Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6383949 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Bende başkan o sayıyı yarı düşürdük dedi diye hatırlıyorum yani totalde 42 tane  :alala:
Sesli düşünüyordum çatının ağırlığı ne kadar olur acaba taşırmı sizce  :alala: mabet bilgi verir herhalde :)

Çevrimdışı Burak Akay

bence ön tabla değilde bi arkadan otopark katından bir yeri betonluyor.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmetx

Sesli düşünüyordum çatının ağırlığı ne kadar olur acaba taşırmı sizce  :alala: mabet bilgi verir herhalde :)
çatının ağırlığı ptfe siz 2000 ton hocam yaklaşık.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı bjk_mabet

bence ön tabla değilde bi arkadan otopark katından bir yeri betonluyor.
yeni açık tabla ve numaralı tablada toplam 600 m3 beton dökümü olucak
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ugurkartalizma

Sanki ağırlığı taşıyabildiği için ve görünüm açısından mı ne yarıya düşmüştü yalan olmasın benim bilinçaltımda o var  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

bu forumda heyecanlanıcağım en büyük şey , çatıyı kaplıycak malzemeyi görmek olur gerisi hikaye  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

kaldırır çatıyı halatlar gerilsin halatlar tutacak :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

yeni açıkta testere kirişi yerleştiriyolar meraklılarına duyurulur  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ardau

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Haldun

bu forumda heyecanlanıcağım en büyük şey , çatıyı kaplıycak malzemeyi görmek olur gerisi hikaye  :biggrinking:
insanların beklentileri bitmez kardeş eger çatı kaplanırsa şu stadı bi çimli koltuklu haliyle görsek gam yemeyiz deriz yarın birgün  :icool:

Çevrimdışı Haldun

bjk mabet wifinin 50 55 bin kişiye hizmet verecegini söylemiş hadi ateistler bunu da açıklasın bakayim :)

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı Yakup

hiç bir şey stadyuma ilk gireceğim anı düşündüğüm kadar heyecanlandırmıyor beni  :ok: :ok: :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Burak Akay

yeni açık tabla ve numaralı tablada toplam 600 m3 beton dökümü olucak
bir Kere Efenin görevi üstleniyim dedim onuda tutturamadık  :biggrinking: 600m3 çok ciddi bi beton bugün çok hareketli Çalışmalar çok güzel maşallah
İyi Günde Kötü Günde

Sanki ağırlığı taşıyabildiği için ve görünüm açısından mı ne yarıya düşmüştü yalan olmasın benim bilinçaltımda o var  :alala:
Bende kirişlere dayanmayan çatı kolonlarına çelik koyulmasının nedeni olarak çatı aparatlarını düşünmüştüm haklı olabilirsin :)

Çevrimdışı TØLGA

insanların beklentileri bitmez kardeş eger çatı kaplanırsa şu stadı bi çimli koltuklu haliyle görsek gam yemeyiz deriz yarın birgün  :icool:
yaw tamam onlarıda zevkle izliycez ama en çok merak ettiğim o  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

O benimde aklıma geldi @FARUK hocam  :ok:
Çıkış kapısının ustu Tablalanmaya başladıysa , Girişi numarlıya vermişlerdir heralde  :alala: :alala:
Başka turlu giremez , iskeleler var sonuçta  :iscrewy:
  :D :D :D eski açıkla numaralı arasındaki yırtıktan mikser girerken gördüm bende şaşırdım alın size bi polemik daha (NOT: print screen alamadım yine)
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Stat bitince yeşil sertifika sahibi olabilecek mi? Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim..
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2014, 13:52:32 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmet türker

çiçekler tabla yapıyor eski açık numaralı köşe çıkışında araçlar nerden giriyor gören oldu mu?
sabah mustafanın resimlerinde vardı ,kameradan çok takip ettim ama ratlayamadım faruk kardeşim. :)

Çevrimdışı Haldun

çatının ağırlığı ptfe siz 2000 ton hocam yaklaşık.
Hocam teşekkürler yeni gördüm kusura bakma :) :ok:

Çevrimdışı Fatih

Stat bitince yeşil sertifika sahibi olabilecek mi? Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim..
Evet olacak hocam...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...