Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6384066 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Hala inanamiyorum çati aparatlari geldi hemde aralik ayinda isler gecikmeden montaj baslayabilir artik kaba bittikcede diger islere gececek cati ekibi bu harika oldu :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oğlum iki dk yemek yemeğe çıktım çatı aparatı getirmişsiniz stada :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Yok Yok , benim adıma yazanlar Faiktir Tşk iyi günler @SDemirsoy  :bandit:  :bandit:
:icool: :icool:

@Efe Abi günde kaçtane montajlanır bunlardan ?

Çevrimdışı demir_kArtAl

aslından önden mabet haber verseydi, yarın gelecek falan diye iyi olurdu, böyle bi anda çatı kolonlarını görünce şık şık çarpıntı yaptı. Lüften bu konularda biraz daha duyarlı olalım @bjk_mabet    :evillol:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Efe

vallahi ben nasil olduda efe daha once gormedi onun saskinkligi icerisindeyim..
sinifta keldin Efe kardesim..
isteyim abi kamera telefondan acinca kacirdim musteri vardi oyuzden yani :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

aslından önden mabet haber verseydi, yarın gelecek falan diye iyi olurdu, böyle bi anda çatı kolonlarını görünce şık şık çarpıntı yaptı. Lüften bu konularda biraz daha duyarlı olalım @bjk_mabet    :evillol:
Aynen yahu  :bandit: Ruhumu Teslim ediyordum Az daha  :icool:  :by2:

Çevrimdışı Efe

:icool: :icool:

@Efe Abi günde kaçtane montajlanır bunlardan ?
ust kat yatay kirisler bittikce montajlanir simdilik butun kapaliyi montajlayabilirler heralde gunde 1_2 arasi olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Merhaba arkadaşlar....

Neler olmuş ya.... Son düzlükteyiz artık....

İçim içime sığmıyor  :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc
TURSAN

Çevrimdışı SDemirsoy

ust kat yatay kirisler bittikce montajlanir simdilik butun kapaliyi montajlayabilirler heralde gunde 1_2 arasi olur
az değil mi abi 3-4 tane bence montajı olur :)

Arkadaşlar @Abdullah a inanmayın  :ok:
Hesabımı ele geçirmişler  :icool: Kısa bir uğraştan sonra geri almayı başardım  :super: O arada yazılanlar bana ait değildir  :D Faiklerin işi  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Yok Yok , benim adıma yazanlar Faiktir Tşk iyi günler @SDemirsoy  :bandit:  :bandit:
@Yunus Emre Dökmeci  bi sazan mı gördüm acaba  :alala:
evet evet bi sazan gördüm  :evillol: :evillol: :kop:

ysariusta

• Ziyaretçi

1 2 3 yetmez 4 5 6 olsun

Çevrimdışı Abdullah

Arkadaşlar @Abdullah a inanmayın  :ok:
Hesabımı ele geçirmişler  :icool: Kısa bir uğraştan sonra geri almayı başardım  :super: O arada yazılanlar bana ait değildir  :D Faiklerin işi  :evillol:
@Yunus Emre Dökmeci geçecen canım o işleri  :bandit:
Bi atlayışın vardı anlatılmaz yaşanır  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı quentine83

bu haftadan sonra yeni açıkta sadece ve sadece 18 tane testere kirişimiz kalacak..vay beee nerden nereye...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı FARUK

dün akşam söyledi abi yakında örnek çatı kolonları dikilecek dedi ama yarın gelecek  dememişti :)

Çevrimdışı Oktay A.

TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Çatı aparatları hayırlı olsun. Gözümüz aydın.  :super:
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı SDemirsoy

An İtibari İle :) Seda Hanıma Teşekkürler...

Çevrimdışı ahmetx

@ LVNT.GEMICI hadi iyi yırttın ama tarihe geçtin :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ers_an

Güzel haber. Kazasız belasız montajları olsun artık. BİT BİTTTTT!!!  :D :evillol: :lol:
Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam