralık 2014

stat artık kadraj a sıgmamaya başladı hey maşallah :)

Çevrimdışı murat

yeni uefa stad kriterlerini belirlemek için geliyorlardır :D

Çevrimdışı mduru

Numaralıdaki sütunların arkasındaki boş duvara doğru kalıp koymuşlar orası boş değilmiydi
acaba o kalıplar niçin