Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6382761 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ugurkartalizma

@FARUK

Biraz amatör oldu ama fikir verir en azından

Demba Ba'nın bütün sülalesi gelmiş maça heralde  :lol: :lol: :D

Çevrimdışı ugurkartalizma

Ben yapılacak Kartal fiügürünün bizim amblemdeki klasik figürümüz olacağını düşünüyorum.Daha farklı birşey yapmazlar heralde  :alala: :alala:

Çevrimdışı levent

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg112761#msg112761 date=1417679600]
100 Pictures Loading...  :busted_cop:
[/quote]günaydın şimdi mustafa'dan haber yok u diye soracaktım ki senin bu mesajı gördü şimdiden ellerine sağlık

Çevrimdışı SDemirsoy

Ben yapılacak Kartal fiügürünün bizim amblemdeki klasik figürümüz olacağını düşünüyorum.Daha farklı birşey yapmazlar heralde  :alala: :alala:
eski inönü de numaralı çatısının üzerinde ki figürü kullanabilirler belli de olmaz araştırıyorlar hala hocam :) @ugurkartalizma

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 4 Aralık 2014 Resimleri için tıklayınız.(100 Resim)

Çevrimdışı kaanzor

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg112773#msg112773 date=1417680281]
[/quote]

Eline sağlık
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

[/quote]
Şükran Yasaklı Link[/member]  :)

Çevrimdışı yavvuzz

[/quote]
Şükran ya mübarek şükran . :ebebe:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:)[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg112773#msg112773 date=1417680281]
[/quote] Güne Güzel başlamamızın Sebebisin Yasaklı Link[/member]  :claps:
Ellerine Sağlık , Teşekkurler  :ok:  :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Gününüz aydın,işiniz bereketli olsun. :)

@SDemirsoy saatçiden tık yok galiba  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

Yasaklı Link[/member] hizir gibi yetistin ellerine saglik

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

04.12.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video’lu Bakış

:)

Çevrimdışı ahmetx

Yasaklı Link[/member] teşekkürler,
çiçekler kolon işinde artık çok pratikleşmiş toprağa dal diker gibi dikip geçiyor. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Araçların Giriş - çıkış yaptığı Boşluka iskele kurulumu ve tahtalama başlamış , Sonunda kapatılıyor galiba  :sevinc  :sevinc
2.si ise Eski açıktaki Büyük sütunlardan birisi yeniden kalıplanmış , bir Sıkıntı mı var acaba  :alala:  :alala:
bakınız Yasaklı Link[/member] 3.resim  :iscrewy:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı ilhan

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg112761#msg112761 date=1417679600]
100 Pictures Loading...  :busted_cop:
[/quote]Teşekkürler kardeşim ellerin dert görmesin

Çevrimdışı SDemirsoy

Gününüz aydın,işiniz bereketli olsun. :)

@SDemirsoy saatçiden tık yok galiba  :D
saatçiye özel mesaj dahi attım abi ingilizceyi çözemedi heralde tercüme ettirmeye gitti :D @ahmetx

numaralı sutunların arkasında ki boşluk çok karışık Çiçekler dağınık çalışıyor :D

Çevrimdışı demir_kArtAl

Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/12/vodafone-arena-04.12.2014-018.jpg

nihayet ...
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı ilhan

Araçların Giriş - çıkış yaptığı Boşluka iskele kurulumu ve tahtalama başlamış , Sonunda kapatılıyor galiba  :sevinc  :sevinc
2.si ise Eski açıktaki Büyük sütunlardan birisi yeniden kalıplanmış , bir Sıkıntı mı var acaba  :alala:  :alala:
bakınız Yasaklı Link[/member] 3.resim  :iscrewy:
Kardeş onlar boşa çıkan kalıplar herhalde bana öyle geldi, 17. resimde de görülüyor.

Çevrimdışı ahmetx

saatçiye özel mesaj dahi attım abi ingilizceyi çözemedi heralde tercüme ettirmeye gitti :D @ahmetx

numaralı sutunların arkasında ki boşluk çok karışık Çiçekler dağınık çalışıyor :D
:lol: @Caner de sormuştu onun İngilizcesini de  çözemedi bu arkadaş galiba,yada bizim çatıyla uğraşmakla meşgul. :D

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Oktay

günaydın arkadaşlar

buğün hava çoğunlukla bulutlu en yüksek 13 derece gece 10 derece ve sağanak yağışlı yağmur olasılığı %30 rüzgar saate 13 km görüş mesafesi 10 km ,

hayırlı perşembeler :tabe: :tabe:

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydın arkadaşlar

buğün hava çoğunlukla bulutlu en yüksek 13 derece gece 10 derece ve sağanak yağışlı yağmur olasılığı %30 rüzgar saate 13 km görüş mesafesi 10 km ,

hayırlı perşembeler :tabe: :tabe:
pisti pas geçiyorum anlaşılmadı  :busted_cop:

Çevrimdışı Melekcik

Günaydın kartal yürekli insanlar.Şükür araç giriş yerinin tablası atılıyor sona giderken heyecan artıyor.    :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!