Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6383527 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

arkadaşlar şu çatal merdiven olayı için külübe faxs ve mail atsak değişiklik olmazmı????
Ben en az 3-4 kez yolladım belki çoğunluğu kaale alırlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı emredogum

Bende bir tesekkur mesaji atmak istedim. Forumu uzun zamandir takip ediyorum su son 3-4 haftadir gece gunduz sayfa acik hep takipteyim bi abimizin dedigi gibi sanki sizleri cok onceden beri taniyormusum hissiyatina kapiliyorum. Boyle bir forum olusturdugunuz ve bizleri bilgilendirdiginz icin cokk cokk tesekkur ederim vallahi hakkiniz odenmez  :)

Çevrimdışı Furkan Sarper

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Fatih

Günaydın :alala:
@Necmi abi resimlere ay da bir filan bakiyorum. Kameranin degistigini de dun ogrendim  :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Serkan7738

Konyaya giden arkadaşlar stadı iyi inceleyin ilk kat ve ikinci kat eğimlerini ölçün.erken giderseniz kapalı tribün saha boyunca kaç koltuk sığıyor bakın. Merdiven genişliklerini ölçün :D

@MURAT Abi aklımda zaten daha çok iç mekanları çekmeyi planlıyorum ben dış mekanları zaten görüyoruz görüş açısı atmosfer hakkında görüşlerimi de yazarım

Çevrimdışı bjk_mabet

Ne zaman basliycaz kalan sureyi saymaya :)
kaba inşaat sonu ilk iş çatı işi...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ZEKI

@Necmi abi resimlere ay da bir filan bakiyorum. Kameranin degistigini de dun ogrendim  :lol: :lol:
aman @Fatih birileri gormesin duymasin  :kop: :kop:

Çevrimdışı bjk_mabet

Bende bir tesekkur mesaji atmak istedim. Forumu uzun zamandir takip ediyorum su son 3-4 haftadir gece gunduz sayfa acik hep takipteyim bi abimizin dedigi gibi sanki sizleri cok onceden beri taniyormusum hissiyatina kapiliyorum. Boyle bir forum olusturdugunuz ve bizleri bilgilendirdiginz icin cokk cokk tesekkur ederim vallahi hakkiniz odenmez  :)
hoşgeldin ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...elimizden geldiğince dostane bir ortam ve BEŞİKTAŞ paydaşlığı ile buradayız..

Çevrimiçi Necmi

Konya işi bir kıvılcım oluşmadı.herkes sanki birinden ilk kurşunu bekledi.
yok bu gün Adem kurşunu sıktıda karavana gitti :D

Çevrimdışı bjk_mabet

arada bir stada giriyorsunya hep ondan bunlar :D :D :D

Çevrimiçi murat

Yanımıza kadar gelip mabet kim diye çözmeye çalışanlar var.sorsa söylemeyeceğiz hissine kapılmış demekki.ufak bir grup oluşturduk içine belli kişiler giriyor gibi algılanmasın. Buraya buluşacagımız yeri yazıyoruz sorana telefonumuzu veriyoruz.bildiklerinizi söylüyor gülüp eğleniyoruz.hepinizi bekliyoruz arkadaşlar.

Çevrimdışı TØLGA

:uhohu:
:us:  :kop: :kop: :kop: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı cisse557

2,5-3 ay sürecet toplam montajı
:super: e iyiymiş forumda 5 ay falan sürer deniyordu. Çatı çok sıkıntılı görüyordum rahatladım valla. bi keyif çayı içerim şimdi  :)

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Sedat_BJK

o değilde etli ekmek yalan olduya  :bawling: :bawling: :bawling:
@bjk_mabet paket yaptırıp takım otobüsüne verelim etli etmekleri.. boğazımızdan geçmez yoksa.. düşünsene pıçak arası, 2 metre, yağı damlaya damlaya... :acim: @EmreTkgz42 ayarladı dükkanı kapatcak bize :)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Serkan7738

@bjk_mabet paket yaptırıp takım otobüsüne verelim etli etmekleri.. boğazımızdan geçmez yoksa.. düşünsene pıçak arası, 2 metre, yağı damlaya damlaya... :acim: @EmreTkgz42 ayarladı dükkanı kapatcak bize :)

@Sedat_BJK abi 2 metrelik etli ekmekle foto çekinip nispet yapalım onlar gazilerde az nispet yapmadı :D

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga bir daha yakalanırsan ofsaytta seni kimse kurtaramaz :lol:
siz beni görüyonuz zaten abi hep baskalarini görmeyin zaten hiccc  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

@Fatih gecenin  :boom: bombası elinde patladı  :kop: :kop:
statla ilgilenme istersen 2015 Agustos sonunda resimlere bakarak ne kadar ilerlemiş görürsün  :kop: :kop:

Çevrimiçi murat

Emre güzel organize etti işi onada tebrikler. :claps:

Çevrimdışı Serkan7738

siz beni görüyonuz zaten abi hep baskalarini görmeyin zaten hiccc  :bandit:

benimkiler hep muhabbet cafede kaynadı @Tolga  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı emredogum

hoşgeldin ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...elimizden geldiğince dostane bir ortam ve BEŞİKTAŞ paydaşlığı ile buradayız..

Zaten bu samimi sohbetinizi gordugum icin uye olmasaydim kendimi suclu hissederdim :)  Tekrardan samimi tavirlariniz icin tesekkurler memnunuyetle insAllah geliriz :) @bjk_mabet  @MURAT

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI