Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6383301 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
evet başvurular ve evraklar gonderildi
merak ettiğimden soruyorum yeşil sertifikanın ne gibi bir getirisi var? olup olmaması neyi değiştiriyor?

Çevrimdışı Necdet KORKMAZ

bjk mabet wifinin 50 55 bin kişiye hizmet verecegini söylemiş hadi ateistler bunu da açıklasın bakayim :)

Stad içinde çalışacak personelı, restaurant ve diğer magazalardakı müsterileride  hesaba katmıslardır.  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

muhtemelen o sunulan server a bağlanmak için şifre vs gibi birşey olacak o da biletle bağlantılı birşey olacak.. yoksa fiziken stadın orda olmak giriş için yeterli değildir...
evet bende öyle düşünüyorum zaten  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı faith

Starbucks 'ın WC lerine bile fişte yazan şifre ile girildiği düşünülürse hiç kimse yüksek hızlı interneti babasının hayrına dağıtmaz. Bilet satın alana tek ip/tek kullanımlık şifre verilir olur biter.

Çevrimiçi Necmi

Sesli düşünüyordum çatının ağırlığı ne kadar olur acaba taşırmı sizce  :alala: mabet bilgi verir herhalde :)
sesli düşünüyorum taşımayacaksa neden yapsınlar 17 M € yu ya tutarsa diye asmıyorlardır herhalde :naughty: @Ümit Marmaris

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sesli düşünüyorum taşımayacaksa neden yapsınlar 17 M € yu ya tutarsa diye asmıyorlardır herhalde :naughty: @Ümit Marmaris
Bizim başkan belki Poker seviyordur nerden biliyorsun Necmi abi?  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tayfun

ben yazılı düşünüyorum ama aklıma bir şey gelmedi.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Haldun

Stad içinde çalışacak personelı, restaurant ve diğer magazalardakı müsterileride  hesaba katmıslardır.  :alala:
kapasite bakımından  42 üstü 50 aşagısı süpriz gelecek  :ok:

Çevrimiçi Necmi

bence çift turnikeyi hesaba katmışlardır :evillol:

Çevrimdışı Aykutt

Gece yayını açtım yaklaşık 3 sıralarındaydı.Arkası örtülü bir kamyon geldi.Dedim kesin bir süpriz olacak.@bjk_mabet doğru değil mi o kamyon çatı aparatı barındırıyordu.Kimse izlemiyor diye 3te geldi o kamyon. :lol:

Çevrimdışı tayfun

Gece yayını açtım yaklaşık 3 sıralarındaydı.Arkası örtülü bir kamyon geldi.Dedim kesin bir süpriz olacak.@bjk_mabet doğru değil mi o kamyon çatı aparatı barındırıyordu.Kimse izlemiyor diye 3te geldi o kamyon. :lol:
ben gece 3 de tsubasa izliyorum :D
yumurcak tv.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmet türker

haydaaaaaa @ahmet türker abim gelmiş hoşgeldin abi saygılar :)
haydaaaa samet demirsoy kardeşim ben hep buradayım günde en az 4 saatimi forumda geçiriyorum. :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

haydaaaa samet demirsoy kardeşim ben hep buradayım günde en az 4 saatimi forumda geçiriyorum. :tabe:
bende 4 saatimi ayırıyorum foruma @ahmet türker abi  :evillol:  :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

bende 4 saatimi ayırıyorum foruma @ahmet türker abi  :evillol:  :evillol:
gerçekten de en az 4 saat ali rıza kardeşim . :tabe:

Hocam çatı aparatlarının sayısıyla ilgili konuşuyorduk onun için öyle bir cümle çıktı ortaya  :D :D :D

Çevrimdışı ALI RIZA

gerçekten de en az 4 saat ali rıza kardeşim . :tabe:
aynen abi bende en az 4 saat yokum  :kop:  :kop:

Çevrimdışı SDemirsoy

sabah göremedim abim seni o yüzden :) @ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türken

ben gece 3 de tsubasa izliyorum :D
yumurcak tv.
işte bu işte bu. Evdeki velet yüzünden benden başka gece kalkıp tsubasa izleyen varmıdır diye merak ediyordum. Gece uyanıyor benide uyandırıyor izleyecekmiş diye. O çizgi filmi o saate koyanın :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

sabah göremedim abim seni o yüzden :) @ahmet türker
sabah göremezsin çünkü 12 den önce yataktan çıkmıyorum emeklilik işte kıymetli kardeşim. :)

Çevrimdışı Musa1903

abi çatı aparatları bile gelse neden gizli getirsinler ki sanki suç mu taraftarı heyecanlandırcak bir şeyde yapmazlar çünkü artık kaba bitiyor yavaş yavaş doğal olarakta çatı malzemeleri geliyor  :D

Çevrimdışı ahmet türker

işte bu işte bu. Evdeki velet yüzünden benden başka gece kalkıp tsubasa izleyen varmıdır diye merak ediyordum. Gece uyanıyor benide uyandırıyor izleyecekmiş diye. O çizgi filmi o saate koyanın :lol:
:kop:  :kop:  :kop: ben de geç yatıyorum ben de seyretsemmi acaba ahmet kardeşim. :)

Çevrimdışı Sutlas

Çevrimdışı TØLGA

abi o saat sıkıntı oluyorsa müsait olduğunuz bir saatte internetten acsaniza :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK