Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6383864 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Geovani

İlk kazma,ilk temel betonu ilk testere kiriş,ilk prekast,ilk çatı kolonları her ilk ayrı bi heyecan çok şükür bi tarihe tanıklık etme fırsatımız oluyor hayırlısıyla bittiği ilk üçlüyü çektiğimiz günleride görmek nasip olur İNŞALAHHHHHH...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı bjk_mabet

Stat bitince yeşil sertifika sahibi olabilecek mi? Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim..
evet başvurular ve evraklar gonderildi
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni açık tabla ve numaralı tablada toplam 600 m3 beton dökümü olucak
:You_Rock_Emoticon: :You_Rock_Emoticon:
guzel haberler ust uste
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

Beleştepedeyim güzel çalışma var  :sevinc
ee bi kaç foto atarsın artık kardeşim.... :super:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı quentine83

numaralıda ilk testere kiriş için demir başlamış.gözlerim beni yanıltmadıysa... :sevinc
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı WarrChief

dur ortalıgı karıstırıyım  50 bin - 55 b,n derken neyi kastediyor :) :)  :) :)
stad sısında bekleyenlerde olacaktır:D:D onlarla beraber diyelim demekki kapasite 55bini gecmicek hatta 50binde olmayabilir:)) 48bin candırrr

2g3g4g meselesinde
bu arada vodafone üyesi olanlar bundan yararlanabilir yani bu sayı fazlasıyla yeterli herkesmi vodafonelu canım:))
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2014, 14:38:09 WarrChief ]

Çevrimdışı yigitcan1903

numaralıda ilk testere kiriş için demir başlamış.gözlerim beni yanıltmadıysa... :sevinc
Doğrudur :)

Çevrimdışı TØLGA

stad sısında bekleyenlerde olacaktır:D:D onlarla beraber diyelim demekki kapasite 55bini gecmicek hatta 50binde olmayabilir:)) 48bin candırrr
stadin disindakiler yararlanamicak bunlardan bence alakasi yok
Yoksa stadin dibinde yatcak adamlar biliyorum ben olur yaniii  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Numaralidaki üst kattaki kiriş işleri gizli gidecek galiba heee güzel güzell :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALBATROS

eski açık köşe prekastları kapıya tam dayanmıyor arada boşluk var oraya minik prekastmı koyacaklar?

Çevrimdışı WarrChief

olurmu canım ne diyordu baskan biz ekranlardan  otobüsün gelşişini vs gostericez sinerji yaratıcaz diyordu buradan cok sey cıkar yani telefona app gelecekti buradan takip edip otobüsü karsılayanlar olacaktır yani bilmiyorumki:)) bence yinede genis alanlara hitap edecektir))

Çevrimdışı ahmet türker

eski açık son kısım ve numaralı son kısım da eleman sayısı baya artmış çalışmaları hızlandırdılar yılbaşına yetiştirecekler herhalde . :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

olurmu canım ne diyordu baskan biz ekranlardan  otobüsün gelşişini vs gostericez sinerji yaratıcaz diyordu buradan cok sey cıkar yani telefona app gelecekti buradan takip edip otobüsü karsılayanlar olacaktır yani bilmiyorumki:)) bence yinede genis alanlara hitap edecektir))
ekranlar stadın içinde olacak kardeşim. :)

Çevrimdışı SDemirsoy

eski açık son kısım ve numaralı son kısım da eleman sayısı baya artmış çalışmaları hızlandırdılar yılbaşına yetiştirecekler herhalde . :ok:
haydaaaaaa @ahmet türker abim gelmiş hoşgeldin abi saygılar :)

Çevrimdışı TØLGA

eski açık köşe prekastları kapıya tam dayanmıyor arada boşluk var oraya minik prekastmı koyacaklar?
evetttt :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

evt basladi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

evt basladi
hızlı gidecek gibi abi numaralida testere kiriş isleri ne dersin bir kerede 4 tane iskele hazirlamislar  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı WarrChief

ekranlar stadın içinde olacak kardeşim. :)

ekran bir örnekti abi:D:D  bu istasyonların kapsadıgı alan cok buyuktur dolayısıyla o beklediğimiz 55binlik kapasiteler soz konusu olmaz beklentiye girmeyelim benim tamemen amacım bu:)) biz 41bine alısalımda:)) diğerleri süpriz olsun

Çevrimdışı siyah-1903

muhtemelen o sunulan server a bağlanmak için şifre vs gibi birşey olacak o da biletle bağlantılı birşey olacak.. yoksa fiziken stadın orda olmak giriş için yeterli değildir...
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2014, 14:56:33 siyah-1903 ]
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Efe

hızlı gidecek gibi abi numaralida testere kiriş isleri ne dersin bir kerede 4 tane iskele hazirlamislar  :biggrinking:
1 aya baya bi degisim olacak gibi stadta su 4 gunde baya is yapildı kaybedilen zaman telafi ediliyor bitise hizla yaklasiyoruz artik obitas 8 tane daha testere bitirdimi stad artik oldugu gibi ortaya cikacak ocak ayinda da testerelerle ust yatay kirislerin bitmesini bekleyecegiz az kaldi artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Geovani

Numaralıdaki basın lounge katından dolayı testere kirişler daha kolay yapılacak gibi gözüküyor
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR